Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ Aiolis
4-2-3-1 Tactiek CBN3
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 48.1
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Spanos rent richting de bal. Manias onderschept slim de pass. Manias met een sublieme pass. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mouratos is nu in balbezit. Mouratos probeert naar een medespeler te passen. Maraslis met een sublieme pass. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Manias geeft een hoge lob. Spanos rent richting de bal. Maraslis verovert de bal door een tackle van achteren. Maraslis geeft een hoge lob. Koumentakis krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Giabouras trapt de bal weg van het doel. Mouratos kopt de bal weg. Klungelig pakt Karagiopoulos de bal. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:1

15e minuut.
Maraslis onderschept slim de pass. Maraslis passt de bal zonder na te denken. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:2

18e minuut.
Maraslis passt de bal in één keer door. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis passt de bal met de wreef. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:3

20e minuut.
Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Manias geeft een lange en hoge pass. Dilaveris probeert de bal met de borst te controleren. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:4

23e minuut.
Maraslis met een sublieme pass. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis passt de bal met de wreef. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:5

29e minuut.
Manias geeft een hoge lob. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis passt de bal zonder na te denken. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis schiet op doel. Giabouras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Maraslis speelt de bal door. Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Manias met een sublieme pass. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:6

35e minuut.
Inworp. Kafes met de inworp. Kairis rent richting de bal. Fratzeskakis onderschept slim de pass. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:7

38e minuut.
Daar is Tsandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafes verovert de bal door een tackle van achteren. Kavoukidis met een sublieme pass. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Manias probeert naar een medespeler te passen. Maraslis is nu in balbezit. Maraslis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koumentakis de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Doeltrap. Giabouras trapt de bal weg van het doel. Manias probeert naar een medespeler te passen. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Giabouras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:8

44e minuut.
Manias rent richting de bal. Manias passt de bal zonder na te denken. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koliakis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ 83%, Aiolis 17%.
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:8

48e minuut.
Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis passt de bal in één keer door. Daar is Fratzeskakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:9

50e minuut.
Inworp. Mouratos met de inworp. Manias probeert naar een medespeler te passen. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:10

55e minuut.
Manias rent richting de bal. Manias passt de bal zonder na te denken. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:11

55e minuut.
Kalymnios speelt de bal door. Daar is Papamastorakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliakis is nu in balbezit. Koumentakis verovert de bal door een tackle van achteren. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Karagiopoulos geeft een hoge lob. Daar is Mouratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratzeskakis probeert naar een medespeler te passen. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap. Giabouras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Tsirimokos trapt de bal weg van het doel. Kairis kopt de bal weg. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis schiet op doel. Giabouras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:12

62e minuut.
Kairis is nu in balbezit. Fratzeskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Fratzeskakis passt de bal zonder na te denken. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Manias is nu in balbezit. Manias speelt de bal door. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... Giabouras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:13

69e minuut.
Maraslis passt de bal in één keer door. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis passt de bal met de wreef. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:14

71e minuut.
Maraslis speelt de bal door. Manias rent richting de bal. Met opzet legt Tolios zijn tegenspeler op de grond. Tolios krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Manias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis passt de bal zonder na te denken. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:15

75e minuut.
Kavoukidis geeft de bal voor. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fratzeskakis de bal. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:16

77e minuut.
Maraslis passt de bal zonder na te denken. Koumentakis speelt de bal door. Fratzeskakis rent richting de bal. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mouratos onderschept slim de pass. Maraslis speelt de bal door. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis schiet op doel. Koliakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:17

81e minuut.
Manias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manias speelt de bal door. Koumentakis rent richting de bal. Manias is nu in balbezit. Manias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mouratos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maraslis is nu in balbezit. Maraslis geeft de bal voor. Fratzeskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:18

85e minuut.
Maraslis met een sublieme pass. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manias speelt de bal door. Fratzeskakis is nu in balbezit. Fratzeskakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:19

87e minuut.
Talaiporos probeert naar een medespeler te passen. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis passt de bal in één keer door. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Manias onderschept slim de pass. Manias geeft een lange en hoge pass. Koumentakis is nu in balbezit. Fratzeskakis rent richting de bal. Fratzeskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ 87%, Aiolis 13%.
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - Aiolis 0:20