Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tylikratis Pelasgon MOV2
Normal Tactiek new24
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 42.3
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Palicskó de bal. Rallis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palicskó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gilbride wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mitsikostas is nu in balbezit. Mitsikostas passt de bal zonder na te denken. Triantafyllou bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride onderschept slim de pass. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Nerantzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gilbride is nu in balbezit. Loukatos speelt de bal door. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Triantafyllou bereikt de bal nog maar net als eerste. Triantafyllou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalavrouzos de bal. Palicskó rent richting de bal. Palicskó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mitsikostas geeft een lange en hoge pass. Rallis heeft problemen om de bal te vangen. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:1

16e minuut.
Sfouggaras is nu in balbezit. Gilbride verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbride probeert naar een medespeler te passen. Palicskó is nu in balbezit. Palicskó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Palicskó speelt de bal door. Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas passt de bal zonder na te denken. Palicskó rent richting de bal. Palicskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rakintzis probeert naar een medespeler te passen. Nerantzopoulos kopt de bal weg. Gilbride heeft problemen om de bal te vangen. Gilbride schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:2

30e minuut.
Gilbride passt de bal zonder na te denken. Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó verovert de bal door een tackle van achteren. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis bokst de bal weg.

33e minuut.
Klungelig pakt Gilbride de bal. Gilbride passt de bal met de wreef. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:3

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitsikostas met de inworp. Ratzinger speelt de bal door. Palicskó is nu in balbezit. Palicskó haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitsikostas met de inworp. Palicskó controleert de bal met de borst. Palicskó draait met de bal, schiet en ... Loukatos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Rakintzis met een harde bal richting middenveld. Nerantzopoulos kopt de bal weg. Palicskó heeft problemen om de bal te vangen. Palicskó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 86%, MOV2 14%.
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:3

50e minuut.
Nerantzopoulos is nu in balbezit. Nerantzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride schiet op doel. Rakintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:4

50e minuut.
Kokkinaras probeert naar een medespeler te passen. Kordatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordatos passt de bal zonder na te denken. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Rakintzis trapt de bal weg. Mitsikostas kopt de bal weg. Palicskó heeft problemen om de bal te vangen. Palicskó draait met de bal, schiet en ... Rakintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:5

54e minuut.
Loukatos passt de bal met de wreef. Nerantzopoulos is nu in balbezit. Nerantzopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Gilbride de bal. Gilbride draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger speelt de bal door. Mitsikostas probeert naar een medespeler te passen. Gilbride rent richting de bal. Gilbride draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:6

59e minuut.
Ratzinger kopt de bal weg. Mitsikostas rent richting de bal. Mitsikostas geeft een lange en hoge pass. Gilbride kan de bal niet met de borst controleren. Gilbride passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:7

61e minuut.
Loukatos rent richting de bal. Nerantzopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Nerantzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Palicskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicskó met een sublieme pass. Rakintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Palicskó is nu in balbezit. Palicskó geeft de bal voor. Nerantzopoulos is nu in balbezit. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:8

68e minuut.
Kalavrouzos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitsikostas probeert naar een medespeler te passen. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride haalt uit met een fantastische trap. Rakintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:9

70e minuut.
Klungelig pakt Ratzinger de bal. Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas passt de bal in één keer door. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:10

72e minuut.
Daar is Triantafyllou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratzinger onderschept slim de pass. Ratzinger met een sublieme pass. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride schiet op doel. Rakintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:11

85e minuut.
Mitsikostas is nu in balbezit. Mitsikostas met een sublieme pass. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:12

85e minuut.
Kordatos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skoufalis de bal. Rallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbride is nu in balbezit. Gilbride draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:13

90e minuut.
Kokkinaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerantzopoulos onderschept slim de pass. Nerantzopoulos geeft de bal voor. Gilbride rent richting de bal. Gilbride draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tylikratis Pelasgon 77%, MOV2 23%.
Tylikratis Pelasgon - MOV2 0:13