Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paokre SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
Normal Tactiek κοκ
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten solide
hopeloos Passen goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Commans speelt de bal door. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Limnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło onderschept slim de pass. Zawadziłło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Munhoz speelt de bal door. Daar is Chí Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Anh geeft een hoge lob. Chesnokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesnokov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:1

14e minuut.
Chesnokov onderschept slim de pass. Chesnokov met een sublieme pass. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło haalt uit met een fantastische trap. Doulgeridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:2

15e minuut.
Limnios is nu in balbezit. Limnios speelt de bal door. Munhoz probeert naar een medespeler te passen. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chí Anh met een sublieme pass. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło speelt de bal door. Chesnokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesnokov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:3

25e minuut.
Mikelis met een sublieme pass. Klungelig pakt Domazos de bal. Xynis rent richting de bal. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Batatais geeft een hoge lob. Inworp. Sismanoglou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikelis is nu in balbezit. Mikelis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz met een sublieme pass. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:4

33e minuut.
Inworp. Commans met de inworp. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz geeft een lange en hoge pass. Zawadziłło maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:5

37e minuut.
Chesnokov verovert de bal door een tackle van achteren. Commans bereikt de bal nog maar net als eerste. Commans geeft een lange en hoge pass. Daar is Zawadziłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawadziłło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chí Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreozzi speelt de bal door. Munhoz met een sublieme pass. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Xynis is nu in balbezit. Munhoz verovert de bal door een tackle van achteren. Munhoz geeft een lange en hoge pass. Chesnokov heeft problemen om de bal te vangen. Chesnokov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:6

42e minuut.
Munhoz probeert de bal aan de voet te houden. Andreozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreozzi passt de bal met de wreef. Chesnokov rent richting de bal. Chesnokov draait met de bal, schiet en ... Doulgeridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Chesnokov rent richting de bal. Zeppos rent richting de bal. Chesnokov onderschept slim de pass. Chesnokov draait met de bal, schiet en ... Doulgeridis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paokre 80%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 20%.
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:7

46e minuut.
Snijders komt het veld opgelopen. Lăcustă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Snijders geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aliagas de bal. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:8

49e minuut.
Snijders met een sublieme pass. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz probeert naar een medespeler te passen. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Munhoz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zawadziłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munhoz speelt de bal door. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Snijders passt de bal in één keer door. Commans is nu in balbezit. Commans met een sublieme pass. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel. Doulgeridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Zawadziłło controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Doulgeridis neemt vlug de vrije trap. Snijders kopt de bal weg. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Limnios de bal onder controle te krijgen. Commans met een sublieme pass. Klungelig pakt Lăcustă de bal. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Andreozzi onderschept slim de pass. Andreozzi geeft de bal voor. Limnios kopt de bal weg. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Munhoz onderschept slim de pass. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło haalt uit met een fantastische trap. Doulgeridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lambos probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Doulgeridis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Zawadziłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Commans bereikt de bal nog maar net als eerste. Commans probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:9

65e minuut.
Munhoz passt de bal zonder na te denken. Zawadziłło is nu in balbezit. Munhoz probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aggelopoulos rent richting de bal. Lăcustă onderschept slim de pass. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Zawadziłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadziłło draait met de bal, schiet en ... Doulgeridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Commans met een snelle inworp. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz passt de bal met de wreef. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Snijders met de inworp. Munhoz kan de bal niet met de borst controleren. Munhoz geeft de bal voor. Lăcustă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:10

78e minuut.
Zawadziłło speelt de bal door. Klungelig pakt Munhoz de bal. Munhoz speelt de bal door. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:11

83e minuut.
Zawadziłło onderschept slim de pass. Munhoz rent richting de bal. Munhoz speelt de bal door. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă schiet op doel. Doulgeridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zawadziłło geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:12

87e minuut.
Munhoz heeft problemen om de bal te vangen. Munhoz geeft een hoge lob. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło draait met de bal, schiet en ... Doulgeridis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paokre 86%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 14%.
paokre - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 0:12