Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. ARTEMIS Lesvos of Greece
451 Tactiek pantes76 2018
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 31.9
unsatisfactory Schieten solid
average Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassos geeft een hoge lob. Kotzias heeft problemen om de bal te vangen. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:1

7e minuut.
Tassos kopt de bal weg. Vasdekis heeft problemen om de bal te vangen. Kotzias speelt de bal door. Miniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniatis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Diakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakos geeft een lange en hoge pass. Tassos kopt de bal weg. Kotzias rent richting de bal. Kotzias draait met de bal, schiet en ... Kenteris bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:2

16e minuut.
Kotzias rent richting de bal. Kotzias passt de bal in één keer door. Miniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniatis draait met de bal, schiet en ... Kenteris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tziotis heeft problemen om de bal te vangen. Tziotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:3

23e minuut.
Kotzias met een sublieme pass. Tziotis rent richting de bal. Tziotis met een sublieme pass. Miniatis rent richting de bal. Miniatis schiet op doel. Kenteris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:4

28e minuut.
Kontogiannis geeft een lange en hoge pass. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis passt de bal zonder na te denken. Kotzias is nu in balbezit. Kotzias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Portokaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotiriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotiriadis speelt de bal door. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:5

38e minuut.
Kotzias onderschept slim de pass. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis geeft de bal voor. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Sotiriadis met een snelle inworp. Tassos geeft een hoge lob. Tziotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:6

41e minuut.
Doeltrap. Kenteris trapt de bal weg van het doel. Kontogiannis kopt de bal weg. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:7

45e minuut.
Raptis neemt de hoekschop. Miniatis kopt de bal weg. Tziotis rent richting de bal. Tziotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 89%, Lesvos of Greece 11%.
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:8

49e minuut.
Vasdekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotzias onderschept slim de pass. Kotzias speelt de bal door. Miniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kenteris trapt de bal weg van het doel. Daar is Kontogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontogiannis probeert naar een medespeler te passen. Tziotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tassos is nu in balbezit. Tassos geeft een hoge lob. Daar is Tziotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotzias is nu in balbezit. Kotzias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chavales is nu in balbezit. Raptis is nu in balbezit. Raptis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miniatis de bal. Miniatis haalt uit met een fantastische trap. Kenteris bokst de bal weg. Tziotis heeft problemen om de bal te vangen. Tziotis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kopsidis is nu in balbezit. Kontogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Kontogiannis passt de bal met de wreef. Kotzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Raptis geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Perdikis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kenteris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kotzias probeert naar een medespeler te passen. Tziotis rent richting de bal. Tziotis geeft de bal voor. Miniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Perdikis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sotiriadis zal de hoekschop nemen. Kotzias rent richting de bal. Kotzias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Diakos heeft problemen om de bal te vangen. Perdikis is nu in balbezit. Perdikis passt de bal in één keer door. Miniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:9

89e minuut.
Tassos geeft een hoge lob. Kotzias speelt de bal door. Klungelig pakt Tziotis de bal. Miniatis rent richting de bal. Miniatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 84%, Lesvos of Greece 16%.
F. C. ARTEMIS - Lesvos of Greece 0:10