Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ippotes Patision obrien
Normal Tactiek 4-1-3-2
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 44.2
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Anestis kopt de bal weg. Daar is Kanakakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siderov speelt de bal door. Leiste rent richting de bal. Leiste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Frydas heeft problemen om de bal te vangen. Gogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Koubouris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:1

8e minuut.
Frydas is nu in balbezit. Frydas draait met de bal, schiet en ... Vryzas probeert de bal aan de voet te houden. Gogos rent richting de bal. Gogos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Anestis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas onderschept slim de pass. Leiste rent richting de bal. Leiste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Leiste is nu in balbezit. Leiste passt de bal in één keer door. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft de bal voor. Frydas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Nikiforidis is nu in balbezit. Esketzis verovert de bal door een tackle van achteren. Esketzis passt de bal zonder na te denken. Siderov geeft een hoge lob. Frydas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frydas passt de bal met de wreef. Leiste heeft problemen om de bal te vangen. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kanakakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siderov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Koubouris met een sublieme pass. Pakiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakiotis passt de bal in één keer door. Frydas probeert de bal aan de voet te houden. Frydas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frydas is nu in balbezit. Frydas geeft een hoge lob. Leiste is nu in balbezit. Leiste schiet op doel. Vryzas onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gogos rent richting de bal. Dioudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogos onderschept slim de pass. Gogos geeft een hoge lob. Leiste krijgt zijn hoofd ertegen. Koubouris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lepouras geeft een hoge lob. Daar is Kanakakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siderov is nu in balbezit. Siderov geeft een lange en hoge pass. Frydas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:2

45e minuut.
Lepouras met een sublieme pass. Frydas heeft problemen om de bal te vangen. Frydas passt de bal zonder na te denken. Leiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:3

45e minuut.
Vyzantiadis komt het veld opgelopen. Antoneas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ippotes Patision 86%, obrien 14%.
Ippotes Patision - obrien 0:3

49e minuut.
Pakiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogos passt de bal in één keer door. Leiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:4

51e minuut.
Vryzas passt de bal zonder na te denken. Frydas controleert de bal met de borst. Vryzas rent richting de bal. Frydas onderschept slim de pass. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Koubouris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vryzas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tragazikis komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lepouras zal de hoekschop nemen. Leiste springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:5

54e minuut.
Koubouris trapt de bal weg. Lepouras kopt de bal weg. Frydas met een sublieme pass. Daar is Leiste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:6

59e minuut.
Esketzis geeft een hoge lob. Frydas is nu in balbezit. Frydas passt de bal in één keer door. Leiste rent richting de bal. Leiste haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kremantalas met de inworp. Siderov met een sublieme pass. Tragazikis rent richting de bal. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frydas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:7

64e minuut.
Gogos rent richting de bal. Gogos probeert naar een medespeler te passen. Frydas probeert naar een medespeler te passen. Leiste is nu in balbezit. Leiste haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:8

72e minuut.
Lepouras kan de bal niet met de borst controleren. Antonoloukas is nu in balbezit. Met opzet legt Lepouras zijn tegenspeler op de grond. Lepouras krijgt een gele kaart. Antonoloukas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Antonoloukas kan niet meer verder spelen. Fountakis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gogos rent richting de bal. Frydas rent richting de bal. Gogos rent richting de bal. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas schiet op doel. Koubouris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ippotes Patision - obrien 0:9

84e minuut.
Esketzis passt de bal zonder na te denken. Vyzantiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyzantiadis geeft de bal voor. Leiste is nu in balbezit. Leiste schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siderov zal de hoekschop nemen. Daar is Gogos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiste schiet op doel. Koubouris bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ippotes Patision 78%, obrien 22%.
Ippotes Patision - obrien 0:9