Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpempides Aliakmona ARTAIKOS
Normal Tactiek AMYNTIKO SYSTIMA
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 40.7
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Balbi met een snelle inworp. Matsouliadis rent richting de bal. Matsouliadis geeft een lange en hoge pass. Koiliaras met een sublieme pass. Vürst geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kocurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi geeft de bal voor. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel. Stivanakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Carmona geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makedonas met een snelle inworp. Galis rent richting de bal. Galis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kocurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocurek passt de bal met de wreef. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Stivanakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:1

23e minuut.
Makedonas probeert naar een medespeler te passen. Vürst is nu in balbezit. Vürst passt de bal in één keer door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:2

25e minuut.
Kefallinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefallinos probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Balbi de bal onder controle te krijgen. Kocurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocurek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Balbi speelt de bal door. Vürst probeert naar een medespeler te passen. Perpiniadis is nu in balbezit. Farmer onderschept slim de pass. Farmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sifniotis probeert naar een medespeler te passen. Vürst is nu in balbezit. Vürst speelt de bal door. Kocurek rent richting de bal. Kocurek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:3

42e minuut.
Matsouliadis met een sublieme pass. Vürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vürst passt de bal zonder na te denken. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Farmer speelt de bal door. Kocurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocurek is nu in balbezit. Kocurek draait met de bal, schiet en ... Stivanakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kocurek geeft de bal voor. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefallinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer onderschept slim de pass. Farmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpempides Aliakmona 65%, ARTAIKOS 35%.
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:4

49e minuut.
Balbi passt de bal in één keer door. Vürst is nu in balbezit. Vürst geeft een hoge lob. Kocurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocurek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Petäjäsmäki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Kefallinos de bal. Vürst speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ... Stivanakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:5

61e minuut.
Kocurek rent richting de bal. Kocurek met een sublieme pass. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:6

63e minuut.
Kefallinos is nu in balbezit. Kocurek verovert de bal door een tackle van achteren. Kocurek passt de bal in één keer door. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:7

67e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer geeft een lange en hoge pass. Vürst met een sublieme pass. Kocurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocurek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Galis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbi speelt de bal door. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Stivanakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:8

70e minuut.
Inworp. Kacperzak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vürst is nu in balbezit. Vürst probeert naar een medespeler te passen. Kocurek rent richting de bal. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kocurek rent richting de bal. Kocurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:9

76e minuut.
Vürst is nu in balbezit. Vürst passt de bal zonder na te denken. Kacperzak heeft problemen om de bal te vangen. Kacperzak geeft een hoge lob. Kocurek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Balbi is nu in balbezit. Balbi passt de bal in één keer door. Kocurek is nu in balbezit. Kocurek draait met de bal, schiet en ... Stivanakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpempides Aliakmona 75%, ARTAIKOS 25%.
Mpempides Aliakmona - ARTAIKOS 0:10