Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympos Kallitheas ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Normal Tactiek boss
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 47.7
slecht Schieten solide
hopeloos Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Chrysanthakopoulos geeft een lange en hoge pass. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho passt de bal met de wreef. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:1

2e minuut.
Papalexis met een sublieme pass. Makrodimitris rent richting de bal. Fountas onderschept slim de pass. Fountas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chrysanthakopoulos de bal onder controle te krijgen. Kontorinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Prääts bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepetas rent richting de bal. Prääts onderschept slim de pass. Prääts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Heriban met de inworp. Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho passt de bal met de wreef. Daar is Prääts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prääts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Loukakos kan de bal niet met de borst controleren. Heriban is nu in balbezit. Muzambinho speelt de bal door. Fountas is nu in balbezit. Fountas haalt uit met een fantastische trap. Kontorinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Loukakos geeft een lange en hoge pass. Jachtunowicz speelt de bal door. Ferdιnand is nu in balbezit. Prääts is nu in balbezit. Prääts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ferdιnand is nu in balbezit. Ferdιnand passt de bal zonder na te denken. Săpunaru speelt de bal door. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Săpunaru met een sublieme pass. Fountas is nu in balbezit. Prääts rent richting de bal. Prääts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Heriban is nu in balbezit. Heriban geeft een hoge lob. Fountas rent richting de bal. Fountas draait met de bal, schiet en ... Kontorinis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Daar is Muzambinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săpunaru geeft de bal voor. Fountas rent richting de bal. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:2

30e minuut.
Prääts passt de bal zonder na te denken. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdιnand geeft de bal voor. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas draait met de bal, schiet en ... Kontorinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kontorinis trapt de bal weg. Prääts kopt de bal weg. Fountas is nu in balbezit. Fountas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Spathas geeft een hoge lob. Prääts kopt de bal weg. Fountas heeft problemen om de bal te vangen. Fountas schiet op doel. Kontorinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:3

44e minuut.
Prääts is nu in balbezit. Sepetas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prääts verovert de bal door een tackle van achteren. Fountas rent richting de bal. Fountas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympos Kallitheas 87%, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 13%.
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:3

46e minuut.
Jachtunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachtunowicz geeft een lange en hoge pass. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas draait met de bal, schiet en ... Kontorinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:4

51e minuut.
Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Săpunaru passt de bal zonder na te denken. Fountas is nu in balbezit. Fountas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Psaroudakis geeft een hoge lob. Durden is nu in balbezit. Papalexis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papalexis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heriban zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Fountas de bal. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho schiet op doel. Kontorinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heriban zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Fountas de bal. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho schiet op doel. Kontorinis bokst de bal weg. Fountas is nu in balbezit. Fountas draait met de bal, schiet en ... Kontorinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:5

63e minuut.
Ferdιnand passt de bal zonder na te denken. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Săpunaru met een sublieme pass. Fountas is nu in balbezit. Fountas draait met de bal, schiet en ... Kontorinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Kontorinis probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Muzambinho de bal onder controle te krijgen. Prääts rent richting de bal. Prääts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Muzambinho de bal. Fountas rent richting de bal. Fountas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chrysanthakopoulos de bal onder controle te krijgen. Kontorinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:6

67e minuut.
Ferdιnand met een sublieme pass. Fountas heeft problemen om de bal te vangen. Prääts bereikt de bal nog maar net als eerste. Prääts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fountas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kontorinis probeert naar een medespeler te passen. Săpunaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Psaroudakis de bal. Fountas rent richting de bal. Fountas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kontorinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Maznev passt de bal in één keer door. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdιnand met een sublieme pass. Fountas rent richting de bal. Fountas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Prääts bereikt de bal nog maar net als eerste. Prääts passt de bal zonder na te denken. Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Fountas is nu in balbezit. Fountas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:7

74e minuut.
Inworp. Ferdιnand met de inworp. Prääts speelt de bal door. Klungelig pakt Fountas de bal. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Sochos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferdιnand geeft de bal voor. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Fountas verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Fountas rent richting de bal. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:8

82e minuut.
Muzambinho geeft een hoge lob. Daar is Fountas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Fountas verovert de bal door een tackle van achteren. Fountas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Prääts rent richting de bal. Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho passt de bal met de wreef. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Chrysanthakopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Heriban met een snelle inworp. Muzambinho geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fountas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:9

85e minuut.
Vaggis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaggis passt de bal zonder na te denken. Chrysanthakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fountas rent richting de bal. Fountas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fountas is nu in balbezit. Psaroudakis rent richting de bal. Fountas onderschept slim de pass. Fountas schiet op doel. Kontorinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:10

90e minuut.
Prääts rent richting de bal. Sepetas rent richting de bal. Săpunaru speelt de bal door. Fountas is nu in balbezit. Fountas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympos Kallitheas 91%, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 9%.
Olympos Kallitheas - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0:11