Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talaiporiakos Achranton ΣΠΑΡΤΗ FC
Normal Tactiek cris
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 39.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Mills kopt de bal weg. Daar is Batzanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fric is nu in balbezit. Fric draait met de bal, schiet en ... Aslanidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:1

3e minuut.
Karkantonis onderschept slim de pass. Mitsias is nu in balbezit. Mitsias geeft de bal voor. Fric rent richting de bal. Fric schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nafpliotis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mitsias de bal onder controle te krijgen. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills passt de bal met de wreef. Kuterba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fric heeft problemen om de bal te vangen. Mills is nu in balbezit. Mills met een sublieme pass. Fric is nu in balbezit. Fric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:2

11e minuut.
Daar is Papadopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztworowski rent richting de bal. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric draait met de bal, schiet en ... Aslanidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Christianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba onderschept slim de pass. Kuterba speelt de bal door. Fric rent richting de bal. Fric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:3

20e minuut.
Papadopoulos rent richting de bal. Athinaios onderschept slim de pass. Athinaios probeert naar een medespeler te passen. Fric rent richting de bal. Fric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:4

21e minuut.
Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavradinos met een sublieme pass. Kuterba probeert naar een medespeler te passen. Fric is nu in balbezit. Fric schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aslanidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Daar is Batzanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fric rent richting de bal. Fric passt de bal zonder na te denken. Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Roztworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Labetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztworowski onderschept slim de pass. Roztworowski geeft een hoge lob. Kuterba krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Aidinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsias is nu in balbezit. Mitsias passt de bal zonder na te denken. Daar is Fric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fric schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aslanidis met een harde bal richting middenveld. Kuterba kopt de bal weg. Daar is Batzanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Karkantonis passt de bal zonder na te denken. Spiliotopulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliotopulos geeft de bal voor. Fric is nu in balbezit. Fric haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Mills de bal. Mills geeft de bal voor. Papadopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talaiporiakos Achranton 74%, ΣΠΑΡΤΗ FC 26%.
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:5

55e minuut.
Kuterba verovert de bal door een tackle van achteren. Kuterba geeft een lange en hoge pass. Fric rent richting de bal. Fric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:6

59e minuut.
Kuterba met een snelle inworp. Mills rent richting de bal. Christianakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Christianakis krijgt een gele kaart. Mills is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fric legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:7

60e minuut.
Karkantonis met de inworp. Kuterba is nu in balbezit. Kuterba speelt de bal door. Spiliotopulos heeft problemen om de bal te vangen. Spiliotopulos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Spiliotopulos passt de bal met de wreef. Mills rent richting de bal. Mills passt de bal zonder na te denken. Fric is nu in balbezit. Fric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:8

66e minuut.
Spiliotopulos rent richting de bal. Spiliotopulos geeft een lange en hoge pass. Roztworowski is nu in balbezit. Roztworowski draait met de bal, schiet en ... Fragou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:9

70e minuut.
Mitsias geeft een lange en hoge pass. Kuterba kopt de bal weg. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric schiet op doel. Aslanidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:10

72e minuut.
Karkantonis geeft een hoge lob. Mitsias speelt de bal door. Batzanakis heeft problemen om de bal te vangen. Fric is nu in balbezit. Fric draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fragou rent richting de bal. Fragou geeft de bal voor. Daar is Kuśmierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiliotopulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliotopulos geeft een lange en hoge pass. Aslanidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Roztworowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Fragou de bal. Fric is nu in balbezit. Fric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:11

83e minuut.
Spiliotopulos is nu in balbezit. Spiliotopulos geeft een hoge lob. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:12

85e minuut.
Batzanakis geeft een hoge lob. Inworp. Roztworowski met de inworp. Mills geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:13

86e minuut.
Christianakis is nu in balbezit. Kuterba onderschept slim de pass. Kuterba passt de bal zonder na te denken. Fric rent richting de bal. Fric schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mitsias bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsias passt de bal zonder na te denken. Daar is Christianakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuterba is nu in balbezit. Kuterba passt de bal zonder na te denken. Aslanidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talaiporiakos Achranton 79%, ΣΠΑΡΤΗ FC 21%.
Talaiporiakos Achranton - ΣΠΑΡΤΗ FC 0:13