Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xalkida FC OFI Crete
Normal Tactiek va8mo va8mous
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten formidable
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Xanthiotis rent richting de bal. Xanthiotis geeft een hoge lob. Kremmydas kopt de bal weg. Šyvis heeft problemen om de bal te vangen. Šyvis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Šyvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toulidis rent richting de bal. Toulidis passt de bal zonder na te denken. Šyvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šyvis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:1

8e minuut.
Toulidis probeert naar een medespeler te passen. Kowalkowski rent richting de bal. Kowalkowski passt de bal in één keer door. Šyvis rent richting de bal. Šyvis haalt uit met een fantastische trap. Gonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Toulidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalkowski geeft een lange en hoge pass. Šyvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šyvis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:2

14e minuut.
Melissas geeft een hoge lob. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski passt de bal met de wreef. Šyvis is nu in balbezit. Šyvis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Savvopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalkowski speelt de bal door. Šyvis rent richting de bal. Šyvis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gonis trapt de bal weg van het doel. Toulidis kopt de bal weg. Kowalkowski rent richting de bal. Kowalkowski geeft een hoge lob. Šyvis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:3

21e minuut.
Kremmydas verovert de bal door een tackle van achteren. Kremmydas met een sublieme pass. Šyvis is nu in balbezit. Šyvis schiet op doel. Gonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:4

23e minuut.
Klungelig pakt Magginas de bal. Kremmydas speelt de bal door. Šyvis is nu in balbezit. Šyvis schiet op doel. Gonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:5

26e minuut.
Kremmydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremmydas passt de bal zonder na te denken. Savvopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Šyvis onderschept slim de pass. Šyvis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Papathomas is nu in balbezit. Papathomas geeft een hoge lob. Stavrakakis kopt de bal weg. Šyvis is nu in balbezit. Šyvis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:6

35e minuut.
Toulidis is nu in balbezit. Toulidis speelt de bal door. Argentis rent richting de bal. Šyvis verovert de bal door een tackle van achteren. Šyvis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:7

37e minuut.
Šyvis schiet op doel. Gonis met een sublieme pass. Stavrakakis kopt de bal weg. Šyvis rent richting de bal. Šyvis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:8

42e minuut.
Toulidis probeert naar een medespeler te passen. Argentis rent richting de bal. Šyvis onderschept slim de pass. Šyvis draait met de bal, schiet en ... Gonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:9

45e minuut.
Kremmydas probeert naar een medespeler te passen. Argentis is nu in balbezit. Šyvis onderschept slim de pass. Šyvis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xalkida FC 72%, OFI Crete 28%.
Xalkida FC - OFI Crete 0:10

48e minuut.
Toulidis onderschept slim de pass. Toulidis probeert naar een medespeler te passen. Kremmydas is nu in balbezit. Kremmydas passt de bal in één keer door. Toulidis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Skouloudis is nu in balbezit. Toulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Toulidis speelt de bal door. Klungelig pakt Šyvis de bal. Šyvis haalt uit met een fantastische trap. Gonis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Melissas is nu in balbezit. Stavrakakis onderschept slim de pass. Stavrakakis probeert naar een medespeler te passen. Šyvis is nu in balbezit. Šyvis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kremmydas met de inworp. Stavrakakis geeft een hoge lob. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:11

59e minuut.
Kowalkowski rent richting de bal. Xanthiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalkowski begaat een overtreding. Kowalkowski krijgt een gele kaart. Xanthiotis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Kremmydas is nu in balbezit. Kremmydas geeft een hoge lob. Šyvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šyvis draait met de bal, schiet en ... Gonis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:12

60e minuut.
Šyvis is nu in balbezit. Skouloudis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šyvis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kamitsis met een snel genomen vrije trap. Šyvis springt en kopt de bal. Gonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stavrakakis rent richting de bal. Šyvis rent richting de bal. Melissas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melissas krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Magginas controleert de bal met de borst. Toulidis is nu in balbezit. Toulidis passt de bal met de wreef. Šyvis rent richting de bal. Šyvis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Savvopoulos is nu in balbezit. Toulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Toulidis speelt de bal door. Šyvis rent richting de bal. Šyvis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:13

75e minuut.
Toulidis probeert naar een medespeler te passen. Xanthiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toulidis met een sublieme pass. Stavrakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kremmydas rent richting de bal. Kremmydas passt de bal in één keer door. Kowalkowski rent richting de bal. Kowalkowski haalt uit met een fantastische trap. Zifkas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalkida FC - OFI Crete 0:14

87e minuut.
Stavrakakis speelt de bal door. Toulidis rent richting de bal. Toulidis passt de bal zonder na te denken. Šyvis is nu in balbezit. Šyvis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Gonis met een harde bal richting middenveld. Kamitsis kopt de bal weg. Šyvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šyvis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xalkida FC 75%, OFI Crete 25%.
Xalkida FC - OFI Crete 0:14