Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksenagoi Aetoraxis Soukoudaikos
Normal Tactiek ns
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 32.4
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Boufos passt de bal met de wreef. Baita rent richting de bal. Baita passt de bal zonder na te denken. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Aetoraxis - Soukoudaikos 0:1

4e minuut.
Tzouliadis onderschept slim de pass. Tzouliadis probeert naar een medespeler te passen. Papanikolos is nu in balbezit. Zećović rent richting de bal. Zećović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Chatziargyris met de inworp. Aigyptios is nu in balbezit. Aigyptios met een sublieme pass. Zećović rent richting de bal. Zećović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Morfopoulos rent richting de bal. Chatziargyris onderschept slim de pass. Chatziargyris passt de bal zonder na te denken. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten schiet op doel. Nikolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Simos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelos verovert de bal door een tackle van achteren. Giannelos speelt de bal door. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Aetoraxis - Soukoudaikos 0:2

13e minuut.
Savidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidis met een sublieme pass. Daar is Boufos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Buyten is nu in balbezit. Van Buyten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Aigyptios rent richting de bal. Aigyptios passt de bal zonder na te denken. Chatziargyris speelt de bal door. Van Buyten rent richting de bal. Van Buyten haalt uit met een fantastische trap. Nikolis bokst de bal weg. Tentoglou kopt de bal weg. Chatziargyris is nu in balbezit. Chatziargyris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Simos is nu in balbezit. Simos geeft een lange en hoge pass. Vardas kopt de bal weg. Van Buyten rent richting de bal. Van Buyten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Aetoraxis - Soukoudaikos 0:3

32e minuut.
Baita passt de bal met de wreef. Vardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas passt de bal met de wreef. Chatziargyris rent richting de bal. Chatziargyris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Timimenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zećović verovert de bal door een tackle van achteren. Zećović speelt de bal door. Van Buyten is nu in balbezit. Van Buyten haalt uit met een fantastische trap. Nikolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Baita is nu in balbezit. Baita passt de bal met de wreef. Van Buyten rent richting de bal. Van Buyten schiet op doel. Tentoglou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Papanikolos probeert naar een medespeler te passen. Savidis geeft een hoge lob. Aigyptios kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Buyten de bal. Van Buyten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Aetoraxis - Soukoudaikos 0:4

40e minuut.
Avlonitis met een sublieme pass. Van Buyten is nu in balbezit. Boufos is nu in balbezit. Van Buyten onderschept slim de pass. Van Buyten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Venetsanos geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zećović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Buyten rent richting de bal. Van Buyten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nikolis trapt de bal weg. Zećović rent richting de bal. Zećović met een sublieme pass. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Aetoraxis - Soukoudaikos 0:5

43e minuut.
Boufos geeft de bal voor. Chatziargyris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baita probeert naar een medespeler te passen. Van Buyten rent richting de bal. Van Buyten haalt uit met een fantastische trap. Nikolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tentoglou de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Aetoraxis 71%, Soukoudaikos 29%.
Ksenagoi Aetoraxis - Soukoudaikos 0:5

54e minuut.
Aigyptios verovert de bal door een tackle van achteren. Aigyptios geeft de bal voor. Van Buyten kopt de bal weg. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vardas speelt de bal door. Zećović heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savidis. Savidis krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Chatziargyris is nu in balbezit. Chatziargyris geeft een lange en hoge pass. Savidis heeft problemen om de bal te vangen. Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Baita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Van Buyten is nu in balbezit. Tentoglou is nu in balbezit. Van Buyten onderschept slim de pass. Van Buyten haalt uit met een fantastische trap. Nikolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Aetoraxis - Soukoudaikos 0:6

83e minuut.
Zećović passt de bal met de wreef. Tzouliadis heeft problemen om de bal te vangen. Vardas probeert naar een medespeler te passen. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Baita verovert de bal door een tackle van achteren. Baita speelt de bal door. Daar is Van Buyten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Buyten schiet op doel. Na een snelle pass probeert Venetsanos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chatziargyris zal de hoekschop nemen. Zećović krijgt zijn hoofd ertegen. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Buyten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Aetoraxis 70%, Soukoudaikos 30%.
Ksenagoi Aetoraxis - Soukoudaikos 0:6