Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omiros Argonayton ΜΠΑΜΠΗΣ FC
Normal Tactiek 4-1-2-1
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 52.1
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Santamaría is nu in balbezit. Kavalieratos rent richting de bal. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kotsyfas rent richting de bal. Zöchbauer onderschept slim de pass. Zöchbauer met een sublieme pass. Klungelig pakt Sosnowski de bal. Sosnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zöchbauer kopt de bal weg. Kotsyfas heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Zöchbauer zijn tegenspeler op de grond. Zöchbauer krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Pontios de bal. Zöchbauer is nu in balbezit. Zöchbauer geeft een lange en hoge pass. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kotsyfas rent richting de bal. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría met een sublieme pass. Sosnowski is nu in balbezit. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kotsyfas geeft een hoge lob. Inworp. Zöchbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santamaría rent richting de bal. Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zöchbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kavalieratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavalieratos probeert naar een medespeler te passen. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mitilineos is nu in balbezit. Tzortzis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzortzis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kavalieratos de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... Sfetsas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kotsyfas kopt de bal weg. Zöchbauer is nu in balbezit. Zöchbauer passt de bal zonder na te denken. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Zöchbauer is nu in balbezit. Zöchbauer geeft de bal voor. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría passt de bal in één keer door. Sosnowski rent richting de bal. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dimakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski onderschept slim de pass. Sosnowski passt de bal in één keer door. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Alexakos met een harde bal richting middenveld. Gargaleas kopt de bal weg. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Laskaridis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Alexakos trapt de bal weg. Zöchbauer controleert de bal met de borst. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:1

36e minuut.
Daar is Mitilineos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitilineos met een sublieme pass. Alexakos rent richting de bal. Sosnowski onderschept slim de pass. Sosnowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kotsyfas geeft een lange en hoge pass. Santamaría kan de bal niet met de borst controleren. Santamaría passt de bal in één keer door. Daar is Sosnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:2

38e minuut.
Mitilineos met een sublieme pass. Potamitis rent richting de bal. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría draait met de bal, schiet en ... Sfetsas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zöchbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöchbauer geeft een hoge lob. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Sfetsas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omiros Argonayton 86%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 14%.
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:2

47e minuut.
Alexakos geeft de bal voor. Inworp. Zöchbauer met een snelle inworp. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kavalieratos kopt de bal weg. Alexakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski onderschept slim de pass. Sosnowski controleert de bal met de borst. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Zöchbauer geeft een hoge lob. Kavalieratos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sosnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... Sfetsas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:3

53e minuut.
Zöchbauer rent richting de bal. Zöchbauer geeft een lange en hoge pass. Daar is Laskaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Laskaridis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:4

56e minuut.
Tzortzis onderschept slim de pass. Tzortzis met een sublieme pass. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski haalt uit met een fantastische trap. Sfetsas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:5

63e minuut.
Zöchbauer passt de bal met de wreef. Kavalieratos is nu in balbezit. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski schiet op doel. Sfetsas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:6

67e minuut.
Sfetsas probeert naar een medespeler te passen. Zöchbauer kopt de bal weg. Kotsyfas rent richting de bal. Santamaría verovert de bal door een tackle van achteren. Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:7

68e minuut.
Mitilineos is nu in balbezit. Mitilineos passt de bal met de wreef. Kotsyfas rent richting de bal. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Alexakos trapt de bal weg van het doel. Kavalieratos kopt de bal weg. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:8

73e minuut.
Kotsyfas met een snelle inworp. Krokidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokidis met een sublieme pass. Kavalieratos kan de bal niet met de borst controleren. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kotsyfas geeft de bal voor. Inworp. Zöchbauer met een snelle inworp. Santamaría rent richting de bal. Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Santamaría rent richting de bal. Alexakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría haalt uit met een fantastische trap. Sfetsas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:9

80e minuut.
Gargaleas speelt de bal door. Sosnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laskaridis de bal onder controle te krijgen. Sfetsas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:10

81e minuut.
Kavalieratos onderschept slim de pass. Kavalieratos met een sublieme pass. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría geeft een lange en hoge pass. Alexakos probeert de bal aan de voet te houden. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Länsimäki rent richting de bal. Gargaleas geeft een hoge lob. Sosnowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kavalieratos de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:11

89e minuut.
Zöchbauer met een sublieme pass. Daar is Ghiugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiugan geeft de bal voor. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría haalt uit met een fantastische trap. Sfetsas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omiros Argonayton 78%, ΜΠΑΜΠΗΣ FC 22%.
Omiros Argonayton - ΜΠΑΜΠΗΣ FC 0:11