Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pithagoras Agoniston Topo Fc
Normal Tactiek VASIKOI 3-5-2
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.2 gemiddelde waardering 48.9
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Tountas heeft problemen om de bal te vangen. Sapounidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sapounidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Yahya de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Katsafados met een harde bal richting middenveld. Inworp. Cestar met een snelle inworp. Cuenca geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:1

8e minuut.
Siskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounidis onderschept slim de pass. Sapounidis met een sublieme pass. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Katsafados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yahya is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:2

11e minuut.
Navas González onderschept slim de pass. Navas González passt de bal zonder na te denken. Sfikopoulos is nu in balbezit. Yahya verovert de bal door een tackle van achteren. Yahya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cestar onderschept slim de pass. Cestar passt de bal in één keer door. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. Koubouris probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuenca met de inworp. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya geeft de bal voor. Trebinjac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:3

17e minuut.
Kantzos met een sublieme pass. Loukatos rent richting de bal. Met opzet legt Cuenca zijn tegenspeler op de grond. Cuenca krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Trebinjac kopt de bal weg. Sapounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounidis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yahya de bal. Yahya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:4

20e minuut.
Sapounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounidis passt de bal in één keer door. Navas González met een sublieme pass. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. Katsafados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Yahya de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:5

23e minuut.
Yahya kopt de bal weg. Klungelig pakt Sapounidis de bal. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac passt de bal in één keer door. Yahya rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuenca zal de hoekschop nemen. Trebinjac krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cuenca is nu in balbezit. Cuenca passt de bal in één keer door. Yahya rent richting de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Katsafados werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Koubouris heeft problemen om de bal te vangen. Yahya rent richting de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cestar geeft een lange en hoge pass. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac passt de bal in één keer door. Yahya is nu in balbezit. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:6

34e minuut.
Annunziato passt de bal zonder na te denken. Navas González heeft problemen om de bal te vangen. Navas González geeft een lange en hoge pass. Yahya krijgt zijn hoofd ertegen. Katsafados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:7

37e minuut.
Daar is Annunziato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annunziato passt de bal met de wreef. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:8

39e minuut.
Trebinjac onderschept slim de pass. Trebinjac geeft de bal voor. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kantzos heeft problemen om de bal te vangen. Sapounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounidis probeert naar een medespeler te passen. Yahya is nu in balbezit. Yahya draait met de bal, schiet en ... Katsafados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:9

43e minuut.
Sapounidis probeert de bal aan de voet te houden. Koubouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac onderschept slim de pass. Trebinjac schiet op doel. Katsafados werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cuenca met een sublieme pass. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac passt de bal in één keer door. Yahya heeft problemen om de bal te vangen. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pithagoras Agoniston 91%, Topo Fc 9%.
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:10

47e minuut.
Annunziato kopt de bal weg. Klungelig pakt Sapounidis de bal. Sapounidis met een sublieme pass. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:11

48e minuut.
Siskos is nu in balbezit. Siskos geeft een hoge lob. Annunziato met een sublieme pass. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Siskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Siskos passt de bal met de wreef. Polydoras kan de bal niet met de borst controleren. Sapounidis is nu in balbezit. Sapounidis schiet op doel. Katsafados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:12

57e minuut.
Cestar geeft een hoge lob. Yahya kopt de bal weg. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:13

59e minuut.
Annunziato rent richting de bal. Polydoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunziato verovert de bal door een tackle van achteren. Annunziato geeft een lange en hoge pass. Trebinjac maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Navas González probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sapounidis de bal. Sapounidis met een sublieme pass. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Katsafados trapt de bal weg. Annunziato speelt de bal door. Koubouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac verovert de bal door een tackle van achteren. Trebinjac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kantzos rent richting de bal. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar met een sublieme pass. Trebinjac is nu in balbezit. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Navas González geeft een lange en hoge pass. Yahya kopt de bal weg. Koubouris heeft problemen om de bal te vangen. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:14

68e minuut.
Sapounidis heeft problemen om de bal te vangen. Sapounidis passt de bal in één keer door. Cuenca geeft een lange en hoge pass. Yahya springt en kopt de bal. Katsafados probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:15

72e minuut.
Klungelig pakt Trebinjac de bal. Sapounidis is nu in balbezit. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac schiet op doel. Katsafados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:16

74e minuut.
Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca is nu in balbezit. Cuenca geeft een lange en hoge pass. Sapounidis is nu in balbezit. Sapounidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:17

79e minuut.
Annunziato passt de bal in één keer door. Navas González is nu in balbezit. Navas González geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yahya de bal. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:18

82e minuut.
Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac geeft een hoge lob. Yahya is nu in balbezit. Yahya geeft een lange en hoge pass. Trebinjac maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Annunziato passt de bal met de wreef. Sapounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tountas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounidis onderschept slim de pass. Sapounidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Annunziato kopt de bal weg. Sapounidis is nu in balbezit. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:19

86e minuut.
Yahya geeft de bal voor. Navas González rent richting de bal. Navas González speelt de bal door. Sapounidis rent richting de bal. Sapounidis geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Trebinjac rent richting de bal. Trebinjac schiet op doel. Katsafados probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pithagoras Agoniston 79%, Topo Fc 21%.
Pithagoras Agoniston - Topo Fc 0:20