Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKGR galaxian
Normal Tactiek manolo
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 46.8
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Diniz probeert naar een medespeler te passen. Bartnik rent richting de bal. Bartnik speelt de bal door. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tzitzikopoulos is nu in balbezit. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:1

12e minuut.
Horvăţ probeert de bal met de borst te controleren. Goudopoulos rent richting de bal. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gatzias de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Manavis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Doulgerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek onderschept slim de pass. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Manavis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:2

16e minuut.
Bartnik kopt de bal weg. Sitek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sitek passt de bal zonder na te denken. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:3

17e minuut.
Diniz passt de bal zonder na te denken. Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tzitzikopoulos zijn tegenspeler op de grond. Tzitzikopoulos krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Derveniotis kopt de bal weg. Hıdır speelt de bal door. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:4

19e minuut.
Derveniotis is nu in balbezit. Bartnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bartnik met een sublieme pass. Sitek rent richting de bal. Sitek geeft de bal voor. Manavis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:5

24e minuut.
Bartnik kopt de bal weg. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek passt de bal zonder na te denken. Daar is Horvăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Diniz probeert naar een medespeler te passen. Sitek rent richting de bal. Sitek met een sublieme pass. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Diniz probeert naar een medespeler te passen. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel. Doulgerakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:6

28e minuut.
Kappos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek onderschept slim de pass. Diniz rent richting de bal. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ schiet op doel. Manavis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:7

33e minuut.
Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Derveniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek rent richting de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Šurbat speelt de bal door. Klungelig pakt Hıdır de bal. Hıdır speelt de bal door. Bartnik is nu in balbezit. Bartnik geeft een lange en hoge pass. Manavis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gatzias kopt de bal weg. Diniz speelt de bal door. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ schiet op doel. Manavis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:8

39e minuut.
Sitek rent richting de bal. Sitek geeft een hoge lob. Tzitzikopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Olszewski passt de bal met de wreef. Diniz is nu in balbezit. Diniz met een sublieme pass. Klungelig pakt Sitek de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Manavis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKGR 84%, galaxian 16%.
MKGR - galaxian 0:8

47e minuut.
Doulgerakis geeft de bal voor. Inworp. Bartnik met een snelle inworp. Sitek geeft een hoge lob. Horvăţ krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doulgerakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sitek de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bartnik geeft een lange en hoge pass. Doulgerakis heeft problemen om de bal te vangen. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:9

52e minuut.
Šurbat is nu in balbezit. Šurbat passt de bal in één keer door. Diniz met een sublieme pass. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een hoge lob. Manavis bokst de bal weg. Sitek krijgt zijn hoofd ertegen. Manavis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz rent richting de bal. Diniz speelt de bal door. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Doeltrap. Doulgerakis trapt de bal weg van het doel. Diniz kopt de bal weg. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Derveniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek onderschept slim de pass. Sitek passt de bal in één keer door. Daar is Horvăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvăţ schiet op doel. Manavis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:10

61e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz passt de bal in één keer door. Daar is Gatzias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:11

62e minuut.
Beştaş speelt de bal door. Bartnik rent richting de bal. Bartnik speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:12

64e minuut.
Šurbat rent richting de bal. Hıdır is nu in balbezit. Hıdır passt de bal met de wreef. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bartnik rent richting de bal. Bartnik speelt de bal door. Doulgerakis rent richting de bal. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... Manavis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manavis met een sublieme pass. Daar is Hıdır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hıdır geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hıdır geeft een lange en hoge pass. Doulgerakis heeft problemen om de bal te vangen. Sitek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitek krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Olszewski onderschept slim de pass. Olszewski met een sublieme pass. Doulgerakis rent richting de bal. Sitek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitek draait met de bal, schiet en ... Manavis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bartnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartnik geeft de bal voor. Tzitzikopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... Manavis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:13

80e minuut.
Bartnik onderschept slim de pass. Bartnik speelt de bal door. Olszewski speelt de bal door. Sitek is nu in balbezit. Sitek draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Bartnik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Diniz de bal. Diniz passt de bal met de wreef. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Beştaş onderschept slim de pass. Olszewski met een sublieme pass. Horvăţ speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel. Manavis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Goudopoulos rent richting de bal. Hıdır geeft een hoge lob. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKGR - galaxian 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKGR 79%, galaxian 21%.
MKGR - galaxian 0:14