Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoger F.C asteras latsidas
Normal Tactiek remal
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 42.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Arvanitakis kopt de bal weg. Klopas heeft problemen om de bal te vangen. Kritikos is nu in balbezit. Arvanitakis verovert de bal door een tackle van achteren. Arvanitakis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Skordos met een sublieme pass. Klungelig pakt Klopas de bal. Lianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:1

9e minuut.
Persakis kopt de bal weg. Pot probeert de bal met de borst te controleren. Pot met een sublieme pass. Skordos rent richting de bal. Skordos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arvanitakis onderschept slim de pass. Arvanitakis speelt de bal door. Lianis is nu in balbezit. Lianis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Persakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arvanitakis heeft problemen om de bal te vangen. Arvanitakis geeft een hoge lob. Skordos is nu in balbezit. Skordos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:2

16e minuut.
Arvanitakis verovert de bal door een tackle van achteren. Arvanitakis met een sublieme pass. Chasapis is nu in balbezit. Klopas onderschept slim de pass. Klopas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lianis geeft een lange en hoge pass. Levantidis met een sublieme pass. Pot kopt de bal weg. Lianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:3

22e minuut.
Lianis rent richting de bal. Lianis passt de bal zonder na te denken. Skordos is nu in balbezit. Skordos schiet op doel. Levantidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:4

27e minuut.
Arvanitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvanitakis geeft een hoge lob. Chasapis kan de bal niet met de borst controleren. Skordos is nu in balbezit. Skordos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pot probeert naar een medespeler te passen. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas passt de bal met de wreef. Lianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Levantidis met een harde bal richting middenveld. Kritikos kopt de bal weg. Daar is Klopas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klopas draait met de bal, schiet en ... Levantidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lianis rent richting de bal. Lianis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:5

35e minuut.
Pot passt de bal in één keer door. Lianis rent richting de bal. Lianis passt de bal zonder na te denken. Klopas rent richting de bal. Klopas geeft een hoge lob. Levantidis bokst de bal weg. Skordos heeft problemen om de bal te vangen. Chasapis rent richting de bal. Klopas onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Klopas is nu in balbezit. Klopas geeft een hoge lob. Daar is Lianis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skordos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skordos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pot probeert naar een medespeler te passen. Skordos is nu in balbezit. Skordos passt de bal in één keer door. Klopas is nu in balbezit. Klopas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Levantidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pot is nu in balbezit. Pot met een sublieme pass. Lianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoger F.C 84%, asteras latsidas 16%.
Hoger F.C - asteras latsidas 0:6

46e minuut.
Klopas passt de bal zonder na te denken. Pot probeert naar een medespeler te passen. Lianis rent richting de bal. Lianis haalt uit met een fantastische trap. Levantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:7

57e minuut.
Lianis is nu in balbezit. Lianis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Klopas de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... Levantidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:8

61e minuut.
Sorotos geeft de bal voor. Daar is Klopas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lianis is nu in balbezit. Skordos is nu in balbezit. Skordos haalt uit met een fantastische trap. Levantidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:9

66e minuut.
Kiamilis geeft een lange en hoge pass. Arvanitakis geeft de bal voor. Daar is Chasapis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lianis is nu in balbezit. Lianis haalt uit met een fantastische trap. Levantidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Skordos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skordos schiet op doel. Levantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Skordos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skordos passt de bal in één keer door. Klopas rent richting de bal. Klopas schiet op doel. Levantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:10

72e minuut.
Rouboulakos rent richting de bal. Rouboulakos geeft de bal voor. Daar is Lellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lellis geeft een hoge lob. Klopas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Arvanitakis probeert naar een medespeler te passen. Klopas heeft problemen om de bal te vangen. Klopas met een sublieme pass. Daar is Skordos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skordos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Nazlidis heeft problemen om de bal te vangen. Lianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skordos bereikt de bal nog maar net als eerste. Skordos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:11

83e minuut.
Lianis probeert naar een medespeler te passen. Skordos is nu in balbezit. Skordos passt de bal zonder na te denken. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Baltakos is nu in balbezit. Sorotos verovert de bal door een tackle van achteren. Sorotos geeft een lange en hoge pass. Daar is Lianis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lianis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:12

87e minuut.
Georgiou is nu in balbezit. Pot geeft de bal voor. Lianis is nu in balbezit. Klungelig pakt Lianis de bal. Lianis schiet op doel. Levantidis bokst de bal weg. Paal!

89e minuut.
Lellis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lianis kopt de bal weg. Daar is Nazlidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skordos rent richting de bal. Skordos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klopas is nu in balbezit. Klopas passt de bal in één keer door. Skordos rent richting de bal. Skordos draait met de bal, schiet en ... Levantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - asteras latsidas 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoger F.C 80%, asteras latsidas 20%.
Hoger F.C - asteras latsidas 0:13