Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mixanikoi Parnassou Manutd73
Normal Tactiek 4231
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 55.2
weak Schieten excellent
weak Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Venos probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte probeert naar een medespeler te passen. Pontikas speelt de bal door. Stijns bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijns geeft een hoge lob. Poulopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vamvoukakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Venos speelt de bal door. Ricaurte speelt de bal door. Stijns probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:1

4e minuut.
Fourtounellis is nu in balbezit. Venos verovert de bal door een tackle van achteren. Venos geeft een lange en hoge pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ricaurte heeft problemen om de bal te vangen. Venos speelt de bal door. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:2

7e minuut.
Daar is Parastatidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parastatidis met een sublieme pass. Patoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:3

8e minuut.
Vafeiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Fourtounellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourtounellis probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:4

9e minuut.
Pittas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittas passt de bal met de wreef. Patoulis heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Venos passt de bal in één keer door. Pontikas rent richting de bal. Pontikas passt de bal met de wreef. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Vafeiadis probeert naar een medespeler te passen. Venos probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Ricaurte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsamopoulos met een sublieme pass. Venos met een sublieme pass. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Węgorowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ricaurte probeert de bal aan de voet te houden. Pontikas is nu in balbezit. Pontikas passt de bal met de wreef. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte geeft een hoge lob. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:5

24e minuut.
Poulopoulos met een sublieme pass. Venos met een sublieme pass. Ricaurte met een sublieme pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:6

27e minuut.
Pontikas probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte met een sublieme pass. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:7

28e minuut.
Klungelig pakt Pittas de bal. Pittas met een sublieme pass. Patoulis rent richting de bal. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski schiet op doel. Poulopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Tsamopoulos kopt de bal weg. Papapanagiotou rent richting de bal. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:8

33e minuut.
Ricaurte passt de bal met de wreef. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Patoulis is nu in balbezit. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Venos de bal. Venos met een sublieme pass. Daar is Węgorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte schiet op doel. Poulopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vafeiadis probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Poulopoulos met een harde bal richting middenveld. Tsamopoulos kopt de bal weg. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Poulopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:9

42e minuut.
Tsipras met een snelle inworp. Pittas probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte speelt de bal door. Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tsamopoulos passt de bal met de wreef. Ricaurte speelt de bal door. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vamvoukakis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Węgorowski krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Vamvoukakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Venos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stijns springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mixanikoi Parnassou 89%, Manutd73 11%.
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:9

46e minuut.
Janisiów speelt de bal door. Stijns probeert naar een medespeler te passen. Venos probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Venos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venos geeft een lange en hoge pass. Stijns kopt de bal weg. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Papapanagiotou heeft problemen om de bal te vangen. Tsamopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamopoulos passt de bal in één keer door. Pontikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontikas haalt uit met een fantastische trap. Poulopoulos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Ricaurte geeft de bal voor. Węgorowski kopt de bal weg. Venos bereikt de bal nog maar net als eerste. Venos geeft een hoge lob. Węgorowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:10

55e minuut.
Klungelig pakt Venos de bal. Ricaurte rent richting de bal. Ricaurte passt de bal met de wreef. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Poulopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Venos passt de bal zonder na te denken. Pontikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontikas passt de bal met de wreef. Daar is Węgorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:11

58e minuut.
Pontikas probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricaurte passt de bal met de wreef. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:12

65e minuut.
Ricaurte passt de bal zonder na te denken. Pontikas bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stijns neemt de hoekschop. Węgorowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ricaurte rent richting de bal. Venos rent richting de bal. Venos passt de bal in één keer door. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Węgorowski passt de bal in één keer door. Tsamopoulos speelt de bal door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski schiet op doel. Vamvoukakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:13

69e minuut.
Pittas rent richting de bal. Ricaurte onderschept slim de pass. Ricaurte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Węgorowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Stijns rent richting de bal. Stijns passt de bal in één keer door. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Poulopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:14

77e minuut.
Stijns bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijns passt de bal zonder na te denken. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Poulopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:15

80e minuut.
Venos controleert de bal met de borst. Fourtounellis probeert naar een medespeler te passen. Papapanagiotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:16

83e minuut.
Janisiów probeert naar een medespeler te passen. Pontikas is nu in balbezit. Stijns met een sublieme pass. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Poulopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Stijns geeft een hoge lob. Venos is nu in balbezit. Venos passt de bal met de wreef. Węgorowski heeft problemen om de bal te vangen. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mixanikoi Parnassou 87%, Manutd73 13%.
Mixanikoi Parnassou - Manutd73 0:17