Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK 2024 akrata
Attack Tactiek 4-3-33
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 35.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Stergioglou rent richting de bal. Stergioglou passt de bal in één keer door. Kaklamanis rent richting de bal. Urpiola verovert de bal door een tackle van achteren. Urpiola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sapountzakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sierakowski de bal. Sierakowski speelt de bal door. Urpiola is nu in balbezit. Urpiola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fàbregues kopt de bal weg. Tzanetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Raineri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raineri krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Dimitrakas rent richting de bal. Kürtös verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Urpiola rent richting de bal. Urpiola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK 2024 - akrata 0:1

15e minuut.
Fàbregues onderschept slim de pass. Fàbregues probeert naar een medespeler te passen. Tzanetopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Raineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Raineri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK 2024 - akrata 0:2

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Siemieniuk de bal onder controle te krijgen. Siemieniuk geeft een lange en hoge pass. Urpiola rent richting de bal. Klungelig pakt Urpiola de bal. Urpiola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mikelidis met een sublieme pass. Kürtös probeert de bal met de borst te controleren. Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Urpiola is nu in balbezit. Urpiola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urpiola rent richting de bal. Urpiola schiet op doel. Mikelidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK 2024 - akrata 0:3

28e minuut.
Kaklamanis probeert de bal met de borst te controleren. Fàbregues onderschept slim de pass. Fàbregues geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urpiola de bal. Urpiola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mikelidis trapt de bal weg van het doel. Daar is Fàbregues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fàbregues passt de bal zonder na te denken. Raineri is nu in balbezit. Raineri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK 2024 - akrata 0:4

35e minuut.
Karaliopoulos speelt de bal door. Mavroeidakos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rognoni Villanova. Rognoni Villanova krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mikelidis met een sublieme pass. Rognoni Villanova kopt de bal weg. Brito rent richting de bal. Rognoni Villanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognoni Villanova geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Zavoleas de bal. Zavoleas geeft een lange en hoge pass. Rognoni Villanova kopt de bal weg. Urpiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpiola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK 2024 83%, akrata 17%.
AEK 2024 - akrata 0:4

55e minuut.
Rognoni Villanova raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Žemľa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tzanetopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raineri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fàbregues is nu in balbezit. Fàbregues geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dimitrakas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reboutsikas de bal onder controle te krijgen. Urpiola is nu in balbezit. Urpiola haalt uit met een fantastische trap. Mikelidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK 2024 - akrata 0:5

71e minuut.
Urpiola probeert naar een medespeler te passen. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap. Raineri rent richting de bal. Raineri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK 2024 - akrata 0:6

75e minuut.
Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös passt de bal zonder na te denken. Raineri rent richting de bal. Urpiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpiola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK 2024 - akrata 0:7

77e minuut.
Fàbregues met de inworp. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidales geeft een lange en hoge pass. Urpiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpiola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Urpiola heeft problemen om de bal te vangen. Urpiola draait met de bal, schiet en ... Chalkias probeert de bal aan de voet te houden. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kaklamanis met een sublieme pass. Sierakowski geeft de bal voor. Chalkias is nu in balbezit. Raineri verovert de bal door een tackle van achteren. Raineri schiet op doel. Mikelidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urpiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpiola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kürtös met een sublieme pass. Fàbregues is nu in balbezit. Fàbregues probeert naar een medespeler te passen. Urpiola rent richting de bal. Urpiola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK 2024 88%, akrata 12%.
AEK 2024 - akrata 0:7