Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thriamvos Ionon DORTMUND F.C B.V.B
Normal Tactiek 343 normal att
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 50.4
slecht Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bidziński geeft een lange en hoge pass. Revnic heeft problemen om de bal te vangen. Revnic passt de bal in één keer door. Noev heeft problemen om de bal te vangen. Noev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 0:1

4e minuut.
Nyong probeert naar een medespeler te passen. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev passt de bal zonder na te denken. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Revnic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 0:2

6e minuut.
Rădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Zajdel met een sublieme pass. Noev rent richting de bal. Noev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 0:3

9e minuut.
Revnic is nu in balbezit. Revnic passt de bal met de wreef. Noev is nu in balbezit. Noev schiet op doel. Abaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajdel met de inworp. Bidziński geeft een lange en hoge pass. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 0:4

10e minuut.
Paboukidis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Markoulakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markoulakis met een sublieme pass. Noev controleert de bal met de borst. Noev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Revnic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński probeert naar een medespeler te passen. Revnic probeert naar een medespeler te passen. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev draait met de bal, schiet en ... Abaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Papanoutsos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zajdel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bidziński geeft een hoge lob. Revnic springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nyong kan de bal niet met de borst controleren. Nyong geeft de bal voor. Klungelig pakt Papanoutsos de bal. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Revnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 0:5

23e minuut.
Noev is nu in balbezit. Noev passt de bal met de wreef. Papanoutsos is nu in balbezit. Revnic verovert de bal door een tackle van achteren. Revnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 0:6

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sgouropoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ladas rent richting de bal. Ladas geeft de bal voor. Douros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:6

30e minuut.
Noev probeert de bal met de borst te controleren. Noev speelt de bal door. Nyong met een sublieme pass. Revnic is nu in balbezit. Revnic schiet op doel. Abaris bokst de bal weg. Noev rent richting de bal. Noev haalt uit met een fantastische trap. Abaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:7

32e minuut.
Noev geeft de bal voor. Kotzamanis is nu in balbezit. Revnic maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Revnic moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Revnic schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Nyong probeert naar een medespeler te passen. Zajdel is nu in balbezit. Zajdel passt de bal met de wreef. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev draait met de bal, schiet en ... Abaris bokst de bal weg. Abaris speelt de bal door. Nyong kopt de bal weg. Daar is Noev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noev haalt uit met een fantastische trap. Abaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:8

40e minuut.
Zajdel geeft een hoge lob. Noev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Markoulakis ... Strafschop! Noev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:9

41e minuut.
Bidziński passt de bal met de wreef. Zajdel met een sublieme pass. Noev is nu in balbezit. Noev haalt uit met een fantastische trap. Abaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Motten onderschept slim de pass. Motten probeert naar een medespeler te passen. Bidziński met een sublieme pass. Noev heeft problemen om de bal te vangen. Noev draait met de bal, schiet en ... Abaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Ionon 75%, DORTMUND F.C B.V.B 25%.
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:10

46e minuut.
Stanghellini komt het veld opgelopen. Dedikov komt het veld opgelopen. İsmayılzadə komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bidziński rent richting de bal. Bidziński probeert naar een medespeler te passen. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap. Abaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:11

51e minuut.
Dedikov onderschept slim de pass. Dedikov speelt de bal door. Bidziński met een sublieme pass. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zajdel geeft een hoge lob. Abaris probeert naar een medespeler te passen. Troska kopt de bal weg. Nyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nyong met een snelle inworp. Dedikov is nu in balbezit. Dedikov met een sublieme pass. Zajdel rent richting de bal. Zajdel geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:12

55e minuut.
Paboukidis rent richting de bal. Paboukidis speelt de bal door. Sgouropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini verovert de bal door een tackle van achteren. Stanghellini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dedikov probeert naar een medespeler te passen. Nyong geeft een lange en hoge pass. Daar is Markoulakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:13

63e minuut.
Klungelig pakt Nyong de bal. Nyong geeft de bal voor. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:14

67e minuut.
Kotzamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel onderschept slim de pass. Zajdel probeert naar een medespeler te passen. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:15

68e minuut.
Stanghellini passt de bal in één keer door. Daar is Bidziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidziński passt de bal zonder na te denken. Stanghellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanghellini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bidziński is nu in balbezit. Bidziński passt de bal met de wreef. Papanoutsos is nu in balbezit. Stanghellini verovert de bal door een tackle van achteren. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:16

79e minuut.
Nyong probeert naar een medespeler te passen. Bidziński speelt de bal door. Markoulakis heeft problemen om de bal te vangen. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nyong met een snelle inworp. Bidziński rent richting de bal. Bidziński geeft een hoge lob. Stanghellini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:17

83e minuut.
Abaris trapt de bal weg. Nyong is nu in balbezit. Nyong met een sublieme pass. Daar is Stanghellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanghellini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nyong probeert naar een medespeler te passen. Zajdel rent richting de bal. Zajdel met een sublieme pass. Stanghellini rent richting de bal. Stanghellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:18

88e minuut.
Paboukidis is nu in balbezit. Paboukidis passt de bal met de wreef. Mylonakis is nu in balbezit. Stanghellini onderschept slim de pass. Stanghellini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński geeft de bal voor. Daar is Stanghellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanghellini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thriamvos Ionon 84%, DORTMUND F.C B.V.B 16%.
Thriamvos Ionon - DORTMUND F.C B.V.B 1:19