Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity F.C. Edessaikos
Normal Tactiek frrr2
31% Balbezit 69%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leško neemt de hoekschop. Sakorafas heeft problemen om de bal te vangen. Virzi is nu in balbezit. Virzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Edessaikos 0:1

9e minuut.
Virzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefalogiannis is nu in balbezit. Met opzet legt Virzi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Virzi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Cheliotis rent richting de bal. Cheliotis passt de bal zonder na te denken. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Edessaikos 0:2

16e minuut.
Inworp. Salnis met een snelle inworp. Cheliotis speelt de bal door. Leško is nu in balbezit. Leško draait met de bal, schiet en ... Karamanolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Việt Khoa met een sublieme pass. Koiliaras is nu in balbezit. Cheliotis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cheliotis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kefalogiannis kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rois geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leško rent richting de bal. Leško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Stankoglou met een snelle inworp. Fokianos rent richting de bal. Leško verovert de bal door een tackle van achteren. Leško schiet op doel. Karamanolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Edessaikos 0:3

44e minuut.
Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa passt de bal met de wreef. Filippas rent richting de bal. Rois verovert de bal door een tackle van achteren. Rois haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity F.C. 78%, Edessaikos 22%.
Stonecity F.C. - Edessaikos 0:3

48e minuut.
Fokianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański onderschept slim de pass. Zagdański geeft een lange en hoge pass. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cheliotis is nu in balbezit. Cheliotis passt de bal zonder na te denken. Sakorafas heeft problemen om de bal te vangen. Rois rent richting de bal. Rois draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zagdański met een sublieme pass. Cheliotis is nu in balbezit. Cheliotis geeft een lange en hoge pass. Daar is Rois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rois schiet op doel. Karamanolis bokst de bal weg. Karamanolis speelt de bal door. Cheliotis kan de bal niet met de borst controleren. Cheliotis passt de bal met de wreef. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Paal!

63e minuut.
Zagdański is nu in balbezit. Zagdański geeft een hoge lob. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bonnel passt de bal zonder na te denken. Cheliotis is nu in balbezit. Cheliotis passt de bal in één keer door. Leško rent richting de bal. Leško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Edessaikos 0:4

75e minuut.
Salnis speelt de bal door. Cheliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheliotis met een sublieme pass. Leško rent richting de bal. Leško schiet op doel. Karamanolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bonnel kopt de bal weg. Cheliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa passt de bal in één keer door. Leško heeft problemen om de bal te vangen. Leško haalt uit met een fantastische trap. Karamanolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Edessaikos 0:5

89e minuut.
Kotsyfas speelt de bal door. Klungelig pakt Karagiorgis de bal. Leško is nu in balbezit. Leško schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity F.C. - Edessaikos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity F.C. 82%, Edessaikos 18%.
Stonecity F.C. - Edessaikos 0:6