Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
れ月てザ月れ ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
541 Tactiek 442 wing
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.5 gemiddelde waardering 56.7
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gregorek rent richting de bal. Gregorek passt de bal met de wreef. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos draait met de bal, schiet en ... Liolios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Copos heeft problemen om de bal te vangen. Copos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:1

7e minuut.
Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista speelt de bal door. Klungelig pakt Gregorek de bal. Gregorek geeft een hoge lob. Copos krijgt zijn hoofd ertegen. Liolios bokst de bal weg.

14e minuut.
Guitarrista met een sublieme pass. Pirrello rent richting de bal. Pirrello probeert naar een medespeler te passen. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Guitarrista kopt de bal weg. Venezakos rent richting de bal. Gregorek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gregorek krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Deman passt de bal met de wreef. Köybaşı speelt de bal door. Daar is Guitarrista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitarrista geeft een hoge lob. Gradowski springt en kopt de bal. Liolios bokst de bal weg.

34e minuut.
Deman passt de bal met de wreef. Daar is Guitarrista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitarrista passt de bal zonder na te denken. Daar is Gradowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Venezakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos onderschept slim de pass. Copos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:2

36e minuut.
Guitarrista passt de bal met de wreef. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek passt de bal met de wreef. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Mantzavelakis de bal. Copos met een sublieme pass. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. Liolios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:3

42e minuut.
Gregorek met een sublieme pass. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista passt de bal in één keer door. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap. Liolios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Deman geeft een hoge lob. Gradowski kopt de bal weg. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap. Liolios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 78%, ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 22%.
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:4

47e minuut.
Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista met een sublieme pass. Klungelig pakt Gregorek de bal. Gregorek geeft een lange en hoge pass. Gradowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gregorek speelt de bal door. Copos rent richting de bal. Copos passt de bal zonder na te denken. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski schiet op doel. Liolios bokst de bal weg.

52e minuut.
Daar is Gregorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregorek met een sublieme pass. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista geeft een hoge lob. Gradowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:5

54e minuut.
Gregorek geeft een lange en hoge pass. Daar is Mantzavelakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Liolios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:6

56e minuut.
Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezakos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gradowski de bal. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. Liolios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:7

60e minuut.
Mantzavelakis kopt de bal weg. Guitarrista bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dos Santos. Dos Santos krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pirrello kopt de bal weg. Daar is Venezakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos is nu in balbezit. Copos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:8

65e minuut.
Pirrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirrello passt de bal in één keer door. Daar is Zarogiannopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gradowski rent richting de bal. Gradowski passt de bal zonder na te denken. Guitarrista speelt de bal door. Deman rent richting de bal. Deman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gregorek speelt de bal door. Mantzavelakis is nu in balbezit. Copos onderschept slim de pass. Copos draait met de bal, schiet en ... Liolios probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman onderschept slim de pass. Deman geeft de bal voor. Gradowski springt en kopt de bal. Liolios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:9

73e minuut.
Guitarrista passt de bal zonder na te denken. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos passt de bal met de wreef. Gradowski rent richting de bal. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. Liolios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gregorek neemt de hoekschop. Copos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Deman geeft de bal voor. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos geeft een hoge lob. Gradowski rent richting de bal. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:10

84e minuut.
Inworp. Gregorek met een snelle inworp. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista geeft de bal voor. Copos krijgt zijn hoofd ertegen. Liolios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Deman rent richting de bal. Deman speelt de bal door. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap. Liolios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gradowski rent richting de bal. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: れ月てザ月れ 85%, ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 15%.
れ月てザ月れ - ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ 0:11