Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perseas Palaias Fokaias shibteam04
Normal Tactiek shib523
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 46.2
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


6e minuut.
Margaritis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiergowski met de inworp. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pistofidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko onderschept slim de pass. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Tsimiskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tylikowski passt de bal in één keer door. Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski passt de bal zonder na te denken. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tsimiskis speelt de bal door. Wiergowski kopt de bal weg. Daar is Tylikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Tsimiskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Villagómez speelt de bal door. Arango rent richting de bal. Arango speelt de bal door. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:1

22e minuut.
Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko passt de bal in één keer door. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap. Tsimiskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:2

24e minuut.
Thoniatis heeft problemen om de bal te vangen. Szkiełko kopt de bal weg. Thoniatis probeert de bal aan de voet te houden. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski draait met de bal, schiet en ... Skalenakis probeert de bal aan de voet te houden. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Arango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokkas rent richting de bal. Villagómez verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez geeft een lange en hoge pass. Tylikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:3

39e minuut.
Villagómez rent richting de bal. Villagómez geeft de bal voor. Tylikowski kopt de bal weg. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel. Tsimiskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:4

45e minuut.
Kouvelas rent richting de bal. Villagómez verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez passt de bal met de wreef. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... Tsimiskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perseas Palaias Fokaias 69%, shibteam04 31%.
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:4

47e minuut.
Wiergowski probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski rent richting de bal. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Tsimiskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:5

51e minuut.
Wiergowski geeft een lange en hoge pass. Chrysanthakopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Tylikowski rent richting de bal. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Villagómez kopt de bal weg. Szkiełko rent richting de bal. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiergowski met een sublieme pass. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Enculescu onderschept slim de pass. Enculescu geeft een hoge lob. Tylikowski kopt de bal weg. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bafatakis is nu in balbezit. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tylikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Domingos komt het veld opgelopen. Eresov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Wiergowski probeert naar een medespeler te passen. Skalenakis is nu in balbezit. Tylikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap. Tsimiskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:6

66e minuut.
Margaritis rent richting de bal. Tylikowski onderschept slim de pass. Tylikowski passt de bal met de wreef. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Villagómez speelt de bal door. Wiergowski met een sublieme pass. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:7

71e minuut.
Villagómez verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez speelt de bal door. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski schiet op doel. Tsimiskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:8

74e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Domingos is nu in balbezit. Domingos schiet op doel. Tsimiskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:9

86e minuut.
Wiergowski geeft een lange en hoge pass. Skalenakis heeft problemen om de bal te vangen. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perseas Palaias Fokaias 73%, shibteam04 27%.
Perseas Palaias Fokaias - shibteam04 0:10