Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity AthensFC anaksiopistoi
Normal Tactiek pipila
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Partsalakis rent richting de bal. Arsakis onderschept slim de pass. Arsakis probeert naar een medespeler te passen. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kakios speelt de bal door. Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis met een sublieme pass. Arsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:1

6e minuut.
Kiamilis rent richting de bal. Arsakis verovert de bal door een tackle van achteren. Słuszka is nu in balbezit. Arsakis heeft problemen om de bal te vangen. Arsakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:2

7e minuut.
Knôtek is nu in balbezit. Knôtek geeft een lange en hoge pass. Lazanakis kopt de bal weg. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Partsalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis onderschept slim de pass. Arsakis geeft een hoge lob. Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kakios bokst de bal weg.

18e minuut.
Xuanxuan onderschept slim de pass. Xuanxuan geeft een hoge lob. Słuszka kopt de bal weg. Arsakis is nu in balbezit. Arsakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Słuszka de bal. Słuszka met een sublieme pass. Kiamilis is nu in balbezit. Arsakis onderschept slim de pass. Arsakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:3

23e minuut.
Lazanakis is nu in balbezit. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka speelt de bal door. Lazanakis rent richting de bal. Lazanakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:4

25e minuut.
Papagalakis heeft problemen om de bal te vangen. Arsakis rent richting de bal. Arsakis met een sublieme pass. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Petropoulos geeft de bal voor. Inworp. Knôtek met een snelle inworp. Lazanakis rent richting de bal. Lazanakis geeft een hoge lob. Kakios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Słuszka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:5

29e minuut.
Słuszka passt de bal zonder na te denken. Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kiamilis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:6

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kakios trapt de bal weg van het doel. Knôtek geeft een lange en hoge pass. Arsakis kan de bal niet met de borst controleren. Arsakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dostál verovert de bal door een tackle van achteren. Dostál geeft een lange en hoge pass. Słuszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:7

35e minuut.
Knôtek geeft een lange en hoge pass. Słuszka rent richting de bal. Słuszka passt de bal met de wreef. Arsakis heeft problemen om de bal te vangen. Arsakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Partsalakis geeft de bal voor. Dostál rent richting de bal. Knôtek rent richting de bal. Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Siontis rent richting de bal. Lazanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lazanakis passt de bal met de wreef. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Kakios bokst de bal weg. Klungelig pakt Kiamilis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity AthensFC 85%, anaksiopistoi 15%.
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:8

46e minuut.
Arsakis kan de bal niet met de borst controleren. Arsakis geeft de bal voor. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Mortis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:9

54e minuut.
Knôtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Knôtek probeert naar een medespeler te passen. Lazanakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:10

57e minuut.
Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis passt de bal in één keer door. Arsakis rent richting de bal. Arsakis draait met de bal, schiet en ... Kakios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:11

59e minuut.
Knôtek is nu in balbezit. Knôtek geeft een hoge lob. Kiamilis kan de bal niet met de borst controleren. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Petropoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiamilis de bal. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:12

62e minuut.
Słuszka speelt de bal door. Arsakis rent richting de bal. Kiamilis is nu in balbezit. Arsakis verovert de bal door een tackle van achteren. Arsakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lazanakis de bal. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kakios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Słuszka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:13

65e minuut.
Petropoulos is nu in balbezit. Lazanakis onderschept slim de pass. Lazanakis probeert naar een medespeler te passen. Arsakis is nu in balbezit. Arsakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Partsalakis is nu in balbezit. Xuanxuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xuanxuan geeft de bal voor. Arsakis rent richting de bal. Arsakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Xuanxuan speelt de bal door. Słuszka heeft problemen om de bal te vangen. Słuszka passt de bal zonder na te denken. Lazanakis rent richting de bal. Lazanakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Słuszka de bal. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kakios met een harde bal richting middenveld. Machlas kopt de bal weg. Razelis rent richting de bal. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Xuanxuan de bal. Xuanxuan speelt de bal door. Lazanakis rent richting de bal. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:14

80e minuut.
Lazanakis draait met de bal, schiet en ... Mortis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knôtek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arsakis kopt de bal weg. Paal! Kakios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Słuszka rent richting de bal. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:15

84e minuut.
Bagowski probeert naar een medespeler te passen. Słuszka rent richting de bal. Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis schiet op doel. Kakios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:16

88e minuut.
Xuanxuan is nu in balbezit. Xuanxuan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiamilis de bal. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity AthensFC 73%, anaksiopistoi 27%.
Stonecity AthensFC - anaksiopistoi 0:17