Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O.F.I. GREEN TORNADO
343 Tactiek 5-3-2
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 52.1
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Pelkas is nu in balbezit. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster passt de bal met de wreef. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Anagnostidis onderschept slim de pass. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Neokosmidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Taktikos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:1

4e minuut.
Daar is Skiadaresis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar rent richting de bal. Daralexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:2

6e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira passt de bal in één keer door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:3

7e minuut.
Tsirigotakis is nu in balbezit. De Brul verovert de bal door een tackle van achteren. De Brul geeft een hoge lob. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:4

9e minuut.
De Brul geeft de bal voor. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Neokosmidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:5

13e minuut.
Daar is Skiadaresis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira kopt de bal weg. Daar is Pelkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar passt de bal in één keer door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:6

17e minuut.
Taktikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Taktikos geeft een lange en hoge pass. Boury kopt de bal weg. Foster probeert de bal met de borst te controleren. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:7

18e minuut.
Papazov heeft problemen om de bal te vangen. Papazov geeft de bal voor. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:8

20e minuut.
Pantavos met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vintilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boury geeft een hoge lob. Pojar springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Neokosmidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Boury probeert naar een medespeler te passen. Vintilă met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Neokosmidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:9

24e minuut.
Pojar rent richting de bal. Pojar met een sublieme pass. Taktikos is nu in balbezit. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Brul zal de hoekschop nemen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:10

27e minuut.
Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:11

29e minuut.
De Brul met de inworp. Twierdza probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar geeft een hoge lob. Foster krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chabalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. De Brul geeft een hoge lob. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:12

35e minuut.
De Brul onderschept slim de pass. De Brul probeert naar een medespeler te passen. Pereira speelt de bal door. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vintilă met een snelle inworp. Boury rent richting de bal. Boury geeft de bal voor. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Neokosmidis trapt de bal weg van het doel. Twierdza kopt de bal weg. Pelkas heeft problemen om de bal te vangen. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.F.I. 92%, GREEN TORNADO 8%.
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:12

46e minuut.
Mustafazadə komt het veld opgelopen. Buzsáky komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiadaresis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Herojewski speelt de bal door. Papazov rent richting de bal. Papazov geeft een hoge lob. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Skiadaresis rent richting de bal. Mustafazadə onderschept slim de pass. Mustafazadə geeft een hoge lob. Foster krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:13

54e minuut.
De Brul met een sublieme pass. Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal in één keer door. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:14

58e minuut.
Twierdza verovert de bal door een tackle van achteren. Twierdza geeft een hoge lob. Tsirigotakis controleert de bal met de borst. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Neokosmidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Taktikos is nu in balbezit. Taktikos passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Neokosmidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:15

62e minuut.
Herojewski onderschept slim de pass. Twierdza is nu in balbezit. Skiadaresis begaat een overtreding. Twierdza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Twierdza kan niet meer verder spelen. Sevasta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tsirigotakis geeft een lange en hoge pass. Sevasta kopt de bal weg. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:16

67e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă met een sublieme pass. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:17

71e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster met een sublieme pass. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Neokosmidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:18

73e minuut.
Anagnostidis geeft een hoge lob. Mustafazadə is nu in balbezit. Mustafazadə probeert naar een medespeler te passen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pelkas geeft de bal voor. Klungelig pakt De Brul de bal. Daralexis rent richting de bal. De Brul onderschept slim de pass. De Brul geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:19

77e minuut.
De Brul is nu in balbezit. De Brul geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:20

80e minuut.
Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Pojar is nu in balbezit. Pojar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:21

82e minuut.
Pereira met een sublieme pass. Vintilă geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tsirigotakis de bal onder controle te krijgen. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:22

84e minuut.
Tsirigotakis geeft de bal voor. Vintilă rent richting de bal. Vintilă met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Taktikos trapt de bal weg. Vintilă kopt de bal weg. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Taktikos de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.F.I. 83%, GREEN TORNADO 17%.
O.F.I. - GREEN TORNADO 0:23