Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmonaytes Vistonidas ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας
Normal Tactiek φασουλες
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Kougias geeft een hoge lob. Inworp. Röntgen met een snelle inworp. Nowrotek geeft een hoge lob. Stergioudas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geros rent richting de bal. Geros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Damaskinos de bal. Geros is nu in balbezit. Touliatos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Touliatos krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Nowrotek met een sublieme pass. Geros is nu in balbezit. Kougias is nu in balbezit. Geros verovert de bal door een tackle van achteren. Geros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Röntgen passt de bal met de wreef. Stergioudas is nu in balbezit. Stergioudas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dimakos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:2

9e minuut.
Stergioudas verovert de bal door een tackle van achteren. Stergioudas passt de bal zonder na te denken. Geros rent richting de bal. Geros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:3

12e minuut.
Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek geeft een lange en hoge pass. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Geros bereikt de bal nog maar net als eerste. Geros haalt uit met een fantastische trap. Roussis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Nowrotek probeert naar een medespeler te passen. Röntgen is nu in balbezit. Röntgen passt de bal in één keer door. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stergioudas is nu in balbezit. Stergioudas met een sublieme pass. Geros rent richting de bal. Daar is Geros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Skartados met een sublieme pass. Nowrotek probeert naar een medespeler te passen. Geros rent richting de bal. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Geros verovert de bal door een tackle van achteren. Geros speelt de bal door. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas haalt uit met een fantastische trap. Roussis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:4

33e minuut.
Katrougalos met een sublieme pass. Geros is nu in balbezit. Geros passt de bal zonder na te denken. Röntgen is nu in balbezit. Röntgen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Dimakos de bal onder controle te krijgen. Bally rent richting de bal. Bally passt de bal zonder na te denken. Geros bereikt de bal nog maar net als eerste. Geros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bally is nu in balbezit. Bally passt de bal in één keer door. Geros rent richting de bal. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Vistonidas 75%, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 25%.
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:4

46e minuut.
Giazitzoglou komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek met een sublieme pass. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:5

62e minuut.
Nowrotek kopt de bal weg. Röntgen rent richting de bal. Galitsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Geros is nu in balbezit. Geros haalt uit met een fantastische trap. Roussis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Stergioudas is nu in balbezit. Geros bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas rent richting de bal. Stergioudas draait met de bal, schiet en ... Roussis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:6

70e minuut.
Graikopoulos is nu in balbezit. Graikopoulos speelt de bal door. Nowrotek probeert naar een medespeler te passen. Geros is nu in balbezit. Geros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kougias verovert de bal door een tackle van achteren. Kougias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Röntgen met een snelle inworp. Nowrotek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bally probeert naar een medespeler te passen. Vidalis heeft problemen om de bal te vangen. Geros is nu in balbezit. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Stergioudas kopt de bal weg. Velmos heeft problemen om de bal te vangen. Geros is nu in balbezit. Geros haalt uit met een fantastische trap. Roussis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:7

82e minuut.
Nowrotek kopt de bal weg. Bally met een sublieme pass. Röntgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geros bereikt de bal nog maar net als eerste. Geros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Skartados is nu in balbezit. Skartados probeert naar een medespeler te passen. Röntgen probeert de bal aan de voet te houden. Geros rent richting de bal. Geros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kougias passt de bal met de wreef. Bally probeert naar een medespeler te passen. Stergioudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Geros rent richting de bal. Geros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmonaytes Vistonidas 82%, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 18%.
Kosmonaytes Vistonidas - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Αγ.Μαρίνας 0:8