Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiesta ZERO F.C.
523ΟT Tactiek Ψ AE 5-3-2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
30.1 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten good
average Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Valtorta rent richting de bal. Valtorta met een sublieme pass. Taxiarchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxiarchis haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - ZERO F.C. 0:1

9e minuut.
Deliezas met een sublieme pass. Valtorta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theofanis. Theofanis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Amézquita verovert de bal door een tackle van achteren. Valtorta is nu in balbezit. Hendrickx schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hendrickx krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Deliezas met een sublieme pass. Theodorou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bramble. Bramble krijgt een gele kaart. Theodorou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amézquita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panke is nu in balbezit. Panke schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Paramythis geeft een hoge lob. Panke kopt de bal weg. Taxiarchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxiarchis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - ZERO F.C. 0:2

24e minuut.
Panke kan de bal niet met de borst controleren. Panke geeft de bal voor. Taxiarchis is nu in balbezit. Taxiarchis draait met de bal, schiet en ... Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - ZERO F.C. 0:3

32e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikios bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melo. Melo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pelatis probeert de bal aan de voet te houden. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke geeft een hoge lob. Taxiarchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Taxiarchis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiesta - ZERO F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 51%, ZERO F.C. 49%.
Fiesta - ZERO F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiesta 42%, ZERO F.C. 58%.
Fiesta - ZERO F.C. 0:4