Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daleks Σπόρτινγκ Χιχόν
Normal Tactiek Ραουλ
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 68
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 56.9
matig Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hahne heeft problemen om de bal te vangen. Hahne met een sublieme pass. Tunkis rent richting de bal. Tunkis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Spathakis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:1

7e minuut.
Tunkis draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel probeert wanhopig de bal te grijpen. Georgoulis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Girulis neemt de hoekschop. Tunkis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nikodimopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Hahne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahne passt de bal in één keer door. Tunkis rent richting de bal. Tunkis draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel bokst de bal weg.

11e minuut.
Iliakopoulos geeft de bal voor. Hahne met een sublieme pass. Girulis speelt de bal door. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:2

13e minuut.
Tınay speelt de bal door. Jasseron probeert naar een medespeler te passen. Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Papaemmanouel geeft een hoge lob. Jasseron rent richting de bal. Jasseron geeft de bal voor. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis schiet op doel. Georgoulis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:3

16e minuut.
Girulis heeft problemen om de bal te vangen. Girulis geeft een lange en hoge pass. Chosadas kopt de bal weg. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:4

18e minuut.
Tınay passt de bal in één keer door. Hahne is nu in balbezit. Hahne probeert naar een medespeler te passen. Teplovas rent richting de bal. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hahne rent richting de bal. Georgoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahne verovert de bal door een tackle van achteren. Hahne draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:5

21e minuut.
Jasseron is nu in balbezit. Jasseron speelt de bal door. Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis schiet op doel. Papaemmanouel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:6

22e minuut.
Tunkis draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel met een sublieme pass. Girulis kopt de bal weg. Teplovas rent richting de bal. Teplovas schiet op doel. Papaemmanouel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Iliakopoulos geeft een lange en hoge pass. Teplovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Girulis is nu in balbezit. Girulis geeft de bal voor. Tunkis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Amadori geeft de bal voor. Tunkis rent richting de bal. Hahne speelt de bal door. Teplovas rent richting de bal. Teplovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tunkis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Spathakis de bal onder controle te krijgen. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas draait met de bal, schiet en ... Papaemmanouel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:7

31e minuut.
Chosadas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barboza met een snelle inworp. Jasseron geeft een hoge lob. Teplovas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:8

32e minuut.
Jasseron probeert naar een medespeler te passen. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas passt de bal in één keer door. Tunkis rent richting de bal. Tunkis haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:9

35e minuut.
Tınay met een sublieme pass. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahne geeft een lange en hoge pass. Tunkis krijgt zijn hoofd ertegen. Papaemmanouel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:10

36e minuut.
Teplovas is nu in balbezit. Teplovas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jasseron de bal onder controle te krijgen. Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis schiet op doel. Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:11

38e minuut.
Barboza kopt de bal weg. Daar is Kalligerakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahne is nu in balbezit. Hahne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tunkis rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jasseron neemt de hoekschop. Teplovas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:12

40e minuut.
Amadori geeft een hoge lob. Tunkis kopt de bal weg. Chronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas onderschept slim de pass. Teplovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Iliakopoulos kopt de bal weg. Tınay speelt de bal door. Tunkis is nu in balbezit. Daar is Teplovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teplovas schiet op doel. Papaemmanouel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunkis probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Hahne is nu in balbezit. Hahne passt de bal zonder na te denken. Daar is Tunkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunkis haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:13

44e minuut.
Chronis geeft de bal voor. Inworp. Girulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:14

45e minuut.
Jasseron speelt de bal door. Hahne is nu in balbezit. Hahne passt de bal in één keer door. Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daleks 89%, Σπόρτινγκ Χιχόν 11%.
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:15

46e minuut.
Plitas komt het veld opgelopen. Chrysomallis komt het veld opgelopen. Lappas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Georgoulis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jasseron met de inworp. Lappas is nu in balbezit. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Papaemmanouel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spathakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Hahne passt de bal zonder na te denken. Daar is Girulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girulis geeft een lange en hoge pass. Daar is Lappas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lappas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hahne probeert naar een medespeler te passen. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:16

52e minuut.
Iliakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas onderschept slim de pass. Chosadas begaat een overtreding. Chosadas krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lappas maakt een snoekduik en kopt de bal. Papaemmanouel met een sublieme pass. Girulis kopt de bal weg. Plitas heeft problemen om de bal te vangen. Plitas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Girulis probeert naar een medespeler te passen. Hahne speelt de bal door. Plitas heeft problemen om de bal te vangen. Hahne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tınay rent richting de bal. Plitas is nu in balbezit. Plitas passt de bal in één keer door. Lappas is nu in balbezit. Lappas schiet op doel. Papaemmanouel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:17

59e minuut.
Hahne probeert naar een medespeler te passen. Lappas is nu in balbezit. Lappas geeft een lange en hoge pass. Plitas is nu in balbezit. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:18

61e minuut.
Lappas is nu in balbezit. Hahne rent richting de bal. Hahne probeert naar een medespeler te passen. Lappas heeft problemen om de bal te vangen. Lappas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Georgoulis heeft problemen om de bal te vangen. Plitas is nu in balbezit. Georgoulis begaat een overtreding. Plitas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hahne neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Papaemmanouel bokst de bal weg. Plitas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:19

64e minuut.
Klungelig pakt Iliakopoulos de bal. Tınay met een sublieme pass. Plitas rent richting de bal. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Plitas heeft problemen om de bal te vangen. Hahne probeert naar een medespeler te passen. Chosadas rent richting de bal. Lappas verovert de bal door een tackle van achteren. Lappas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Hahne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas is nu in balbezit. Plitas probeert naar een medespeler te passen. Lappas rent richting de bal. Lappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:20

70e minuut.
Kalligerakis is nu in balbezit. Hahne verovert de bal door een tackle van achteren. Hahne met een sublieme pass. Lappas rent richting de bal. Lappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:21

71e minuut.
Spathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas onderschept slim de pass. Lappas passt de bal in één keer door. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tınay rent richting de bal. Tınay passt de bal zonder na te denken. Daar is Hahne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hahne geeft een hoge lob. Plitas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Spathakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hahne rent richting de bal. Hahne passt de bal met de wreef. Spathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas verovert de bal door een tackle van achteren. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papaemmanouel bokst de bal weg.

80e minuut.
Jasseron bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasseron geeft een lange en hoge pass. Plitas krijgt zijn hoofd ertegen. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Papaemmanouel trapt de bal weg. Tınay kopt de bal weg. Daar is Spathakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:22

84e minuut.
Lappas speelt de bal door. Hahne is nu in balbezit. Hahne passt de bal met de wreef. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:23

86e minuut.
Hahne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas speelt de bal door. Plitas is nu in balbezit. Plitas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Jasseron geeft een hoge lob. Plitas rent richting de bal. Plitas passt de bal in één keer door. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:24

88e minuut.
Amadori geeft de bal voor. Plitas probeert naar een medespeler te passen. Georgoulis is nu in balbezit. Lappas onderschept slim de pass. Lappas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Girulis passt de bal zonder na te denken. Hahne rent richting de bal. Hahne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Plitas de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daleks 86%, Σπόρτινγκ Χιχόν 14%.
daleks - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:24