Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Kalamaki Puerto la cruz
Normal Tactiek attack
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 39.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patrocínio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delura kan de bal niet met de borst controleren. Delura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:1

2e minuut.
Patrocínio bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru geeft de bal voor. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bablekos kopt de bal weg. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru schiet op doel. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Moss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manoliu rent richting de bal. Manoliu geeft een lange en hoge pass. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:2

7e minuut.
Kyminitis speelt de bal door. Drukarz kopt de bal weg. Moss met een sublieme pass. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Moss is nu in balbezit. Moss passt de bal met de wreef. Daar is Manoliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manoliu geeft een lange en hoge pass. Delura springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Manoliu rent richting de bal. Manoliu passt de bal met de wreef. Delura is nu in balbezit. Delura draait met de bal, schiet en ... Chatzidiakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:3

14e minuut.
Manoliu is nu in balbezit. Manoliu passt de bal in één keer door. Delura heeft problemen om de bal te vangen. Delura draait met de bal, schiet en ... Chatzidiakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Călugăru probeert de bal met de borst te controleren. Călugăru speelt de bal door. Manoliu is nu in balbezit. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Manoliu is nu in balbezit. Manoliu passt de bal zonder na te denken. Daar is Chatzidiakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:4

21e minuut.
Kakomoiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakomoiridis geeft een lange en hoge pass. Drukarz kopt de bal weg. Manoliu rent richting de bal. Manoliu haalt uit met een fantastische trap. Kyminitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Drukarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drukarz passt de bal zonder na te denken. Manoliu speelt de bal door. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Manoliu rent richting de bal. Manoliu passt de bal met de wreef. Delura heeft problemen om de bal te vangen. Delura draait met de bal, schiet en ... Kyminitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:5

27e minuut.
Patrocínio passt de bal zonder na te denken. Moss met een sublieme pass. Manoliu speelt de bal door. Delura rent richting de bal. Delura haalt uit met een fantastische trap. Kyminitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Drukarz passt de bal met de wreef. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu geeft een lange en hoge pass. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bablekos geeft een hoge lob. Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Delura probeert de bal aan de voet te houden. Delura draait met de bal, schiet en ... Kyminitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:6

33e minuut.
Kyminitis speelt de bal door. Drukarz speelt de bal door. Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Chatzidiakos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Delura rent richting de bal. Troufakos rent richting de bal. Delura onderschept slim de pass. Delura haalt uit met een fantastische trap. Kyminitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:7

40e minuut.
Moss onderschept slim de pass. Moss geeft de bal voor. Klungelig pakt Chatzidiakos de bal. Delura is nu in balbezit. Delura draait met de bal, schiet en ... Kyminitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manoliu neemt de hoekschop. Delura krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Kalamaki 81%, Puerto la cruz 19%.
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:8

52e minuut.
Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Chatzidiakos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manoliu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chatzidiakos probeert naar een medespeler te passen. Delura legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu speelt de bal door. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:9

56e minuut.
Moss passt de bal zonder na te denken. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu geeft een hoge lob. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:10

57e minuut.
Manoliu is nu in balbezit. Moss rent richting de bal. Moss passt de bal met de wreef. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Drukarz met een sublieme pass. Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Troufakos is nu in balbezit. Moss geeft een lange en hoge pass. Delura springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bablekos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Manoliu de bal onder controle te krijgen. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... Chatzidiakos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Moss kopt de bal weg. Daar is Drukarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drukarz passt de bal in één keer door. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura speelt de bal door. Kyminitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Elytis rent richting de bal. Elytis passt de bal met de wreef. Panoutsos heeft problemen om de bal te vangen. Drukarz probeert naar een medespeler te passen. Delura is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:11

67e minuut.
Moss geeft een hoge lob. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura passt de bal zonder na te denken. Daar is Manoliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manoliu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Elytis passt de bal met de wreef. Moss rent richting de bal. Moss passt de bal zonder na te denken. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Moss probeert naar een medespeler te passen. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:12

81e minuut.
Drukarz rent richting de bal. Drukarz geeft een hoge lob. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. Kyminitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Kalamaki 83%, Puerto la cruz 17%.
Ano Kalamaki - Puerto la cruz 0:13