Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tzanampetes Distomou LIVORNO. FOOTBAL CLUB
Normal Tactiek kainorio
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 39.5
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej onderschept slim de pass. Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Dörfler heeft problemen om de bal te vangen. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:1

4e minuut.
Sagias is nu in balbezit. Sagias passt de bal met de wreef. Koukouletsos heeft problemen om de bal te vangen. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. Minou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dörfler onderschept slim de pass. Dörfler probeert naar een medespeler te passen. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:2

10e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:3

15e minuut.
Kotrotsos is nu in balbezit. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler passt de bal met de wreef. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos schiet op doel. Minou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Roxu met een sublieme pass. Kotrotsos met een sublieme pass. Dörfler rent richting de bal. Dörfler schiet op doel. Minou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:4

28e minuut.
Roxu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxu passt de bal zonder na te denken. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een hoge lob. Kotrotsos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Antzas de bal. Antzas geeft een hoge lob. Voutsas kopt de bal weg. Roxu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxu geeft een lange en hoge pass. Minou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kotrotsos rent richting de bal. Dörfler rent richting de bal. Giannaris rent richting de bal. Dörfler verovert de bal door een tackle van achteren. Dörfler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:6

36e minuut.
Tuấn Ðức passt de bal zonder na te denken. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos passt de bal met de wreef. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:7

37e minuut.
Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxu is nu in balbezit. Anastasiou onderschept slim de pass. Kotrotsos onderschept slim de pass. Kotrotsos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dörfler heeft problemen om de bal te vangen. Kotrotsos is nu in balbezit. Koukouletsos rent richting de bal. Kotrotsos onderschept slim de pass. Kotrotsos schiet op doel. Minou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotrotsos heeft problemen om de bal te vangen. Minou bokst de bal weg. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:8

41e minuut.
Kotrotsos verovert de bal door een tackle van achteren. Kotrotsos passt de bal in één keer door. Hejmej rent richting de bal. Hejmej schiet op doel. Giannaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hejmej zal de hoekschop nemen. Dörfler springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Voutsas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dörfler de bal. Giannaris is nu in balbezit. Dörfler verovert de bal door een tackle van achteren. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:9

44e minuut.
Dörfler heeft problemen om de bal te vangen. Anastasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler verovert de bal door een tackle van achteren. Dörfler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tzanampetes Distomou 65%, LIVORNO. FOOTBAL CLUB 35%.
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:10

50e minuut.
Herczeg geeft een lange en hoge pass. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej passt de bal in één keer door. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler draait met de bal, schiet en ... Minou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Antzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antzas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kotrotsos de bal onder controle te krijgen. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sagias bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxu verovert de bal door een tackle van achteren. Roxu probeert naar een medespeler te passen. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler draait met de bal, schiet en ... Minou bokst de bal weg.

61e minuut.
Roxu verovert de bal door een tackle van achteren. Roxu passt de bal met de wreef. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. Minou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:11

65e minuut.
Rózga geeft de bal voor. Dörfler heeft problemen om de bal te vangen. Dörfler passt de bal met de wreef. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Roxu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dörfler de bal. Dörfler passt de bal zonder na te denken. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. Minou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:12

73e minuut.
Pasios geeft een lange en hoge pass. Voutsas geeft de bal voor. Hejmej kopt de bal weg. Dörfler heeft problemen om de bal te vangen. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:13

75e minuut.
Antzas rent richting de bal. Kotrotsos onderschept slim de pass. Kotrotsos passt de bal in één keer door. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:14

81e minuut.
Voutsas rent richting de bal. Voutsas geeft een lange en hoge pass. Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:15

84e minuut.
Roxu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voutsas is nu in balbezit. Voutsas met een sublieme pass. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tzanampetes Distomou 80%, LIVORNO. FOOTBAL CLUB 20%.
Tzanampetes Distomou - LIVORNO. FOOTBAL CLUB 0:16