Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PASSOK P.A.O.K. 2011
Normal Tactiek Garcia
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 48.3
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Kapsabelis heeft problemen om de bal te vangen. Sifomanolis onderschept slim de pass. Sifomanolis probeert naar een medespeler te passen. Marchena is nu in balbezit. Marchena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ntouladellis kopt de bal weg. Gritzapis speelt de bal door. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Koukis heeft problemen om de bal te vangen. Gritzapis is nu in balbezit. Gritzapis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sifomanolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kaklamanis bokst de bal weg.

10e minuut.
Gionis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vlachomitros met een snelle inworp. Marchena rent richting de bal. Marchena schiet op doel. Kaklamanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gionis is nu in balbezit. Marchena verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena passt de bal zonder na te denken. Sifomanolis is nu in balbezit. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ... Kaklamanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:1

13e minuut.
Tsamopoulos speelt de bal door. Vlachomitros is nu in balbezit. Vlachomitros passt de bal met de wreef. Marchena rent richting de bal. Marchena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Koukis rent richting de bal. Sifomanolis onderschept slim de pass. Sifomanolis passt de bal zonder na te denken. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stravolaimis trapt de bal weg van het doel. Vlachomitros kopt de bal weg. Marchena is nu in balbezit. Marchena draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gritzapis passt de bal in één keer door. Vlachomitros rent richting de bal. Vlachomitros speelt de bal door. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap. Kaklamanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:2

23e minuut.
Gritzapis geeft de bal voor. Marchena controleert de bal met de borst. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena onderschept slim de pass. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Marchena is nu in balbezit. Marchena passt de bal zonder na te denken. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap. Kaklamanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:3

26e minuut.
Kalamitsis verovert de bal door een tackle van achteren. Kalamitsis geeft de bal voor. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:4

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Koumantarakis de bal onder controle te krijgen. Gritzapis probeert naar een medespeler te passen. Sifomanolis is nu in balbezit. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:5

30e minuut.
Kapsabelis met een snelle inworp. Koukis is nu in balbezit. Gritzapis onderschept slim de pass. Sifomanolis rent richting de bal. Sifomanolis geeft een hoge lob. Paal! Kaklamanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Marchena is nu in balbezit. Marchena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:6

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Koumantarakis de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meza zal de hoekschop nemen. Sifomanolis is nu in balbezit. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:7

38e minuut.
Koumantarakis geeft de bal voor. Giokarinis kopt de bal weg. Daar is Koukis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Meza onderschept slim de pass. Meza passt de bal zonder na te denken. Sifomanolis rent richting de bal. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ... Kaklamanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASSOK 78%, P.A.O.K. 2011 22%.
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:7

46e minuut.
Zaragopoulos geeft een lange en hoge pass. Kapsabelis speelt de bal door. Koumantarakis rent richting de bal. Marchena onderschept slim de pass. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gritzapis passt de bal zonder na te denken. Daar is Vlachomitros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlachomitros speelt de bal door. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:8

55e minuut.
Sifomanolis verovert de bal door een tackle van achteren. Sifomanolis met een sublieme pass. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft de bal voor. Marchena maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:9

58e minuut.
Klungelig pakt Sifomanolis de bal. Koukis is nu in balbezit. Sifomanolis onderschept slim de pass. Marchena heeft problemen om de bal te vangen. Marchena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Vlachomitros heeft problemen om de bal te vangen. Vlachomitros geeft een lange en hoge pass. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis verovert de bal door een tackle van achteren. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marchena is nu in balbezit. Marchena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:10

62e minuut.
Marchena is nu in balbezit. Marchena probeert naar een medespeler te passen. Sifomanolis rent richting de bal. Sifomanolis schiet op doel. Kaklamanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:11

66e minuut.
Gritzapis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vlachomitros de bal. Vlachomitros met een sublieme pass. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:12

72e minuut.
Gritzapis heeft problemen om de bal te vangen. Gritzapis speelt de bal door. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis schiet op doel. Kaklamanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Vlachomitros is nu in balbezit. Vlachomitros met een sublieme pass. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Kaklamanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:13

76e minuut.
Koukis rent richting de bal. Meza onderschept slim de pass. Meza passt de bal in één keer door. Marchena is nu in balbezit. Marchena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stravolaimis geeft een lange en hoge pass. Vlachomitros probeert de bal met de borst te controleren. Tsamopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsamopoulos krijgt een gele kaart. Vlachomitros roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vlachomitros kan niet meer verder spelen. Chondrogiannis komt het veld opgelopen. Gritzapis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap. Kaklamanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:14

82e minuut.
Gionis geeft de bal voor. Gritzapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gritzapis probeert naar een medespeler te passen. Sifomanolis is nu in balbezit. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ... Kaklamanis bokst de bal weg. Kaklamanis met een sublieme pass. Chondrogiannis is nu in balbezit. Chondrogiannis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gritzapis rent richting de bal. Sifomanolis is nu in balbezit. Gritzapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap. Kaklamanis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASSOK 78%, P.A.O.K. 2011 22%.
PASSOK - P.A.O.K. 2011 0:15