Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aetoi Patras PANAGLAIKOS
Normal Tactiek jebour..
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Kekejyan geeft een lange en hoge pass. Dekavallas kopt de bal weg. Valenzuela speelt de bal door. Arechavaleta rent richting de bal. Arechavaleta geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Hajnić met de inworp. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan geeft een lange en hoge pass. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:1

7e minuut.
Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta geeft een hoge lob. Adilsoy kopt de bal weg. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Bougaidis met een harde bal richting middenveld. Arechavaleta speelt de bal door. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:2

9e minuut.
Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda speelt de bal door. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić geeft de bal voor. Kekejyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dekavallas speelt de bal door. Hajnić is nu in balbezit. Hajnić probeert naar een medespeler te passen. Kekejyan met een sublieme pass. Adilsoy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:3

12e minuut.
Naintos rent richting de bal. Naintos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Christidis de bal. Adilsoy onderschept slim de pass. Adilsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kekejyan passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela met een sublieme pass. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:4

17e minuut.
Arechavaleta passt de bal met de wreef. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal in één keer door. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adilsoy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:5

18e minuut.
Arechavaleta passt de bal zonder na te denken. Olivos rent richting de bal. Olivos geeft de bal voor. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Naintos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kekejyan de bal. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dinescu passt de bal in één keer door. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Hajnić rent richting de bal. Hajnić geeft een hoge lob. Adilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kekejyan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Arechavaleta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bougaidis de bal. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan schiet op doel. Kapsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:6

30e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Koryzna rent richting de bal. Koryzna met een sublieme pass. Hajnić rent richting de bal. Hajnić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Koryzna kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal met de wreef. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Arechavaleta passt de bal zonder na te denken. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft een hoge lob. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Adilsoy geeft een lange en hoge pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bougaidis de bal onder controle te krijgen. Kapsis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:7

41e minuut.
Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy met een sublieme pass. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:8

43e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft de bal voor. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić geeft de bal voor. Adilsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:9

45e minuut.
Vragoteris is nu in balbezit. Arechavaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Arechavaleta probeert naar een medespeler te passen. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 89%, PANAGLAIKOS 11%.
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:9

48e minuut.
Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić passt de bal in één keer door. Koryzna geeft een hoge lob. Adilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:10

50e minuut.
Daar is Adilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela speelt de bal door. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:11

53e minuut.
Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan passt de bal in één keer door. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:12

55e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Adilsoy is nu in balbezit. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kekejyan onderschept slim de pass. Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. Kapsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:13

58e minuut.
Arechavaleta met een sublieme pass. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić passt de bal in één keer door. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Christidis is nu in balbezit. Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Çifteli met een sublieme pass. Koryzna geeft een hoge lob. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:14

65e minuut.
Daar is Hajnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajnić passt de bal met de wreef. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... Kapsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Koryzna speelt de bal door. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan geeft een lange en hoge pass. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:15

73e minuut.
Adilsoy probeert naar een medespeler te passen. Papamarkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hajnić is nu in balbezit. Hajnić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kekejyan onderschept slim de pass. Kekejyan passt de bal in één keer door. Hajnić rent richting de bal. Hajnić geeft de bal voor. Adilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Daar is Olivos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivos geeft de bal voor. Hajnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnić geeft een hoge lob. Adilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dekavallas geeft een lange en hoge pass. Olivos kopt de bal weg. Christidis heeft problemen om de bal te vangen. Arechavaleta geeft een lange en hoge pass. Adilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:16

83e minuut.
Lyras probeert naar een medespeler te passen. Naintos heeft problemen om de bal te vangen. Kekejyan is nu in balbezit. Kekejyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vajda geeft de bal voor. Adilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekavallas begaat een overtreding. Adilsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arechavaleta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:17

89e minuut.
Hajnić is nu in balbezit. Hajnić speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een hoge lob. Adilsoy is nu in balbezit. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 92%, PANAGLAIKOS 8%.
Aetoi Patras - PANAGLAIKOS 0:18