Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Παναιγιάλειος kalopodaros
442 Tactiek 14
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 41.1
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sakaloglou controleert de bal met de borst. Asprogerakas is nu in balbezit. Asprogerakas speelt de bal door. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki haalt uit met een fantastische trap. Nydriotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Barwin onderschept slim de pass. Vecchia rent richting de bal. Vecchia geeft een hoge lob. Łęcki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Łęcki rent richting de bal. Sofianos verovert de bal door een tackle van achteren. Sofianos passt de bal met de wreef. Asprogerakas geeft een hoge lob. Łęcki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Drabis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakaloglou met een snelle inworp. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:1

13e minuut.
Pantov speelt de bal door. Vecchia is nu in balbezit. Vecchia speelt de bal door. Barwin is nu in balbezit. Barwin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pantov probeert de bal aan de voet te houden. Sakaloglou rent richting de bal. Sakaloglou passt de bal in één keer door. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Drabis geeft een lange en hoge pass. Pantov kan de bal niet met de borst controleren. Pantov passt de bal zonder na te denken. Barwin rent richting de bal. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Korres met een sublieme pass. Sakaloglou is nu in balbezit. Sakaloglou met een sublieme pass. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sofianos rent richting de bal. Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin geeft een lange en hoge pass. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Glaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Dionysopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Dionysopoulos probeert naar een medespeler te passen. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki schiet op doel. Nydriotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Sofianos geeft de bal voor. Inworp. Sakaloglou met de inworp. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pantov speelt de bal door. Sakaloglou probeert naar een medespeler te passen. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki schiet op doel. Nydriotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:2

34e minuut.
Sofianos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dionysopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glaros. Glaros krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vecchia neemt de hoekschop. Łęcki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Asprogerakas controleert de bal met de borst. Pantov is nu in balbezit. Pantov passt de bal in één keer door. Barwin is nu in balbezit. Barwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nydriotis trapt de bal weg. Sakaloglou kopt de bal weg. Sofianos heeft problemen om de bal te vangen. Łęcki rent richting de bal. Pantov geeft de bal voor. Paal! Barwin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:3

42e minuut.
Kalafatis speelt de bal door. Vecchia speelt de bal door. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:4

44e minuut.
Dionysopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Dionysopoulos geeft een lange en hoge pass. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Παναιγιάλειος 82%, kalopodaros 18%.
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:5

47e minuut.
Afentoulidis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vecchia met de inworp. Barwin is nu in balbezit. Barwin geeft de bal voor. Nydriotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moysidis probeert de bal aan de voet te houden. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:6

48e minuut.
Kalafatis heeft problemen om de bal te vangen. Łęcki rent richting de bal. Sofianos rent richting de bal. Łęcki onderschept slim de pass. Łęcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Barwin probeert naar een medespeler te passen. Asprogerakas rent richting de bal. Daar is Pantov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pantov geeft een lange en hoge pass. Sofianos probeert de bal aan de voet te houden. Barwin is nu in balbezit. Barwin draait met de bal, schiet en ... Nydriotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:7

58e minuut.
Łęcki onderschept slim de pass. Moysidis rent richting de bal. Łęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Łęcki haalt uit met een fantastische trap. Nydriotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:8

60e minuut.
Sofianos is nu in balbezit. Sakaloglou onderschept slim de pass. Sakaloglou met een sublieme pass. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki passt de bal in één keer door. Nydriotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Examiliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Asprogerakas verovert de bal door een tackle van achteren. Asprogerakas speelt de bal door. Barwin rent richting de bal. Barwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:9

62e minuut.
Kalafatis met een sublieme pass. Examiliotis is nu in balbezit. Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Glaros is nu in balbezit. Sakaloglou verovert de bal door een tackle van achteren. Sakaloglou geeft de bal voor. Barwin rent richting de bal. Barwin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Nydriotis trapt de bal weg van het doel. Vecchia met een sublieme pass. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aivazis met een snelle inworp. Pantov rent richting de bal. Pantov passt de bal in één keer door. Łęcki rent richting de bal. Łęcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:10

72e minuut.
Vecchia speelt de bal door. Sakaloglou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łęcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:11

78e minuut.
Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov rent richting de bal. Pantov passt de bal zonder na te denken. Łęcki rent richting de bal. Łęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:12

79e minuut.
Examiliotis met een sublieme pass. Kalafatis rent richting de bal. Łęcki onderschept slim de pass. Pantov rent richting de bal. Pantov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pantov is nu in balbezit. Pantov passt de bal in één keer door. Sakaloglou rent richting de bal. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:13

83e minuut.
Pantov speelt de bal door. Sakaloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou passt de bal met de wreef. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Gwadera geeft de bal voor. Drabis rent richting de bal. Łęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Łęcki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sakaloglou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki geeft een hoge lob. Barwin is nu in balbezit. Barwin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Παναιγιάλειος 81%, kalopodaros 19%.
Παναιγιάλειος - kalopodaros 0:13