Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atromitoi Aigaleo Damned FC
Normal Tactiek DEF
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Michalakopoulos rent richting de bal. Michalakopoulos passt de bal met de wreef. Gaitanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz onderschept slim de pass. Ferencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:1

5e minuut.
Ferencz verovert de bal door een tackle van achteren. Gämperle is nu in balbezit. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz haalt uit met een fantastische trap. Syllas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:2

8e minuut.
Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle speelt de bal door. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz schiet op doel. Syllas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Syllas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Gämperle speelt de bal door. Kirejenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirejenkovas passt de bal met de wreef. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Syllas trapt de bal weg van het doel. Geffroy kopt de bal weg. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:3

12e minuut.
Geffroy is nu in balbezit. Geffroy passt de bal in één keer door. Kirejenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirejenkovas geeft een lange en hoge pass. Ferencz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle passt de bal zonder na te denken. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirejenkovas rent richting de bal. Kirejenkovas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gämperle is nu in balbezit. Kovár rent richting de bal. Kovár passt de bal zonder na te denken. Ferencz rent richting de bal. Ferencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gämperle is nu in balbezit. Gämperle passt de bal met de wreef. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz draait met de bal, schiet en ... Syllas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:4

23e minuut.
Syllas speelt de bal door. Geffroy kopt de bal weg. Daar is Michalakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gämperle passt de bal zonder na te denken. Kovár probeert naar een medespeler te passen. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz draait met de bal, schiet en ... Syllas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:5

26e minuut.
Mattos onderschept slim de pass. Gämperle rent richting de bal. Gämperle met een sublieme pass. Ferencz rent richting de bal. Ferencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:6

28e minuut.
Kaponis is nu in balbezit. Gämperle verovert de bal door een tackle van achteren. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ferencz de bal. Ferencz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kirejenkovas passt de bal met de wreef. Ferencz is nu in balbezit. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz haalt uit met een fantastische trap. Syllas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kirejenkovas passt de bal zonder na te denken. Gämperle rent richting de bal. Gämperle passt de bal met de wreef. Daar is Ferencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:7

37e minuut.
Geffroy probeert naar een medespeler te passen. Kovár rent richting de bal. Kovár probeert naar een medespeler te passen. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:8

39e minuut.
Mattos met een snelle inworp. Kirejenkovas rent richting de bal. Kirejenkovas geeft een hoge lob. Ferencz heeft problemen om de bal te vangen. Ferencz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kirejenkovas is nu in balbezit. Kirejenkovas passt de bal met de wreef. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:9

43e minuut.
Kovár kopt de bal weg. Ferencz kan de bal niet met de borst controleren. Michalakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Geffroy onderschept slim de pass. Geffroy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atromitoi Aigaleo 84%, Damned FC 16%.
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:9

48e minuut.
Kaponis onderschept slim de pass. Gämperle rent richting de bal. Gämperle speelt de bal door. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mattos passt de bal in één keer door. Kovár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geffroy probeert naar een medespeler te passen. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Woldseth passt de bal met de wreef. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Ferencz is nu in balbezit. Kovár is nu in balbezit. Kovár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Ferencz de bal. Ferencz passt de bal in één keer door. Daar is Kovár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovár geeft de bal voor. Ferencz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kovár probeert naar een medespeler te passen. Kirejenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirejenkovas probeert naar een medespeler te passen. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Ferencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle passt de bal met de wreef. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Apostolidis passt de bal met de wreef. Kirejenkovas is nu in balbezit. Kirejenkovas passt de bal met de wreef. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz haalt uit met een fantastische trap. Syllas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mattos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kovár de bal. Gämperle is nu in balbezit. Kovár heeft problemen om de bal te vangen. Kovár geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Geffroy is nu in balbezit. Geffroy geeft een lange en hoge pass. Michalakopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:10

71e minuut.
Kovár onderschept slim de pass. Kovár met een sublieme pass. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz draait met de bal, schiet en ... Gaitanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:11

74e minuut.
Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Kirejenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirejenkovas speelt de bal door. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:12

76e minuut.
Sorin geeft een hoge lob. Geffroy met een sublieme pass. Gämperle speelt de bal door. Ferencz rent richting de bal. Ferencz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varopoulos trapt de bal weg van het doel. Kovár kopt de bal weg. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle haalt uit met een fantastische trap. Syllas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:13

81e minuut.
Woldseth speelt de bal door. Geffroy heeft problemen om de bal te vangen. Geffroy speelt de bal door. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Michalakopoulos is nu in balbezit. Kirejenkovas onderschept slim de pass. Kirejenkovas geeft de bal voor. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz draait met de bal, schiet en ... Syllas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Syllas probeert naar een medespeler te passen. Kovár probeert de bal aan de voet te houden. Kaponis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz verovert de bal door een tackle van achteren. Ferencz schiet op doel. Syllas bokst de bal weg.

89e minuut.
Kovár kopt de bal weg. Geffroy heeft problemen om de bal te vangen. Geffroy met een sublieme pass. Ferencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atromitoi Aigaleo 88%, Damned FC 12%.
Atromitoi Aigaleo - Damned FC 0:14