Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autonomos LAGADAS FC
Normal Tactiek rek
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Inworp. Mantos met een snelle inworp. Doulgeridis speelt de bal door. Danaos is nu in balbezit. Danaos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dekavallas passt de bal in één keer door. Mantos is nu in balbezit. Mantos geeft een lange en hoge pass. Floros maakt een snoekduik en kopt de bal. Vissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:1

9e minuut.
Floros probeert naar een medespeler te passen. Doulgeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doulgeridis geeft een lange en hoge pass. Danaos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:2

10e minuut.
Smyrnios verovert de bal door een tackle van achteren. Smyrnios passt de bal in één keer door. Floros rent richting de bal. Floros haalt uit met een fantastische trap. Vissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:3

11e minuut.
Choudas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantos met een snelle inworp. Dekavallas geeft de bal voor. Danaos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:4

12e minuut.
Voutiritsas speelt de bal door. Klungelig pakt Kostoulas de bal. Danaos onderschept slim de pass. Smyrnios rent richting de bal. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... Vissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:5

14e minuut.
Smyrnios controleert de bal met de borst. Verlekis is nu in balbezit. Danaos onderschept slim de pass. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:6

16e minuut.
Doulgeridis rent richting de bal. Doulgeridis passt de bal zonder na te denken. Louboutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos onderschept slim de pass. Danaos schiet op doel. Vissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

17e minuut.
Nikakis geeft een lange en hoge pass. Smyrnios rent richting de bal. Smyrnios speelt de bal door. Danaos rent richting de bal. Danaos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Louboutis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floros rent richting de bal. Floros haalt uit met een fantastische trap. Vissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:7

19e minuut.
Smyrnios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melitis de bal. Floros verovert de bal door een tackle van achteren. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Doulgeridis kopt de bal weg. Klungelig pakt Floros de bal. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:8

22e minuut.
Mantos geeft een hoge lob. Floros kopt de bal weg. Dekavallas geeft een hoge lob. Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Verlekis rent richting de bal. Verlekis passt de bal zonder na te denken. Choudas rent richting de bal. Mantos verovert de bal door een tackle van achteren. Mantos geeft een hoge lob. Vissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Melitis geeft een lange en hoge pass. Choudas rent richting de bal. Mantos verovert de bal door een tackle van achteren. Mantos geeft een hoge lob. Danaos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kostoulas rent richting de bal. Doulgeridis onderschept slim de pass. Doulgeridis geeft een hoge lob. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Danaos kan de bal niet met de borst controleren. Petroulas rent richting de bal. Danaos rent richting de bal. Smyrnios rent richting de bal. Smyrnios haalt uit met een fantastische trap. Vissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Louboutis heeft problemen om de bal te vangen. Smyrnios rent richting de bal. Petroulas rent richting de bal. Danaos verovert de bal door een tackle van achteren. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:9

34e minuut.
Floros geeft een lange en hoge pass. Daar is Verlekis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantos met een sublieme pass. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Mantos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Danaos de bal. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros rent richting de bal. Floros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:10

41e minuut.
Gianniotis is nu in balbezit. Gianniotis geeft een hoge lob. Floros probeert de bal aan de voet te houden. Mantos geeft een hoge lob. Danaos springt en kopt de bal. Vissis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mantos speelt de bal door. Danaos rent richting de bal. Floros heeft problemen om de bal te vangen. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 86%, LAGADAS FC 14%.
Autonomos - LAGADAS FC 0:11

48e minuut.
Smyrnios rent richting de bal. Danaos is nu in balbezit. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos rent richting de bal. Danaos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Floros rent richting de bal. Floros passt de bal in één keer door. Daar is Danaos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekavallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekavallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dekavallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos rent richting de bal. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... Petroulas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:12

50e minuut.
Daar is Choudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrnios geeft een hoge lob. Danaos is nu in balbezit. Danaos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petroulas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mantos met een snelle inworp. Doulgeridis geeft een lange en hoge pass. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petroulas de bal. Vissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:13

53e minuut.
Mantos met de inworp. Dekavallas controleert de bal met de borst. Doulgeridis geeft een lange en hoge pass. Danaos is nu in balbezit. Danaos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Floros is nu in balbezit. Floros schiet op doel. Vissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:14

56e minuut.
Mantos passt de bal zonder na te denken. Smyrnios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Danaos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danaos schiet op doel. Vissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:15

57e minuut.
Kostoulas rent richting de bal. Hrebenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hrebenciuc geeft de bal voor. Floros rent richting de bal. Floros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zevgas kopt de bal weg. Doulgeridis rent richting de bal. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos is nu in balbezit. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mantos kopt de bal weg. Danaos speelt de bal door. Floros rent richting de bal. Floros haalt uit met een fantastische trap. Vissis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:16

63e minuut.
Danaos is nu in balbezit. Smyrnios rent richting de bal. Smyrnios probeert naar een medespeler te passen. Floros is nu in balbezit. Floros schiet op doel. Vissis bokst de bal weg.

64e minuut.
Mantos kopt de bal weg. Melitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos verovert de bal door een tackle van achteren. Danaos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Floros de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vissis met een harde bal richting middenveld. Mantos kopt de bal weg. Daar is Petroulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mantos rent richting de bal. Mantos passt de bal in één keer door. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:17

68e minuut.
Floros rent richting de bal. Floros probeert naar een medespeler te passen. Smyrnios rent richting de bal. Smyrnios schiet op doel. Louboutis probeert de bal aan de voet te houden. Vissis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Doulgeridis geeft de bal voor. Smyrnios kopt de bal weg. Louboutis heeft problemen om de bal te vangen. Floros rent richting de bal. Floros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Floros onderschept slim de pass. Floros met een sublieme pass. Mantos rent richting de bal. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrnios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Danaos de bal. Melitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos onderschept slim de pass. Danaos schiet op doel. Vissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:18

77e minuut.
Danaos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petroulas is nu in balbezit. Smyrnios verovert de bal door een tackle van achteren. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... Vissis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:19

78e minuut.
Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios passt de bal zonder na te denken. Danaos rent richting de bal. Klungelig pakt Danaos de bal. Danaos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Smyrnios passt de bal zonder na te denken. Floros is nu in balbezit. Floros speelt de bal door. Klungelig pakt Danaos de bal. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:20

84e minuut.
Danaos heeft problemen om de bal te vangen. Danaos passt de bal in één keer door. Floros is nu in balbezit. Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:21

87e minuut.
Floros is nu in balbezit. Floros passt de bal in één keer door. Danaos rent richting de bal. Danaos draait met de bal, schiet en ... Vissis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - LAGADAS FC 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 84%, LAGADAS FC 16%.
Autonomos - LAGADAS FC 0:22