Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAS Drasis Anyparktoi f.c
Normal Tactiek ifyoulike
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Mourtas rent richting de bal. Zisimatos verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drettakis. Drettakis krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Telopoulos is nu in balbezit. Telopoulos geeft de bal voor. Grahovac kopt de bal weg. Bukalski rent richting de bal. Bukalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Garcinuño geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eptaminitis met een snelle inworp. Daar is Persakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persakis geeft een hoge lob. Pires Rodrigues probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasilogiorgakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:0

16e minuut.
Bukalski onderschept slim de pass. Bukalski probeert naar een medespeler te passen. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos schiet op doel. Fakinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:1

31e minuut.
Zisimatos met een sublieme pass. Klungelig pakt Zachopoulos de bal. Zachopoulos speelt de bal door. Bukalski rent richting de bal. Bukalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bukalski rent richting de bal. Bukalski speelt de bal door. Zygoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos onderschept slim de pass. Zachopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:2

35e minuut.
Zisimatos passt de bal zonder na te denken. Zachopoulos rent richting de bal. Zachopoulos passt de bal zonder na te denken. Bukalski is nu in balbezit. Bukalski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:3

42e minuut.
Bukalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Antar is nu in balbezit. Antar probeert naar een medespeler te passen. Zisimatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisimatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:4

45e minuut.
Bukalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Christianakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAS Drasis 70%, Anyparktoi f.c 30%.
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:4

50e minuut.
Daar is Antar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drettakis rent richting de bal. Antar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drettakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drettakis kan niet meer verder spelen. Kitsos komt het veld opgelopen.

53e minuut.
İsmayılzadə geeft een hoge lob. Zisimatos is nu in balbezit. Zisimatos passt de bal zonder na te denken. Zachopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Zachopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Zygoulis de bal. Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christianakis heeft problemen om de bal te vangen. Christianakis schiet op doel. Fakinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:5

66e minuut.
Neustädter met de inworp. Antar rent richting de bal. Antar geeft de bal voor. Christianakis rent richting de bal. Christianakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zachopoulos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Telopoulos de bal onder controle te krijgen. Zisimatos is nu in balbezit. Zisimatos draait met de bal, schiet en ... Fakinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:6

81e minuut.
Zisimatos probeert naar een medespeler te passen. Zachopoulos is nu in balbezit. Zygoulis met een sublieme pass. Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christianakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:7

83e minuut.
Zisimatos verovert de bal door een tackle van achteren. Antar bereikt de bal nog maar net als eerste. Antar met een sublieme pass. Zachopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachopoulos draait met de bal, schiet en ... Fakinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAS Drasis 62%, Anyparktoi f.c 38%.
FAS Drasis - Anyparktoi f.c 1:7