Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DP Varkizas f.c panathinaikos
Normal Tactiek PAO A`
42% Balbezit 58%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 47.4
slecht Schieten solide
hopeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Loch rent richting de bal. Loch geeft de bal voor. Klungelig pakt Metzelopoulos de bal. Tyc rent richting de bal. Tyc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pallesen is nu in balbezit. Dourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado Soares verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado Soares geeft een lange en hoge pass. Nolf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:1

7e minuut.
Loch is nu in balbezit. Loch geeft een hoge lob. Tyc is nu in balbezit. Tyc schiet op doel. Mosios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pallesen passt de bal met de wreef. Salgado Soares geeft een hoge lob. Loch rent richting de bal. Loch geeft een hoge lob. Nolf springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Thông passt de bal in één keer door. Pallesen geeft de bal voor. Metzelopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Nolf is nu in balbezit. Nolf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nolf passt de bal met de wreef. Tsisparas rent richting de bal. Tyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyc krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pallesen met de inworp. Salgado Soares probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nolf de bal. Nolf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Salgado Soares met een sublieme pass. Pallesen rent richting de bal. Pallesen passt de bal zonder na te denken. Nolf is nu in balbezit. Nolf haalt uit met een fantastische trap. Mosios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Klungelig pakt Dourakis de bal. Salgado Soares rent richting de bal. Salgado Soares passt de bal in één keer door. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Loch is nu in balbezit. Loch passt de bal in één keer door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Nolf onderschept slim de pass. Nolf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:2

29e minuut.
Orbitek geeft een lange en hoge pass. Tyc kopt de bal weg. Klungelig pakt Soulis de bal. Soulis geeft een hoge lob. Nolf probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Soulis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Loch zal de hoekschop nemen. Tyc is nu in balbezit. Tyc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:3

36e minuut.
Mallios kopt de bal weg. Salgado Soares probeert de bal met de borst te controleren. Salgado Soares speelt de bal door. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch passt de bal zonder na te denken. Daar is Nolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolf haalt uit met een fantastische trap. Metzelopoulos probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tyc neemt de hoekschop. Loch is nu in balbezit. Loch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soulis heeft problemen om de bal te vangen. Soulis geeft een lange en hoge pass. Kremantalas kopt de bal weg. Nolf is nu in balbezit. Nolf haalt uit met een fantastische trap. Mosios bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:4

40e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Orbitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbitek met een sublieme pass. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Varkizas 89%, f.c panathinaikos 11%.
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:5

47e minuut.
Tyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Metzelopoulos de bal. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:6

50e minuut.
Metzelopoulos geeft de bal voor. Orbitek kan de bal niet met de borst controleren. Kremantalas speelt de bal door. Tyc rent richting de bal. Tyc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Salgado Soares met een sublieme pass. Daar is Loch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loch met een sublieme pass. Nolf is nu in balbezit. Nolf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:7

53e minuut.
Nolf verovert de bal door een tackle van achteren. Nolf passt de bal in één keer door. Orbitek met een sublieme pass. Tyc rent richting de bal. Tyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nolf rent richting de bal. Nolf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:8

56e minuut.
Soulis heeft problemen om de bal te vangen. Dourakis is nu in balbezit. Loch verovert de bal door een tackle van achteren. Loch geeft de bal voor. Nolf maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nolf draait met de bal, schiet en ... Metzelopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Nanos is nu in balbezit. Loch verovert de bal door een tackle van achteren. Loch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosios trapt de bal weg van het doel. Salgado Soares kopt de bal weg. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pallesen rent richting de bal. Pallesen passt de bal met de wreef. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf haalt uit met een fantastische trap. Mosios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Metzelopoulos geeft de bal voor. Inworp. Tyc met de inworp. Salgado Soares rent richting de bal. Salgado Soares geeft een hoge lob. Paal! Mosios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:9

74e minuut.
Tyc passt de bal met de wreef. Daar is Orbitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbitek passt de bal in één keer door. Nolf rent richting de bal. Nolf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Salgado Soares kopt de bal weg. Klungelig pakt Tyc de bal. Tsisparas rent richting de bal. Tyc verovert de bal door een tackle van achteren. Tyc geeft de bal voor. Mosios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:10

78e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek geeft een lange en hoge pass. Soulis heeft problemen om de bal te vangen. Nolf is nu in balbezit. Nolf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pallesen controleert de bal met de borst. Pallesen passt de bal in één keer door. Salgado Soares probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nolf de bal. Nolf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pallesen met een sublieme pass. Daar is Nolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado Soares met een sublieme pass. Tyc is nu in balbezit. Tyc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Loch rent richting de bal. Loch geeft een hoge lob. Tyc is nu in balbezit. Tyc passt de bal met de wreef. Nolf kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Thông geeft een lange en hoge pass. Loch rent richting de bal. Loch geeft de bal voor. Daar is Nolf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nolf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:11

87e minuut.
Salgado Soares rent richting de bal. Salgado Soares geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsisparas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyc is nu in balbezit. Tyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:12

90e minuut.
Salgado Soares onderschept slim de pass. Salgado Soares met een sublieme pass. Tyc rent richting de bal. Nolf rent richting de bal. Nolf draait met de bal, schiet en ... Mosios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tyc is nu in balbezit. Tyc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Varkizas 94%, f.c panathinaikos 6%.
DP Varkizas - f.c panathinaikos 0:13