Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agapoules Florinas Pou einai to xartri ygeias???
Normal Tactiek 3-5-2
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 59.5
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Scuto probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu heeft problemen om de bal te vangen. Vougiouklis onderschept slim de pass. Scuto onderschept slim de pass. Scuto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Szarniak speelt de bal door. Scuto is nu in balbezit. Scuto passt de bal in één keer door. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cerqueira passt de bal zonder na te denken. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna passt de bal zonder na te denken. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pakuła kopt de bal weg. Daar is Sarapuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarniak met een sublieme pass. Scuto is nu in balbezit. Scuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:1

8e minuut.
Twardawa heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa met een sublieme pass. Pakuła rent richting de bal. Pakuła geeft een lange en hoge pass. Scuto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Matesis met een harde bal richting middenveld. Szarniak speelt de bal door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna geeft een lange en hoge pass. Sarapuu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsavos is nu in balbezit. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu schiet op doel. Matesis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:2

17e minuut.
Pakuła kan de bal niet met de borst controleren. Pakuła speelt de bal door. Sarapuu heeft problemen om de bal te vangen. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:3

17e minuut.
Kotsyfas rent richting de bal. Kotsyfas passt de bal in één keer door. Batsinilas is nu in balbezit. Scuto verovert de bal door een tackle van achteren. Scuto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Scuto rent richting de bal. Scuto passt de bal met de wreef. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:4

20e minuut.
Batsinilas rent richting de bal. Szarniak rent richting de bal. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Osuna geeft een hoge lob. Daar is Vougiouklis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu met een sublieme pass. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel. Matesis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna geeft de bal voor. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:5

30e minuut.
Płachecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batsinilas de bal. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:6

31e minuut.
Paximadakis rent richting de bal. Sarapuu onderschept slim de pass. Daar is Sarapuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:7

33e minuut.
Szarniak passt de bal met de wreef. Scuto rent richting de bal. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft de bal voor. Sarapuu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matesis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scuto rent richting de bal. Scuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:8

35e minuut.
Scuto heeft problemen om de bal te vangen. Scuto schiet op doel. Katsavos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płachecki is nu in balbezit. Płachecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szarniak rent richting de bal. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. Matesis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Scuto onderschept slim de pass. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:9

40e minuut.
Klungelig pakt Nikolaou de bal. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła met een sublieme pass. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szarniak geeft de bal voor. Scuto rent richting de bal. Katsavos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scuto raakt geblesseerd tijdens het duel. Scuto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:10

43e minuut.
Scuto geeft een hoge lob. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak speelt de bal door. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agapoules Florinas 88%, Pou einai to xartri ygeias??? 12%.
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:10

47e minuut.
Matesis speelt de bal door. Płachecki kopt de bal weg. Batsinilas heeft problemen om de bal te vangen. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:11

48e minuut.
Katsavos met een sublieme pass. Klungelig pakt Batsinilas de bal. Kourkounakis rent richting de bal. Scuto verovert de bal door een tackle van achteren. Scuto schiet op doel. Matesis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scuto geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Scuto de bal. Szarniak rent richting de bal. Szarniak passt de bal met de wreef. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:12

53e minuut.
Pakuła rent richting de bal. Pakuła geeft een hoge lob. Scuto heeft problemen om de bal te vangen. Scuto haalt uit met een fantastische trap. Matesis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:13

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osuna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel. Matesis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Matesis trapt de bal weg van het doel. Osuna kopt de bal weg. Daar is Kourkounakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuto is nu in balbezit. Scuto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuna met de inworp. Cerqueira met een sublieme pass. Daar is Pakuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakuła geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Scuto geeft de bal voor. Vougiouklis heeft problemen om de bal te vangen. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Płachecki kopt de bal weg. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu passt de bal met de wreef. Pakuła is nu in balbezit. Pakuła geeft de bal voor. Scuto krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

73e minuut.
Szarniak geeft de bal voor. Scuto geeft de bal voor. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Matesis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:14

73e minuut.
Osuna onderschept slim de pass. Osuna passt de bal in één keer door. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vougiouklis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pakuła neemt de hoekschop. Daar is Katsavos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuto is nu in balbezit. Scuto draait met de bal, schiet en ... Matesis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:15

76e minuut.
Sarapuu rent richting de bal. Szarniak rent richting de bal. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Scuto is nu in balbezit. Scuto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szarniak kan de bal niet met de borst controleren. Szarniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Katsavos de bal. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu schiet op doel. Matesis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Vougiouklis met een sublieme pass. Kotsyfas is nu in balbezit. Cerqueira verovert de bal door een tackle van achteren. Cerqueira geeft de bal voor. Scuto maakt een snoekduik en kopt de bal. Matesis bokst de bal weg.

82e minuut.
Szarniak passt de bal in één keer door. Wydro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batsinilas de bal. Płachecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Płachecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Matesis met een harde bal richting middenveld. Płachecki kopt de bal weg. Scuto heeft problemen om de bal te vangen. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cerqueira kopt de bal weg. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak speelt de bal door. Scuto rent richting de bal. Scuto haalt uit met een fantastische trap. Matesis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Pakuła met een snelle inworp. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak geeft een lange en hoge pass. Scuto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:16

87e minuut.
Wydro met een sublieme pass. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak passt de bal in één keer door. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Vougiouklis de bal. Scuto is nu in balbezit. Scuto passt de bal zonder na te denken. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:17

88e minuut.
Scuto verovert de bal door een tackle van achteren. Katsavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsavos geeft de bal voor. Twardawa kan de bal niet met de borst controleren. Twardawa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Matesis met een harde bal richting middenveld. Płachecki kopt de bal weg. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agapoules Florinas 87%, Pou einai to xartri ygeias??? 13%.
Agapoules Florinas - Pou einai to xartri ygeias??? 0:18