Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toksotes Xanion Cycladians F.C
Normal Tactiek Main
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Vân Đức is nu in balbezit. Vân Đức met een sublieme pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Stathakopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rigaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poulantzas rent richting de bal. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:2

10e minuut.
Vân Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choszczewski rent richting de bal. Katsoufis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Katsoufis krijgt een gele kaart. Choszczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Frydecki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:3

14e minuut.
Poulantzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu onderschept slim de pass. Cârstoiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frydecki de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:4

18e minuut.
Vân Đức met een sublieme pass. Rigaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaud geeft de bal voor. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:5

20e minuut.
Cârstoiu passt de bal zonder na te denken. Vân Đức is nu in balbezit. Vân Đức passt de bal met de wreef. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Katsoufis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Dedes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vân Đức neemt de hoekschop. Daar is Rigaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:6

24e minuut.
Cârstoiu passt de bal in één keer door. Frydecki is nu in balbezit. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. Stathakopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:7

27e minuut.
Klungelig pakt Vân Đức de bal. Vân Đức geeft de bal voor. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Poulantzas is nu in balbezit. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Stathakopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:8

31e minuut.
Frydecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zinas de bal onder controle te krijgen. Cârstoiu met een sublieme pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stathakopoulos trapt de bal weg. Rigaud kan de bal niet met de borst controleren. Rigaud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dedes de bal onder controle te krijgen. Stathakopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

38e minuut.
Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski geeft de bal voor. Zinas heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:9

40e minuut.
Vân Đức passt de bal zonder na te denken. Rigaud rent richting de bal. Rigaud passt de bal in één keer door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rigaud speelt de bal door. Vân Đức is nu in balbezit. Vân Đức probeert naar een medespeler te passen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toksotes Xanion 83%, Cycladians F.C 17%.
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:10

46e minuut.
Frydecki met een sublieme pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drymonakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Dedes heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki rent richting de bal. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:11

53e minuut.
Inworp. Vân Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cârstoiu probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rigaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaud passt de bal zonder na te denken. Katsoufis is nu in balbezit. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Stathakopoulos trapt de bal weg van het doel. Rigaud kopt de bal weg. Klungelig pakt Dedes de bal. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:12

58e minuut.
Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigaud is nu in balbezit. Rigaud speelt de bal door. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Stathakopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rigaud zal de hoekschop nemen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Żuchowski rent richting de bal. Żuchowski met een sublieme pass. Frydecki speelt de bal door. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cârstoiu passt de bal in één keer door. Frydecki speelt de bal door. Vân Đức probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Katsoufis rent richting de bal. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski speelt de bal door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zinas trapt de bal weg. Cârstoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:13

72e minuut.
Tornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornes met een sublieme pass. Rigaud met een sublieme pass. Klungelig pakt Frydecki de bal. Frydecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:14

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rigaud met de inworp. Poulantzas met een sublieme pass. Rigaud is nu in balbezit. Rigaud geeft een lange en hoge pass. Stathakopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:15

80e minuut.
Poulantzas geeft een lange en hoge pass. Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức passt de bal met de wreef. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Doeltrap. Dedes met een harde bal richting middenveld. Rigaud kopt de bal weg. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:16

84e minuut.
Zinas geeft een lange en hoge pass. Tornes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rigaud is nu in balbezit. Rigaud geeft de bal voor. Choszczewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Vân Đức kopt de bal weg. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. Stathakopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:17

87e minuut.
Rigaud passt de bal in één keer door. Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức passt de bal met de wreef. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rigaud kopt de bal weg. Frydecki rent richting de bal. Frydecki speelt de bal door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toksotes Xanion 93%, Cycladians F.C 7%.
Toksotes Xanion - Cycladians F.C 0:17