Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Paralitaos Midnight Gods
Normal Tactiek APOKALYPSE
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten incredible
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh met een sublieme pass. Schipka is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Mylonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:1

6e minuut.
Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka passt de bal in één keer door. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:2

7e minuut.
Theologitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theologitis speelt de bal door. Kalavrytinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler onderschept slim de pass. Soler haalt uit met een fantastische trap. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler probeert naar een medespeler te passen. Schipka speelt de bal door. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:3

17e minuut.
Schipka rent richting de bal. Schipka speelt de bal door. Thế Doanh heeft problemen om de bal te vangen. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:4

20e minuut.
Nousias verovert de bal door een tackle van achteren. Nousias met een sublieme pass. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. Mylonas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:5

21e minuut.
Theologitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka verovert de bal door een tackle van achteren. Schipka passt de bal in één keer door. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:6

24e minuut.
Ioannidis geeft een lange en hoge pass. Barbas rent richting de bal. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:7

24e minuut.
Emvalomenos heeft problemen om de bal te vangen. Tentzeris probeert naar een medespeler te passen. Kalavrytinos is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Thế Doanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka geeft een lange en hoge pass. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Tsertikidis de bal. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ... Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:8

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nousias met een snelle inworp. Schipka is nu in balbezit. Schipka passt de bal in één keer door. Thế Doanh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:9

31e minuut.
Ioannidis is nu in balbezit. Nousias is nu in balbezit. Nousias probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:10

33e minuut.
Ioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinidis probeert naar een medespeler te passen. Soler rent richting de bal. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:11

35e minuut.
Schipka met een sublieme pass. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh passt de bal in één keer door. Daar is Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:12

38e minuut.
Sarantis is nu in balbezit. Sarantis speelt de bal door. Soler met een sublieme pass. Thế Doanh heeft problemen om de bal te vangen. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:13

40e minuut.
Schipka probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Soler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ioannidis is nu in balbezit. Ioannidis passt de bal met de wreef. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soler de bal. Soler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Soler rent richting de bal. Soler passt de bal zonder na te denken. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barbas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ioannidis passt de bal in één keer door. Daar is Thế Doanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theologitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh onderschept slim de pass. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 84%, Midnight Gods 16%.
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:14

46e minuut.
Schipka speelt de bal door. Daar is Sarantis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Doanh is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Fotakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalavrytinos de bal. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:15

49e minuut.
Gerontas probeert naar een medespeler te passen. Andreou met een sublieme pass. Schipka is nu in balbezit. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:16

53e minuut.
Mylonas trapt de bal weg. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh passt de bal in één keer door. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. Mylonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ioannidis passt de bal met de wreef. Gerontas rent richting de bal. Gerontas met een sublieme pass. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kalavrytinos probeert de bal aan de voet te houden. Schipka kopt de bal weg. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:17

58e minuut.
Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh speelt de bal door. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Barbas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarantis neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sarantis geeft een lange en hoge pass. Soler controleert de bal met de borst. Soler passt de bal in één keer door. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ... Mylonas bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nousias met de inworp. Ioannidis geeft de bal voor. Daar is Tsertikidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Doanh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:18

65e minuut.
Nousias kopt de bal weg. Ioannidis rent richting de bal. Ioannidis geeft de bal voor. Klungelig pakt Thế Doanh de bal. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mylonas trapt de bal weg van het doel. Schipka kopt de bal weg. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:19

70e minuut.
Thế Doanh passt de bal met de wreef. Soler is nu in balbezit. Barbas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soler raakt geblesseerd tijdens het duel. Thế Doanh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:20

72e minuut.
Konstantinidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schipka speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:21

78e minuut.
Nousias met een snelle inworp. Konstantinidis is nu in balbezit. Schipka onderschept slim de pass. Schipka geeft een hoge lob. Soler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:22

83e minuut.
Thế Doanh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Armoutis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Soler de bal. Soler passt de bal in één keer door. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka draait met de bal, schiet en ... Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:23

84e minuut.
Kalavrytinos rent richting de bal. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Soler de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Schipka is nu in balbezit. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Tsertikidis speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka passt de bal met de wreef. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Paralitaos 88%, Midnight Gods 12%.
Los Paralitaos - Midnight Gods 0:24