Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thriamvos Prasinon Alogon asteras latsidas fc
Normal Tactiek sd
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten good
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Balanikas speelt de bal door. Daar is Melopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Gryparis geeft een lange en hoge pass. Melopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xudaverdiyev. Xudaverdiyev krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Inworp. Ługowicz met een snelle inworp. Hamikyan geeft de bal voor. Sztanó rent richting de bal. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Darski is nu in balbezit. Darski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kopýtko de bal. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap. Tsakirtzis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:1

9e minuut.
Torosidis verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan passt de bal zonder na te denken. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:2

10e minuut.
Torosidis heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ługowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kopýtko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:3

11e minuut.
Melopoulos rent richting de bal. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó speelt de bal door. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hamikyan passt de bal met de wreef. Darski is nu in balbezit. Darski speelt de bal door. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ługowicz met een snelle inworp. Hamikyan heeft problemen om de bal te vangen. Hamikyan geeft een lange en hoge pass. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:4

20e minuut.
Balanikas probeert naar een medespeler te passen. Melopoulos rent richting de bal. Melopoulos speelt de bal door. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Humala rent richting de bal. Humala geeft een lange en hoge pass. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap. Floros probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Darski kopt de bal weg. Hamikyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsakirtzis de bal. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:5

27e minuut.
Ługowicz rent richting de bal. Torosidis verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan geeft een lange en hoge pass. Kopýtko maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Floros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kopýtko kan de bal niet met de borst controleren. Torosidis rent richting de bal. Hamikyan onderschept slim de pass. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Xudaverdiyev met een snelle inworp. Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan passt de bal zonder na te denken. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ługowicz met een snelle inworp. Hamikyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tsakirtzis de bal. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Papamarkos is nu in balbezit. Papamarkos geeft een lange en hoge pass. Sztanó kopt de bal weg. Darski geeft een hoge lob. Kopýtko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Prasinon Alogon 78%, asteras latsidas fc 22%.
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:6

47e minuut.
Diakoniarakis onderschept slim de pass. Ługowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ługowicz geeft een hoge lob. Kopýtko springt en kopt de bal. Floros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:7

50e minuut.
Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan probeert naar een medespeler te passen. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko draait met de bal, schiet en ... Floros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:8

62e minuut.
Sztanó rent richting de bal. Darski is nu in balbezit. Darski passt de bal zonder na te denken. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Balanikas is nu in balbezit. Hamikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan met een sublieme pass. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:9

68e minuut.
Hamikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan speelt de bal door. Sztanó geeft een hoge lob. Kopýtko springt en kopt de bal. Floros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:10

73e minuut.
Darski geeft de bal voor. Daar is Tsakirtzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap. Floros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:11

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Useche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darski met een sublieme pass. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Papamarkos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ługowicz met een snelle inworp. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Diakoniarakis geeft een lange en hoge pass. Darski speelt de bal door. Daar is Papamarkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopýtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hamikyan kopt de bal weg. Darski geeft de bal voor. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko draait met de bal, schiet en ... Floros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Papamarkos is nu in balbezit. Ługowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:12

85e minuut.
Ługowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Darski rent richting de bal. Darski probeert naar een medespeler te passen. Kopýtko is nu in balbezit. Kopýtko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Floros speelt de bal door. Gryparis is nu in balbezit. Darski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Darski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Prasinon Alogon 80%, asteras latsidas fc 20%.
Thriamvos Prasinon Alogon - asteras latsidas fc 0:12