Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Apithanon ΑΝΕΤΟΙ FC
Normal Tactiek guardiola FA
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 29.3
weak Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Neonakis rent richting de bal. Jodstein verovert de bal door een tackle van achteren. Ardeleanu met een sublieme pass. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Giannoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoulis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moscoso met een snelle inworp. Jodstein geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bonovas passt de bal met de wreef. Inworp. Tammisalo met een snelle inworp. Jodstein geeft de bal voor. Daar is Biskup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Apithanon - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:1

17e minuut.
Jodstein schiet op doel. Drakogiannis speelt de bal door. Tammisalo kopt de bal weg. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Biskup rent richting de bal. Biskup haalt uit met een fantastische trap. Drakogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Biskup is nu in balbezit. Biskup schiet op doel. Drakogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Inworp. Porco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jodstein controleert de bal met de borst. Jodstein geeft de bal voor. Klungelig pakt Bonovas de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tammisalo zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Jodstein de bal onder controle te krijgen. Jodstein geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Porco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantzos. Porco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moscoso met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fragkiskatos de bal. Confusioni rent richting de bal. Confusioni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bonovas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Apithanon - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:2

44e minuut.
Biskup probeert de bal aan de voet te houden. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonovas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Apithanon 74%, ΑΝΕΤΟΙ FC 26%.
FC Apithanon - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:2

46e minuut.
Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoulis rent richting de bal. Confusioni begaat een overtreding. Giannoulis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Giannoulis kan niet meer verder spelen. Chronopoulos komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fragkiskatos heeft problemen om de bal te vangen. Fragkiskatos passt de bal in één keer door. Tammisalo geeft een hoge lob. Biskup rent richting de bal. Biskup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dahlbo verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlbo geeft een hoge lob. Jodstein rent richting de bal. Jodstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Apithanon - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:3

61e minuut.
Jodstein geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonovas de bal. Tammisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammisalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Apithanon - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:4

62e minuut.
Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein onderschept slim de pass. Jodstein passt de bal zonder na te denken. Biskup is nu in balbezit. Biskup haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammisalo rent richting de bal. Tammisalo passt de bal zonder na te denken. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Moscoso met de inworp. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco geeft een lange en hoge pass. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Biskup kopt de bal weg. Bonovas geeft de bal voor. Jodstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jodstein geeft de bal voor. Bonovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Apithanon 81%, ΑΝΕΤΟΙ FC 19%.
FC Apithanon - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:4