Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
antoula21 Kompotiakos F.C
532 Tactiek MPAKE
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 50.1
slecht Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Arapis rent richting de bal. Arapis met een sublieme pass. Klungelig pakt Speichler de bal. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. Karageorgiadis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bejarano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alas neemt de penalty, wat een uithaal! Ziemniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:1

14e minuut.
Boroi rent richting de bal. Boroi passt de bal zonder na te denken. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:2

17e minuut.
Chaveau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karageorgiadis de bal onder controle te krijgen. Ziemniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:3

19e minuut.
Boroi passt de bal in één keer door. Alas rent richting de bal. Alas passt de bal met de wreef. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:4

25e minuut.
Csábi kopt de bal weg. Issel probeert de bal aan de voet te houden. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Arapis kopt de bal weg. Klungelig pakt Iatropoulos de bal. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel. Speichler probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bejarano geeft een hoge lob. Daar is Fourkalidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Ziemniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:5

33e minuut.
Alas onderschept slim de pass. Alas geeft de bal voor. Klungelig pakt Karageorgiadis de bal. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ... Ziemniak bokst de bal weg. Boroi is nu in balbezit. Boroi schiet op doel. Ziemniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Iatropoulos begaat een overtreding. Bejarano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iatropoulos speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Karageorgiadis trapt de bal weg. Boroi controleert de bal met de borst. Boroi passt de bal met de wreef. Speichler is nu in balbezit. Speichler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spiliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:6

39e minuut.
Tsakalias rent richting de bal. Alas onderschept slim de pass. Alas probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Alas passt de bal in één keer door. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi passt de bal met de wreef. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. Ziemniak bokst de bal weg. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antoula21 78%, Kompotiakos F.C 22%.
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:6

53e minuut.
Chaveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaveau probeert naar een medespeler te passen. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ... Ziemniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:7

59e minuut.
Arapis verovert de bal door een tackle van achteren. Arapis geeft een lange en hoge pass. Chaveau kopt de bal weg. Speichler rent richting de bal. Speichler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:8

65e minuut.
Devisch met een sublieme pass. Alas probeert naar een medespeler te passen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:9

67e minuut.
Mantzopoulos geeft een hoge lob. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz geeft een hoge lob. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ... Ziemniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Boroi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ziemniak met een sublieme pass. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch geeft de bal voor. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bitang rent richting de bal. Mantzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzopoulos passt de bal in één keer door. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Chaveau passt de bal in één keer door. Speichler rent richting de bal. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi schiet op doel. Ziemniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:10

74e minuut.
Issel rent richting de bal. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano speelt de bal door. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:11

77e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. Bejarano geeft een lange en hoge pass. Speichler kopt de bal weg. Boroi rent richting de bal. Boroi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Issel de bal onder controle te krijgen. Speichler is nu in balbezit. Speichler draait met de bal, schiet en ... Ziemniak bokst de bal weg.

80e minuut.
Bogoescu kopt de bal weg. Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas passt de bal zonder na te denken. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gladysz geeft een lange en hoge pass. Arapis rent richting de bal. Arapis passt de bal met de wreef. Speichler rent richting de bal. Speichler schiet op doel. Ziemniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Spiliopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaveau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boroi heeft problemen om de bal te vangen. Boroi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Devisch passt de bal in één keer door. Chaveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaveau passt de bal met de wreef. Arapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapis geeft een hoge lob. Ziemniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Issel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arapis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano geeft de bal voor. Ziemniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antoula21 74%, Kompotiakos F.C 26%.
antoula21 - Kompotiakos F.C 0:11