Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ouranos Larissas Athens United
Normal Tactiek [4-4-2w]
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Loubardeas is nu in balbezit. Loubardeas passt de bal zonder na te denken. Koumakis kan de bal niet met de borst controleren. Zarzuelo onderschept slim de pass. Zarzuelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Kołecki de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez speelt de bal door. Zarzuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:1

5e minuut.
Armaos is nu in balbezit. Armaos passt de bal zonder na te denken. Bolli probeert naar een medespeler te passen. Zarzuelo is nu in balbezit. Zarzuelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sanidas heeft problemen om de bal te vangen. Lolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:2

7e minuut.
Zarzuelo kopt de bal weg. Sarafoglou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki schiet op doel. Lolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:3

11e minuut.
Kołecki rent richting de bal. Kołecki passt de bal zonder na te denken. Zarzuelo is nu in balbezit. Zarzuelo haalt uit met een fantastische trap. Lolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:4

15e minuut.
Torero verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal zonder na te denken. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:5

19e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Zarzuelo rent richting de bal. Sarafoglou rent richting de bal. Zarzuelo onderschept slim de pass. Zarzuelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:6

20e minuut.
Kerkemezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergonis rent richting de bal. Vergonis passt de bal zonder na te denken. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo haalt uit met een fantastische trap. Lolos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Tătar geeft de bal voor. Kołecki rent richting de bal. Sanidas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołecki neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:7

23e minuut.
Sarmatzis is nu in balbezit. Sarmatzis passt de bal met de wreef. Méndez probeert de bal aan de voet te houden. Kołecki rent richting de bal. Kołecki haalt uit met een fantastische trap. Lolos bokst de bal weg. Zarzuelo is nu in balbezit. Zarzuelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kołecki is nu in balbezit. Sanidas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarzuelo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:8

28e minuut.
Loubardeas rent richting de bal. Loubardeas met een sublieme pass. Daar is Koumakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzuelo onderschept slim de pass. Zarzuelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki passt de bal in één keer door. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ... Lolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:9

34e minuut.
Kołecki is nu in balbezit. Kołecki passt de bal met de wreef. Lolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:10

37e minuut.
Kerkemezos geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarmatzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołecki speelt de bal door. Zarzuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo haalt uit met een fantastische trap. Lolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarzuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo schiet op doel. Lolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:11

40e minuut.
Bolli speelt de bal door. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo met een sublieme pass. Kołecki rent richting de bal. Kołecki draait met de bal, schiet en ... Lolos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:12

45e minuut.
Zarzuelo rent richting de bal. Kołecki rent richting de bal. Kołecki passt de bal met de wreef. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ouranos Larissas 82%, Athens United 18%.
Ouranos Larissas - Athens United 0:12

46e minuut.
Chelidonis rent richting de bal. Kołecki onderschept slim de pass. Kołecki passt de bal met de wreef. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:13

47e minuut.
Kouvas rent richting de bal. Filippakos verovert de bal door een tackle van achteren. Filippakos geeft een lange en hoge pass. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:14

51e minuut.
Daar is Sarmatzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal in één keer door. Zarzuelo is nu in balbezit. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:15

59e minuut.
Daar is Koumakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătar rent richting de bal. Tătar passt de bal in één keer door. Zarzuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Loubardeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torero rent richting de bal. Torero geeft een lange en hoge pass. Zarzuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sifounios geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarafoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ... Lolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:16

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lolos met een harde bal richting middenveld. Tătar kopt de bal weg. Kołecki heeft problemen om de bal te vangen. Kołecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:17

67e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo is nu in balbezit. Zarzuelo haalt uit met een fantastische trap. Lolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:18

71e minuut.
Zarzuelo passt de bal in één keer door. Kerkemezos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkemezos geeft een hoge lob. Kołecki rent richting de bal. Kołecki schiet op doel. Lolos bokst de bal weg.

73e minuut.
Kouvas verovert de bal door een tackle van achteren. Kouvas met een sublieme pass. Koumakis rent richting de bal. Zarzuelo onderschept slim de pass. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Méndez geeft een hoge lob. Sarafoglou rent richting de bal. Sarafoglou geeft een hoge lob. Tătar geeft een hoge lob. Zarzuelo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sifounios kopt de bal weg. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo geeft de bal voor. Kołecki rent richting de bal. Kołecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lolos probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerkemezos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătar geeft een lange en hoge pass. Kołecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal zonder na te denken. Zarzuelo rent richting de bal. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:19

88e minuut.
Méndez speelt de bal door. Zarzuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Athens United 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ouranos Larissas 80%, Athens United 20%.
Ouranos Larissas - Athens United 0:20