Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRONOS F.C. ΠΙΣΩ ΟΨΗ
Normal Tactiek 442V
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Lujan speelt de bal door. Chortatsis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oikonomidis. Oikonomidis krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Chortatsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chortatsis speelt de bal door. Jorquera probeert naar een medespeler te passen. Svinarov rent richting de bal. Svinarov haalt uit met een fantastische trap. Paidakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:1

11e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Chortatsis is nu in balbezit. Chortatsis passt de bal met de wreef. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rochamis kan de bal niet met de borst controleren. Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki speelt de bal door. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Chortatsis heeft problemen om de bal te vangen. Chortatsis geeft de bal voor. Pachis probeert de bal met de borst te controleren. Chortatsis geeft de bal voor. Svinarov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rochamis rent richting de bal. Svinarov verovert de bal door een tackle van achteren. Svinarov probeert naar een medespeler te passen. Jorquera rent richting de bal. Jorquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:2

17e minuut.
Gruszecki passt de bal in één keer door. Rochamis heeft problemen om de bal te vangen. Svinarov verovert de bal door een tackle van achteren. Jorquera rent richting de bal. Jorquera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chortatsis neemt de hoekschop. Rochamis heeft problemen om de bal te vangen. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:3

21e minuut.
Porfyris kopt de bal weg. Chortatsis probeert naar een medespeler te passen. Svinarov probeert de bal met de borst te controleren. Jorquera rent richting de bal. Jorquera haalt uit met een fantastische trap. Paidakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svinarov rent richting de bal. Svinarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:4

23e minuut.
Balanikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jorquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svinarov rent richting de bal. Svinarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:5

26e minuut.
Rochamis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic onderschept slim de pass. Pic passt de bal met de wreef. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pic geeft de bal voor. Paidakis speelt de bal door. Pic kopt de bal weg. Daar is Svinarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svinarov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:6

40e minuut.
Daar is Jorquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chortatsis rent richting de bal. Chortatsis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Svinarov de bal. Svinarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pachis de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pic is nu in balbezit. Pic speelt de bal door. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Svinarov rent richting de bal. Svinarov geeft een hoge lob. Gruszecki is nu in balbezit. Gruszecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jorquera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRONOS F.C. 83%, ΠΙΣΩ ΟΨΗ 17%.
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:7

46e minuut.
Chortatsis is nu in balbezit. Chortatsis geeft een lange en hoge pass. Daar is Saleas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorquera rent richting de bal. Jorquera schiet op doel. Paidakis bokst de bal weg.

49e minuut.
Jorquera geeft een hoge lob. Daar is Svinarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svinarov draait met de bal, schiet en ... Saleas probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:8

52e minuut.
Pic passt de bal zonder na te denken. Leśko geeft een lange en hoge pass. Daar is Jorquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:9

53e minuut.
Daar is Oikonomidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera passt de bal in één keer door. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov haalt uit met een fantastische trap. Paidakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lujan passt de bal in één keer door. Linka geeft de bal voor. Svinarov rent richting de bal. Svinarov haalt uit met een fantastische trap. Paidakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:10

57e minuut.
Balanikas is nu in balbezit. Leśko onderschept slim de pass. Leśko geeft de bal voor. Jorquera kopt de bal weg. Klungelig pakt Saleas de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Pic is nu in balbezit. Pic geeft een hoge lob. Jorquera heeft problemen om de bal te vangen. Svinarov is nu in balbezit. Svinarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:11

68e minuut.
Chortatsis heeft problemen om de bal te vangen. Chortatsis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saleas de bal. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:12

74e minuut.
Paidakis probeert naar een medespeler te passen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft de bal voor. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wright speelt de bal door. Gruszecki speelt de bal door. Jorquera is nu in balbezit. Jorquera schiet op doel. Paidakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:13

86e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Linka speelt de bal door. Svinarov rent richting de bal. Jorquera is nu in balbezit. Jorquera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paidakis trapt de bal weg van het doel. Linka kopt de bal weg. Jorquera rent richting de bal. Jorquera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:14

89e minuut.
Chortatsis passt de bal met de wreef. Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Jorquera heeft problemen om de bal te vangen. Jorquera draait met de bal, schiet en ... Paidakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRONOS F.C. 71%, ΠΙΣΩ ΟΨΗ 29%.
KRONOS F.C. - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:15