Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atsides Lampris ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Normal Tactiek Akis
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Beakos rent richting de bal. Maglaras verovert de bal door een tackle van achteren. Maglaras passt de bal zonder na te denken. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:1

5e minuut.
Tavoularis rent richting de bal. Lićwinko onderschept slim de pass. Tsoupras is nu in balbezit. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Maglaras geeft een lange en hoge pass. Tavoularis is nu in balbezit. Lakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea speelt de bal door. Douvis probeert de bal met de borst te controleren. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Gonis trapt de bal weg. Maglaras kopt de bal weg. Stelea rent richting de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fermas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglaras onderschept slim de pass. Maglaras probeert naar een medespeler te passen. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lakis rent richting de bal. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maglaras met een snelle inworp. Magginas rent richting de bal. Stelea onderschept slim de pass. Stelea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lakis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:3

18e minuut.
Lakis passt de bal zonder na te denken. Saliagas rent richting de bal. Saliagas met een sublieme pass. Lakis is nu in balbezit. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Exarchopoulos met een harde bal richting middenveld. Magginas heeft problemen om de bal te vangen. Neratzakis met een sublieme pass. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Maglaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fermas is nu in balbezit. Maglaras onderschept slim de pass. Maglaras geeft een hoge lob. Lakis springt en kopt de bal. Exarchopoulos bokst de bal weg. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Lakis de bal. Lakis passt de bal met de wreef. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:4

28e minuut.
Neratzakis probeert naar een medespeler te passen. Stelea is nu in balbezit. Stelea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:5

29e minuut.
Maglaras met een sublieme pass. Stelea rent richting de bal. Stelea passt de bal met de wreef. Lakis rent richting de bal. Lakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:6

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsoupras zal de hoekschop nemen. Magginas rent richting de bal. Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea geeft een lange en hoge pass. Exarchopoulos bokst de bal weg.

36e minuut.
Maglaras onderschept slim de pass. Maglaras probeert naar een medespeler te passen. Lakis rent richting de bal. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:7

39e minuut.
Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ... Lakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Exarchopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maglaras neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tavoularis de bal. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko draait met de bal, schiet en ... Exarchopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Maglaras rent richting de bal. Maglaras geeft de bal voor. Gonis heeft problemen om de bal te vangen. Lićwinko geeft een lange en hoge pass. Lakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atsides Lampris 87%, ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 13%.
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:7

50e minuut.
Tsoupras probeert naar een medespeler te passen. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko schiet op doel. Gonis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Exarchopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Maglaras geeft de bal voor. Klungelig pakt Lakis de bal. Stelea rent richting de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Exarchopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:8

52e minuut.
Lakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lakis probeert naar een medespeler te passen. Tsoupras probeert naar een medespeler te passen. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Maglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea rent richting de bal. Stelea geeft een lange en hoge pass. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:9

58e minuut.
Daar is Nikoloudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neratzakis is nu in balbezit. Neratzakis passt de bal met de wreef. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:10

62e minuut.
Lakis is nu in balbezit. Stelea is nu in balbezit. Lakis rent richting de bal. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:11

71e minuut.
Exarchopoulos met een sublieme pass. Maglaras met een sublieme pass. Tsoupras speelt de bal door. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tavoularis heeft problemen om de bal te vangen. Tsoupras is nu in balbezit. Tsoupras met een sublieme pass. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Baklavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lakis met een sublieme pass. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tavoularis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea met een sublieme pass. Lićwinko rent richting de bal. Lićwinko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tsoupras met een snelle inworp. Neratzakis rent richting de bal. Neratzakis passt de bal in één keer door. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:12

81e minuut.
Güngör speelt de bal door. Maglaras rent richting de bal. Maglaras passt de bal met de wreef. Daar is Stelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelea draait met de bal, schiet en ... Exarchopoulos bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maglaras zal de hoekschop nemen. Lakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stelea stond buitenspel. Exarchopoulos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maglaras kopt de bal weg. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Neratzakis geeft een hoge lob. Lakis kopt de bal weg. Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Magginas heeft problemen om de bal te vangen. Maglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Maglaras geeft een hoge lob. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:13

88e minuut.
Neratzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Neratzakis met een sublieme pass. Lakis is nu in balbezit. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ... Exarchopoulos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atsides Lampris 85%, ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 15%.
Atsides Lampris - ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 0:14