Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pyrsos Karfa Claudia de lo angeles
Normal Tactiek Clau 2
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


9e minuut.
Klungelig pakt Rouros de bal. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga geeft de bal voor. Klungelig pakt Richards de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Spal geeft een lange en hoge pass. Vecsernyés rent richting de bal. Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Henneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Henneberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Argentis kopt de bal weg. Klungelig pakt Rouros de bal. Miazga rent richting de bal. Miazga geeft een lange en hoge pass. Richards springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:1

17e minuut.
Piechowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Felekidis komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Miazga rent richting de bal. Miazga geeft een hoge lob. Katachanas heeft problemen om de bal te vangen. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Miazga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spal de bal. Spal passt de bal met de wreef. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Richards draait met de bal, schiet en ... Papantoniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Argentis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:2

26e minuut.
Felekidis probeert naar een medespeler te passen. Miazga is nu in balbezit. Miazga geeft een hoge lob. Richards maakt een snoekduik en kopt de bal. Papantoniou probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopek speelt de bal door. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Richards schiet op doel. Papantoniou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:3

34e minuut.
Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Spal verovert de bal door een tackle van achteren. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Spal de bal. Christodoulou is nu in balbezit. Katachanas rent richting de bal. Henneberg onderschept slim de pass. Henneberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Argentis heeft problemen om de bal te vangen. Henneberg rent richting de bal. Henneberg passt de bal in één keer door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:4

39e minuut.
Argentis geeft een hoge lob. Felekidis rent richting de bal. Felekidis geeft een hoge lob. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel. De bal raakt de paal. Spal rent richting de bal. Henneberg is nu in balbezit. Henneberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:5

41e minuut.
Miazga kopt de bal weg. Klungelig pakt Rouros de bal. Miazga onderschept slim de pass. Spal bereikt de bal nog maar net als eerste. Spal speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Katachanas passt de bal zonder na te denken. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie geeft een lange en hoge pass. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrsos Karfa 78%, Claudia de lo angeles 22%.
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:6

46e minuut.
Franci komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Spal passt de bal zonder na te denken. Miazga speelt de bal door. Franci rent richting de bal. Daar is Franci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franci geeft een hoge lob. Papantoniou bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Felekidis zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:7

48e minuut.
Felekidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Felekidis geeft de bal voor. Franci bereikt de bal nog maar net als eerste. Franci haalt uit met een fantastische trap. Argentis probeert de bal aan de voet te houden. Papantoniou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:8

50e minuut.
Felekidis verovert de bal door een tackle van achteren. Felekidis probeert naar een medespeler te passen. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gămălie met een sublieme pass. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga met een sublieme pass. Felekidis rent richting de bal. Felekidis haalt uit met een fantastische trap. Papantoniou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richards is nu in balbezit. Richards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:9

62e minuut.
Zambataro controleert de bal met de borst. Zambataro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Christodoulou de bal. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rouros probeert naar een medespeler te passen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie geeft een lange en hoge pass. Franci rent richting de bal. Franci draait met de bal, schiet en ... Papantoniou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:10

67e minuut.
Klungelig pakt Franci de bal. Franci geeft de bal voor. Daar is Karoulias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felekidis is nu in balbezit. Felekidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Felekidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Felekidis geeft een hoge lob. Daar is Argentis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franci rent richting de bal. Franci draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Daar is Rahamim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miazga is nu in balbezit. Miazga passt de bal in één keer door. Daar is Felekidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felekidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rahamim geeft een lange en hoge pass. Daar is Argentis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franci is nu in balbezit. Franci draait met de bal, schiet en ... Argentis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Richards probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argentis bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards onderschept slim de pass. Richards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:11

75e minuut.
Spal verovert de bal door een tackle van achteren. Miazga is nu in balbezit. Miazga speelt de bal door. Felekidis rent richting de bal. Felekidis draait met de bal, schiet en ... Papantoniou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Franci is nu in balbezit. Franci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:12

77e minuut.
Inworp. Miazga met de inworp. Felekidis geeft een hoge lob. Franci is nu in balbezit. Franci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Papantoniou trapt de bal weg. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga geeft een lange en hoge pass. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Gratseas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spal rent richting de bal. Spal passt de bal zonder na te denken. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:13

86e minuut.
Klungelig pakt Franci de bal. Kanellos begaat een overtreding. Franci raakt geblesseerd tijdens het duel. Vecsernyés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Felekidis de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Felekidis is nu in balbezit. Felekidis geeft een hoge lob. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:14

89e minuut.
Richards is nu in balbezit. Felekidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Felekidis is nu in balbezit. Felekidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:15

90e minuut.
Felekidis speelt de bal door. Argentis is nu in balbezit. Richards onderschept slim de pass. Franci bereikt de bal nog maar net als eerste. Franci schiet op doel. Papantoniou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyrsos Karfa 85%, Claudia de lo angeles 15%.
Pyrsos Karfa - Claudia de lo angeles 0:16