Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melomakaronades FC. Deportivo La Var1s
Normal Tactiek kappa1
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 53.3
poor Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Balatsinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatsinos geeft een lange en hoge pass. Gotautas kopt de bal weg. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:1

2e minuut.
Löschner onderschept slim de pass. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón speelt de bal door. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:2

4e minuut.
Trung Phong passt de bal met de wreef. Gotautas heeft problemen om de bal te vangen. Gotautas geeft een hoge lob. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:3

6e minuut.
Petković met een snelle inworp. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong passt de bal zonder na te denken. Lansbergas heeft problemen om de bal te vangen. Lansbergas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsopanidis trapt de bal weg van het doel. Petković met een sublieme pass. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel. Tsopanidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:4

8e minuut.
Gotautas speelt de bal door. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner passt de bal met de wreef. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas geeft de bal voor. Daar is Foulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:5

12e minuut.
Löschner kopt de bal weg. Lansbergas is nu in balbezit. Balatsinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas onderschept slim de pass. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:6

16e minuut.
Tzentakos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gotautas de bal. Gotautas probeert naar een medespeler te passen. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gotautas kopt de bal weg. Löschner heeft problemen om de bal te vangen. Löschner speelt de bal door. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Foulidis geeft de bal voor. Inworp. Petković met een snelle inworp. Daar is Lansbergas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lansbergas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas passt de bal met de wreef. Ourgios rent richting de bal. Löschner verovert de bal door een tackle van achteren. Löschner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Löschner rent richting de bal. Löschner haalt uit met een fantastische trap. Tsopanidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:7

28e minuut.
Löschner rent richting de bal. Karystinaios rent richting de bal. Löschner onderschept slim de pass. Löschner draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:8

28e minuut.
Löschner onderschept slim de pass. Löschner passt de bal met de wreef. Daar is Lansbergas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abeigón rent richting de bal. Abeigón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:9

30e minuut.
Trung Phong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Löschner de bal. Löschner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ourgios de bal onder controle te krijgen. Tsopanidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:10

32e minuut.
Lansbergas rent richting de bal. Foulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas onderschept slim de pass. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Foulidis geeft de bal voor. Inworp. Petković met de inworp. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Gotautas de bal. Gotautas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Löschner de bal. Löschner haalt uit met een fantastische trap. Tsopanidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:11

39e minuut.
Gotautas speelt de bal door. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner verovert de bal door een tackle van achteren. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:12

39e minuut.
Löschner rent richting de bal. Karystinaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner onderschept slim de pass. Abeigón is nu in balbezit. Abeigón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:13

41e minuut.
Gotautas rent richting de bal. Gotautas passt de bal zonder na te denken. Abeigón is nu in balbezit. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Löschner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abeigón legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:14

43e minuut.
Löschner onderschept slim de pass. Löschner passt de bal in één keer door. Gotautas heeft problemen om de bal te vangen. Gotautas geeft de bal voor. Lansbergas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melomakaronades FC. 86%, Deportivo La Var1s 14%.
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:15

48e minuut.
Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas geeft een hoge lob. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:16

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Karystinaios de bal onder controle te krijgen. Abeigón rent richting de bal. Abeigón passt de bal zonder na te denken. Löschner rent richting de bal. Löschner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:17

50e minuut.
Xynis passt de bal met de wreef. Karaindros is nu in balbezit. Löschner onderschept slim de pass. Löschner geeft een lange en hoge pass. Foulidis onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petković zal de hoekschop nemen. Löschner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:18

53e minuut.
Gotautas probeert de bal met de borst te controleren. Gotautas passt de bal in één keer door. Abeigón speelt de bal door. Löschner is nu in balbezit. Löschner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas geeft een hoge lob. Foulidis kopt de bal weg. Löschner is nu in balbezit. Löschner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lansbergas heeft problemen om de bal te vangen. Lansbergas schiet op doel. Foulidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:19

58e minuut.
Gotautas passt de bal met de wreef. Forte bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte passt de bal zonder na te denken. Löschner is nu in balbezit. Löschner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:20

59e minuut.
Löschner schiet op doel. Tsopanidis probeert naar een medespeler te passen. Gotautas kopt de bal weg. Abeigón is nu in balbezit. Abeigón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Tzentakos passt de bal zonder na te denken. Gotautas heeft problemen om de bal te vangen. Gotautas speelt de bal door. Klungelig pakt Löschner de bal. Löschner schiet op doel. Tsopanidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Tsopanidis niet meer kan verder spelen. Rozakis komt het veld opgelopen. Gotautas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Löschner is nu in balbezit. Löschner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:21

63e minuut.
Foulidis heeft problemen om de bal te vangen. Löschner rent richting de bal. Löschner passt de bal zonder na te denken. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:22

64e minuut.
Daar is Morfis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löschner onderschept slim de pass. Löschner passt de bal in één keer door. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Rozakis bokst de bal weg.

66e minuut.
Petković probeert naar een medespeler te passen. Lansbergas heeft problemen om de bal te vangen. Lansbergas passt de bal zonder na te denken. Löschner is nu in balbezit. Löschner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner passt de bal in één keer door. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas schiet op doel. Rozakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:23

69e minuut.
Karystinaios kan de bal niet met de borst controleren. Gotautas is nu in balbezit. Gotautas passt de bal in één keer door. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel. Rozakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:24

72e minuut.
Rozakis met een harde bal richting middenveld. Forte kopt de bal weg. Karaindros rent richting de bal. Löschner onderschept slim de pass. Löschner draait met de bal, schiet en ... Rozakis bokst de bal weg.

73e minuut.
Foulidis geeft de bal voor. Trung Phong kopt de bal weg. Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas geeft de bal voor. Lansbergas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:25

75e minuut.
Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner passt de bal met de wreef. Gotautas is nu in balbezit. Gotautas geeft een hoge lob. Lansbergas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Foulidis probeert de bal met de borst te controleren. Lansbergas rent richting de bal. Foulidis begaat een overtreding. Lansbergas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trung Phong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Löschner rent richting de bal. Löschner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Petković met een sublieme pass. Lansbergas rent richting de bal. Foulidis rent richting de bal. Lansbergas verovert de bal door een tackle van achteren. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:26

80e minuut.
Morfis passt de bal met de wreef. Karystinaios geeft een lange en hoge pass. Gotautas kopt de bal weg. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rozakis trapt de bal weg. Forte kopt de bal weg. Löschner controleert de bal met de borst. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rozakis trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abeigón de bal onder controle te krijgen. Abeigón met een sublieme pass. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Rozakis trapt de bal weg. Gotautas kopt de bal weg. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ourgios is nu in balbezit. Lansbergas verovert de bal door een tackle van achteren. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melomakaronades FC. 88%, Deportivo La Var1s 12%.
Melomakaronades FC. - Deportivo La Var1s 0:27