Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ebrou teopaok4
Normal Tactiek skpcvk
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 47.2
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
hopeless Verdedigen good


3e minuut.
Rubalewski passt de bal met de wreef. Pêra rent richting de bal. Pêra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sturla de bal. Sturla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zawisza passt de bal met de wreef. Pêra rent richting de bal. Pêra passt de bal zonder na te denken. Daar is Sturla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Pêra rent richting de bal. Sturla rent richting de bal. Sturla haalt uit met een fantastische trap. Christidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:1

12e minuut.
Flokas is nu in balbezit. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza passt de bal zonder na te denken. Sturla is nu in balbezit. Sturla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rubalewski probeert naar een medespeler te passen. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza passt de bal zonder na te denken. Sturla is nu in balbezit. Sturla schiet op doel. Christidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza geeft een lange en hoge pass. Sturla rent richting de bal. Sturla schiet op doel. Christidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:2

20e minuut.
Doeltrap. Christidis trapt de bal weg van het doel. Rubalewski kopt de bal weg. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel. Christidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra is nu in balbezit. Zawisza geeft een hoge lob. Sturla rent richting de bal. Sturla draait met de bal, schiet en ... Christidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dolianitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawisza neemt de hoekschop. Pêra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarlatidis is nu in balbezit. Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra draait met de bal, schiet en ... Dolianitis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sturla kopt de bal weg. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chatziisaias. Pêra raakt geblesseerd tijdens het duel. Sturla komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Scholarios probeert de bal met de borst te controleren. Rubalewski rent richting de bal. Rubalewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pêra de bal. Pêra schiet op doel. Christidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rallis rent richting de bal. Rallis passt de bal zonder na te denken. Scholarios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Christidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pandis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubalewski met een snelle inworp. Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zawisza geeft de bal voor. Sturla kopt de bal weg. Klungelig pakt Skarlatidis de bal. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ebrou 79%, teopaok4 21%.
FC Ebrou - teopaok4 0:2

49e minuut.
Zawisza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Putiray de bal. Putiray passt de bal met de wreef. Sturla rent richting de bal. Sturla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Inworp. Scholarios met de inworp. Rubalewski geeft een hoge lob. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:3

53e minuut.
Flokas probeert naar een medespeler te passen. Mitilineos heeft problemen om de bal te vangen. Flokas met een sublieme pass. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Christidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert passt de bal met de wreef. Rubalewski met een sublieme pass. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel. Christidis bokst de bal weg. Dolianitis kopt de bal weg. Pandis is nu in balbezit. Pandis geeft de bal voor. Sturla rent richting de bal. Sturla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rubalewski passt de bal met de wreef. Pêra rent richting de bal. Pêra probeert naar een medespeler te passen. Sturla rent richting de bal. Sturla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:4

60e minuut.
Antonie komt het veld opgelopen. Mąka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mąka geeft de bal voor. Pêra is nu in balbezit. Pêra passt de bal zonder na te denken. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:5

63e minuut.
Mąka passt de bal in één keer door. Rubalewski geeft een lange en hoge pass. Pandis kopt de bal weg. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Christidis trapt de bal weg. Pandis kopt de bal weg. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:6

65e minuut.
Mitilineos met een sublieme pass. Flokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla draait met de bal, schiet en ... Christidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:7

69e minuut.
Doeltrap. Pradales komt het veld opgelopen. Christidis trapt de bal weg van het doel. Pandis kopt de bal weg. Daar is Skarlatidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Christidis met een harde bal richting middenveld. Rubalewski kopt de bal weg. Sturla rent richting de bal. Sturla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chatziisaias rent richting de bal. Rubalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rubalewski passt de bal met de wreef. Pradales rent richting de bal. Pradales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Christidis met een harde bal richting middenveld. Mąka kopt de bal weg. Pradales heeft problemen om de bal te vangen. Pradales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Christidis trapt de bal weg van het doel. Zawisza kopt de bal weg. Klungelig pakt Valavanis de bal. Sturla onderschept slim de pass. Sturla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Valavanis kopt de bal weg. Skarlatidis heeft problemen om de bal te vangen. Zawisza met een sublieme pass. Pradales rent richting de bal. Pradales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sturla rent richting de bal. Sturla draait met de bal, schiet en ... Christidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:8

80e minuut.
Mąka rent richting de bal. Scholarios rent richting de bal. Kraniotis geeft de bal voor. Klungelig pakt Pradales de bal. Pradales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zawisza is nu in balbezit. Zawisza geeft een lange en hoge pass. Sturla is nu in balbezit. Sturla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:9

86e minuut.
Zawisza geeft een lange en hoge pass. Daar is Rallis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pradales rent richting de bal. Pradales draait met de bal, schiet en ... Christidis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pradales rent richting de bal. Pradales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ebrou - teopaok4 0:10

89e minuut.
Zawisza passt de bal met de wreef. Rubalewski rent richting de bal. Rubalewski probeert naar een medespeler te passen. Pradales is nu in balbezit. Pradales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ebrou 80%, teopaok4 20%.
FC Ebrou - teopaok4 0:10