Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.O.Kavala Leicester City F.C
Normal Tactiek romvos_fw
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.7 gemiddelde waardering 44.6
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Alyanak passt de bal in één keer door. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas probeert naar een medespeler te passen. Fikejz rent richting de bal. Fikejz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:1

5e minuut.
Papakonstantis rent richting de bal. Psalidas verovert de bal door een tackle van achteren. Psalidas passt de bal zonder na te denken. Mainas is nu in balbezit. Mainas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karapetsas met de inworp. Psalidas speelt de bal door. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Koltzos de bal. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas passt de bal in één keer door. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klaoudatos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:2

14e minuut.
Fikejz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mainas de bal. Mazokopakis rent richting de bal. Mainas onderschept slim de pass. Mainas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:3

15e minuut.
Koltzos met een sublieme pass. Daar is Koukoulomatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainas verovert de bal door een tackle van achteren. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz draait met de bal, schiet en ... Klaoudatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Fikejz rent richting de bal. Fikejz speelt de bal door. Klungelig pakt Mainas de bal. Mainas draait met de bal, schiet en ... Klaoudatos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:4

22e minuut.
Mainas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Papakonstantis de bal onder controle te krijgen. Ritsonis is nu in balbezit. Fikejz onderschept slim de pass. Fikejz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Karapetsas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Psalidas met een sublieme pass. Dramountanis rent richting de bal. Fikejz onderschept slim de pass. Fikejz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:5

24e minuut.
Mainas is nu in balbezit. Mainas passt de bal zonder na te denken. Koltzos met een sublieme pass. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Papakonstantis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Psalidas de bal. Psalidas passt de bal met de wreef. Mainas rent richting de bal. Mainas haalt uit met een fantastische trap. Klaoudatos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:6

30e minuut.
Psalidas probeert naar een medespeler te passen. Mainas is nu in balbezit. Mainas passt de bal zonder na te denken. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klaoudatos bokst de bal weg.

31e minuut.
Tanque geeft de bal voor. Fikejz rent richting de bal. Fikejz geeft de bal voor. Mainas is nu in balbezit. Mainas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fourkalidis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alyanak met een snelle inworp. Klungelig pakt Mainas de bal. Mainas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Mainas de bal. Mainas probeert naar een medespeler te passen. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz draait met de bal, schiet en ... Klaoudatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:7

39e minuut.
Dramountanis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Psalidas met een snelle inworp. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Papakonstantis de bal. Psalidas rent richting de bal. Psalidas passt de bal in één keer door. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz schiet op doel. Klaoudatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Karapetsas kopt de bal weg. Psalidas met een sublieme pass. Fikejz rent richting de bal. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Fikejz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikejz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.O.Kavala 90%, Leicester City F.C 10%.
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:8

48e minuut.
Daar is Ritsonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz geeft een hoge lob. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas haalt uit met een fantastische trap. Klaoudatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:9

51e minuut.
Klaoudatos trapt de bal weg van het doel. Karapetsas kopt de bal weg. Psalidas rent richting de bal. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:10

54e minuut.
Psalidas speelt de bal door. Fikejz rent richting de bal. Fikejz passt de bal met de wreef. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:11

56e minuut.
Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas passt de bal met de wreef. Mainas is nu in balbezit. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikejz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dattilo passt de bal zonder na te denken. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas passt de bal met de wreef. Fikejz is nu in balbezit. Fikejz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Karapetsas passt de bal zonder na te denken. Tanque heeft problemen om de bal te vangen. Dattilo rent richting de bal. Dattilo geeft een hoge lob. Fikejz probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Psalidas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mazokopakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:12

63e minuut.
Alyanak met de inworp. Psalidas probeert naar een medespeler te passen. Karapetsas met een sublieme pass. Mainas rent richting de bal. Mainas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alyanak passt de bal in één keer door. Psalidas rent richting de bal. Psalidas passt de bal zonder na te denken. Daar is Fikejz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikejz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alyanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alyanak geeft een hoge lob. Fikejz rent richting de bal. Fikejz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:13

75e minuut.
Kechriotis geeft een hoge lob. Mainas heeft problemen om de bal te vangen. Kechriotis rent richting de bal. Mainas onderschept slim de pass. Mainas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:14

77e minuut.
Psalidas speelt de bal door. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas passt de bal zonder na te denken. Daar is Fikejz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikejz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Alyanak met de inworp. Psalidas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fikejz de bal. Fikejz draait met de bal, schiet en ... Klaoudatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas met een sublieme pass. Daar is Fikejz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fikejz draait met de bal, schiet en ... Klaoudatos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:15

90e minuut.
Karapetsas passt de bal zonder na te denken. Psalidas met een sublieme pass. Fourkalidis is nu in balbezit. Mainas verovert de bal door een tackle van achteren. Mainas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.O.Kavala 87%, Leicester City F.C 13%.
A.O.Kavala - Leicester City F.C 0:15