Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pao korifis AIGEAS SC
korifi Tactiek pred
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
31.2 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten good
average Passen formidable
average Verdedigen average


3e minuut.
Fatalski met een sublieme pass. Reuland rent richting de bal. Reuland probeert naar een medespeler te passen. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Theodorou onderschept slim de pass. Theodorou passt de bal zonder na te denken. Haidinger geeft een lange en hoge pass. Koncsik rent richting de bal. Koncsik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tsiflikas rent richting de bal. Tsiflikas geeft een lange en hoge pass. Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Ronaldo Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo Jr haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Fakiolas de bal onder controle te krijgen. Red is nu in balbezit. Koncsik onderschept slim de pass. Koncsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - AIGEAS SC 0:1

21e minuut.
Reuland rent richting de bal. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland speelt de bal door. Ronaldo Jr is nu in balbezit. Ronaldo Jr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - AIGEAS SC 0:2

28e minuut.
Reuland bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koncsik de bal. Koncsik haalt uit met een fantastische trap. Tsaganeas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - AIGEAS SC 0:3

32e minuut.
Papadimitrakis geeft de bal voor. Buitenspel voor Martis. Goede buitenspelval van de verdediging. Haidinger neemt vlug de vrije trap. Koncsik rent richting de bal. Koncsik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Georgoudakis geeft een lange en hoge pass. Haidinger geeft de bal voor. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik haalt uit met een fantastische trap. Tsaganeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Tsiflikas rent richting de bal. Tsiflikas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Diochnos met de inworp. Ronaldo Jr geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 72%, AIGEAS SC 28%.
pao korifis - AIGEAS SC 0:3

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theodorou met een snelle inworp. Leonte rent richting de bal. Leonte geeft een hoge lob. Ronaldo Jr maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsaganeas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ronaldo Jr passt de bal met de wreef. Diochnos is nu in balbezit. Diochnos geeft een hoge lob. Theodorou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorou geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ronaldo Jr de bal. Hass probeert naar een medespeler te passen. Fakiolas is nu in balbezit. Reuland onderschept slim de pass. Reuland geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Fatalski kopt de bal weg. Daar is Reuland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reuland passt de bal met de wreef. Ronaldo Jr rent richting de bal. Ronaldo Jr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Topszewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Karkanevatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karkanevatos geeft een hoge lob. Martis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martis draait met de bal, schiet en ... Strigén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Fakiolas rent richting de bal. Fatalski onderschept slim de pass. Fatalski geeft de bal voor. Ronaldo Jr rent richting de bal. Ronaldo Jr haalt uit met een fantastische trap. Tsaganeas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fatalski speelt de bal door. Reuland is nu in balbezit. Reuland met een sublieme pass. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Diochnos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fakiolas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reuland. Reuland krijgt een gele kaart. Fakiolas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fakiolas komt bij de bal en schiet. Strigén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Papadimitrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diochnos verovert de bal door een tackle van achteren. Diochnos passt de bal met de wreef. Koncsik is nu in balbezit. Koncsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Diochnos kopt de bal weg. Hass controleert de bal met de borst. Reuland speelt de bal door. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Diochnos passt de bal zonder na te denken. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte probeert naar een medespeler te passen. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatalski geeft een lange en hoge pass. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik draait met de bal, schiet en ... Tsaganeas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Leonte passt de bal zonder na te denken. Reuland probeert naar een medespeler te passen. Koncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncsik haalt uit met een fantastische trap. Tsaganeas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pao korifis - AIGEAS SC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pao korifis 70%, AIGEAS SC 30%.
pao korifis - AIGEAS SC 0:4