Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksenagoi Ioanninon ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας
Normal Tactiek επιθεση
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 41.4
zwak Schieten matig
zwak Passen goed
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kabolis passt de bal in één keer door. Cubino speelt de bal door. Palaskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaskas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Louboutis geeft een lange en hoge pass. Muzyka rent richting de bal. Muzyka passt de bal met de wreef. Palaskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:1

15e minuut.
Limond kopt de bal weg. Kabolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabolis speelt de bal door. Katsanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsanos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palaskas is nu in balbezit. Palaskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kabolis speelt de bal door. Papagiannatos rent richting de bal. Palaskas verovert de bal door een tackle van achteren. Palaskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:2

22e minuut.
Louvaris met een sublieme pass. Palaskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka rent richting de bal. Muzyka schiet op doel. Armenakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kabolis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal. Papagiannatos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:3

30e minuut.
Cubino rent richting de bal. Cubino geeft de bal voor. Armenakis heeft problemen om de bal te vangen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Barkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Katsanos krijgt zijn hoofd ertegen. Muzyka heeft problemen om de bal te vangen. Patavoukas rent richting de bal. Muzyka verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Muzyka is nu in balbezit. Muzyka passt de bal zonder na te denken. Palaskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Muzyka de bal. Muzyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:4

45e minuut.
Cubino met een sublieme pass. Katsanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsanos haalt uit met een fantastische trap. Muzyka rent richting de bal. Muzyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ioanninon 85%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 15%.
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:5

46e minuut.
Patavoukas heeft problemen om de bal te vangen. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka geeft de bal voor. Palaskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:6

51e minuut.
Louvaris geeft de bal voor. Inworp. Katsanos met de inworp. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Palaskas de bal. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:7

56e minuut.
Louboutis rent richting de bal. Louboutis geeft een hoge lob. Katsanos kopt de bal weg. Palaskas rent richting de bal. Palaskas haalt uit met een fantastische trap. Barkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Louboutis rent richting de bal. Louboutis geeft een lange en hoge pass. Patavoukas is nu in balbezit. Muzyka verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:8

60e minuut.
Klungelig pakt Louvaris de bal. Palaskas is nu in balbezit. Katsanos rent richting de bal. Palaskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:9

63e minuut.
Andreadakis verovert de bal door een tackle van achteren. Louboutis verovert de bal door een tackle van achteren. Louboutis geeft een hoge lob. Daar is Muzyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kabolis probeert naar een medespeler te passen. Katsanos rent richting de bal. Routis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Katsanos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palaskas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:10

68e minuut.
Muzyka verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka passt de bal zonder na te denken. Cubino met een sublieme pass. Katsanos is nu in balbezit. Katsanos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Barkas trapt de bal weg van het doel. Kabolis kopt de bal weg. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cubino met een snelle inworp. Katsanos is nu in balbezit. Palaskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:11

85e minuut.
Daar is Kabolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubino probeert naar een medespeler te passen. Palaskas is nu in balbezit. Palaskas draait met de bal, schiet en ... Barkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:12

87e minuut.
Kabolis onderschept slim de pass. Kabolis met een sublieme pass. Katsanos rent richting de bal. Palaskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksenagoi Ioanninon 87%, ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 13%.
Ksenagoi Ioanninon - ΔΗΜΟΣ Αγ.Μαρινας 0:12