Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aris Thessalonikis Rangers B.Ebrou
Normal Tactiek 2KM10
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.2 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Nitsopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Bechrakis onderschept slim de pass. Matysiak is nu in balbezit. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Atanacković rent richting de bal. Atanacković speelt de bal door. Bechrakis rent richting de bal. Bechrakis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koralakis de bal onder controle te krijgen. Koltsis bokst de bal weg.

3e minuut.
Kotanidis kopt de bal weg. Rettino speelt de bal door. Vilaça speelt de bal door. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Malave met een sublieme pass. Vilaça is nu in balbezit. Vilaça passt de bal zonder na te denken. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Kotanidis de bal. Nitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis met een sublieme pass. Matysiak rent richting de bal. Matysiak schiet op doel. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
De la Vega probeert naar een medespeler te passen. Atanacković rent richting de bal. Atanacković passt de bal met de wreef. Bechrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:1

19e minuut.
Gerontas geeft de bal voor. Inworp. Vilaça met een snelle inworp. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vilaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaça geeft een hoge lob. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:2

22e minuut.
Malave rent richting de bal. Malave probeert naar een medespeler te passen. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:3

24e minuut.
Nitsopoulos rent richting de bal. Bechrakis onderschept slim de pass. Bechrakis passt de bal zonder na te denken. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De la Vega passt de bal zonder na te denken. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak passt de bal met de wreef. Bechrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:4

31e minuut.
Matysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Matysiak speelt de bal door. Bechrakis rent richting de bal. Bechrakis schiet op doel. Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:5

39e minuut.
Vilaça met een sublieme pass. De la Vega is nu in balbezit. De la Vega passt de bal met de wreef. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gerontas heeft problemen om de bal te vangen. Bechrakis rent richting de bal. Bechrakis passt de bal met de wreef. Matysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:6

43e minuut.
Atanacković verovert de bal door een tackle van achteren. Atanacković speelt de bal door. Matysiak rent richting de bal. Bechrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilaça geeft een hoge lob. Bechrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap. Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Malave geeft een lange en hoge pass. Bechrakis rent richting de bal. Matysiak rent richting de bal. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aris Thessalonikis 85%, Rangers B.Ebrou 15%.
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:7

46e minuut.
Rettino is nu in balbezit. De la Vega geeft de bal voor. Klungelig pakt Gerontas de bal. Bechrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis draait met de bal, schiet en ... Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Atanacković speelt de bal door. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis passt de bal in één keer door. Matysiak rent richting de bal. Matysiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trojanovič komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kelpekis kopt de bal weg. Malave probeert de bal aan de voet te houden. Trojanovič probeert naar een medespeler te passen. Bechrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis schiet op doel. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Matysiak is nu in balbezit. Vilaça met een sublieme pass. Bechrakis rent richting de bal. Bechrakis schiet op doel. Koltsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:8

55e minuut.
Nitsopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Atanacković met een snelle inworp. Daar is Bechrakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nitsopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Atanacković verovert de bal door een tackle van achteren. Atanacković passt de bal met de wreef. Bechrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechrakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Koralakis met een harde bal richting middenveld. Vilaça kopt de bal weg. Daar is Nitsopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanacković is nu in balbezit. Atanacković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bechrakis heeft problemen om de bal te vangen. Kostakos rent richting de bal. Bechrakis onderschept slim de pass. Bechrakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:9

67e minuut.
Nitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojanovič verovert de bal door een tackle van achteren. Bechrakis probeert naar een medespeler te passen. Matysiak is nu in balbezit. Matysiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Koltsis trapt de bal weg van het doel. Atanacković speelt de bal door. Bechrakis rent richting de bal. Bechrakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kelpekis geeft de bal voor. Paboukidis rent richting de bal. Trojanovič met een sublieme pass. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Matysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilaça is nu in balbezit. Vilaça haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Vilaça met een snelle inworp. Malave speelt de bal door. Tsiapos probeert naar een medespeler te passen. Bechrakis rent richting de bal. Bechrakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rettino is nu in balbezit. Rettino passt de bal zonder na te denken. Atanacković probeert naar een medespeler te passen. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:10

85e minuut.
Koltsis trapt de bal weg van het doel. Trojanovič kopt de bal weg. Daar is Koralakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechrakis rent richting de bal. Bechrakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:11

88e minuut.
Trojanovič speelt de bal door. Atanacković bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanacković passt de bal met de wreef. Bechrakis is nu in balbezit. Bechrakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aris Thessalonikis 88%, Rangers B.Ebrou 12%.
Aris Thessalonikis - Rangers B.Ebrou 0:12